- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Marinnquen
-
Hiç bilgim yokYokkk artıkkk inanmıyorum kim yapmış bunu ama tam benim durumu temsil ediyor
Aynen Can'ım sıkıntı büyük bide dublex üstteki cık bi üstte yap dicem artıkAyy kıyamam bir de o var dimi
Valla o zaman açık açık de .
İnan bende anlamıyorum eşimden utanıyorum sonucta insanlarla karşı karsıya gelince aklımıza direk bu olay geliyor. Kendimi baza alıyorum bende evliyim sonucta sesssiz sedasız da oluyor bu işler .. Cocuguda var dediğin gibi uyutup duymadıgını düşünüyorsa demekSiz duyuyorsanız diğer komşular da duyuyordur zaten, yani yanı, üstü falan.
Hatta çocukları herkesten daha da net duyar. Ya biz yıllar yılı apartmanlarda oturduk, ne kendi evimizde, ne de diğer dairelerden böyle sesler duymadık hiç ya, nasıl insanlar bunlar, kendi çocuklarından da mı utanmıyorlar ki? Böğürmeden sevişmek bu kadar mı zor ya da biz mi çok geri kafalıyız acaba, normal mi karşılamak lazım?
Büyük sıkıntı eşim oflayıp pufladığı Zaman diyorum sus bile yaptın yoruldu sanıcaklarO ne ya her akşam parti mi var
Bizim de yatağı kırdım bensağa sola dönsem bir gicirti kopuyor, o değil de insanlar yanlış anlayacak yalıtımsız ev sıkıntı
Bu güzelmisBu tip konuları görünce bu uyarı geliyor aklıma
Bu yalitimsiz apartmanlar çok kötü.Benim de üst katında 60 ı geçik teyze var birde onun sevgilisi.Hemen hemen her akşam ritim show eşliğinde bir böğürtü kopuyor. Sanırsın ki anadolu ateşi bizim üst katta prova yapıyor.Korkuyorum adam birgün kadının tepesinde hık diye gitcek:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?