Kızlar komşuma bunu Nasıl söyleyeyim???

İnan bende anlamıyorum eşimden utanıyorum sonucta insanlarla karşı karsıya gelince aklımıza direk bu olay geliyor. Kendimi baza alıyorum bende evliyim sonucta sesssiz sedasız da oluyor bu işler .. Cocuguda var dediğin gibi uyutup duymadıgını düşünüyorsa demek

O ne ya her akşam parti mi var
Bizim de yatağı kırdım ben sağa sola dönsem bir gicirti kopuyor, o değil de insanlar yanlış anlayacak yalıtımsız ev sıkıntı

O ne ya her akşam parti mi var
Bizim de yatağı kırdım ben sağa sola dönsem bir gicirti kopuyor, o değil de insanlar yanlış anlayacak yalıtımsız ev sıkıntı
Büyük sıkıntı eşim oflayıp pufladığı Zaman diyorum sus bile yaptın yoruldu sanıcaklar kafayı bozdum iyce

Kadını taniyormussun nabzını göre konuş.
X hanim sabah erken uyanıyoruz yatak Odamıza çok ses geliyor rahatsız oluyoruz biraz dikkat etseniz yalıtım yok binada komşuyuz sonuçta birbirimizi anlarız. Bizim konuşmamızdi da

Esiniz söylesin bari kocasina daha etkili olur

bi not yaz sessiz olun geceleri apartman sizi dinnliyo diye,sıkıştır kapılarına görür okurlar olur biter

ne yazık kı sızın seslerde duyuluodur...konuşmuşlugun varsa şakayla karışık soyle bence..

Benim yanimdakiler de sevismiyor savasiyor. Yemin ederim psikolojim bozuldu 2 saatte bir kavga ediyorlar kufur kiyamet. Sevisseler raziyim.

Bu yalitimsiz apartmanlar çok kötü.Benim de üst katında 60 ı geçik teyze var birde onun sevgilisi.Hemen hemen her akşam ritim show eşliğinde bir böğürtü kopuyor. Sanırsın ki anadolu ateşi bizim üst katta prova yapıyor.Korkuyorum adam birgün kadının tepesinde hık diye gitcek:))))

Böyle şeyler ayıp insanlar hiç mi farketmiyorlar o kadar ses çıkardıklarını.ertesi gün komşularının yüzüne bakmaya utanır sıkılır insan..siz söylemeye çekiniyorsunuz onlar farkında değil çıkardıkları seslerin..hayvani iç güdüleri iç güdüselmiş..

En etkilisi sesler gelmeye başladığı anda duvarı yumruklamak hemen kesiliyo karşılaştığınızda da hiç bozuntuya vermeyin :)

Benimde alt komşumdan kavga sesleri geliyordu karı koca sabaha kadar küfürler çığlıklar rüyamda görüyordum artık onları gerçekten çok etkileniyordum taşındım ordan gerçekten insan etkileniyor sürekli evinde başka hayatların sesleri

60 yaşında teyze mii, hayal ettim de içim bi fena oldu. O yaşa kadar devam etmiş yani, şimdi büyük konuştum ya, başıma gelir kesin :) :)

Allaha şükür bu tip sesler yok ama üstteki amcam sazı alır eline başlar türküler,aşağıdaki komşumuzun eşide namaz vakitlerinden sonra kuran okur....ses yalıtımı var ama banyo ve wc boşluğundan geliyor......diğer sesler yatak odasına uzak olunduğundan olsa gerek yok

duvarlar ince sessiz sevişelim diye düşünmez ki insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…