Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kuzenin bunu gormuycek kadar saf olamaz heralde.o baslatmis agzi yokmu o soylesin bida gittginde en pahaliyi sen sole hic eniste senden yemedik az enistelik yap deKızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
Kızlar konu kuzenim kuzenim kadın. Kuzenimin yıllardır hayatında olan bi arkadaşı vardı daha sonra onu sevdiğini itiraf etti bi ilişkiye başladılar eskiden beri bilirim çocuğu 5 6 ay önce de nişan yaptılar bizim burada nişan olur nişandan sonra sandık getirilir erkeğin çeyizi getirilir kız için alışveriş yapılır makyaj seti alınır bunların hiçbiri olmadı nişana bikaç gün önceden karar verdiler aceleye geldi diye bahane oldu onlara halbuki Zaten bunlar sonra yapılır bizde.Annesi de sürekli evlerime gelip gidiyor hiç bu konuyu açmıyor. Asıl konu ben kuzenim ve nişanlısı defalarca dışarda beraber oturduk kafelerde parklarda her defasında çocuk hesap ödemeye gelince kasaya yanaşmıyor hesap ödemeye gidince en uzun yoldan gitmeye çalışıyor siz önden gidin diyor nişanlılıktan öncede onları otururken görmüştüm kuzenim öderdi hesabı şimdi biz beraber oturunca da ya ben ya kuzenim ödüyor. Ve çocuk her defasında en etli en pahalı yemekleri seçiyor üstüne kahvesini çayını rahat rahat içiyor. Benim canımı sıkmaya başladı bu konu ona mı desem bi kere de sen öde ya da kuzenime mi desem niye hep sen ödüyorsun diye söylersem nasıl tepki verirler bilemedim arada kaldım
İşin kötü tarafı konuşsam da anlamayacağını düşünüyorumArtik eminim ki her kadinin oyle ya da boyle yedirdigi bir mahlukat geciyor hayatindan..
Kuzenin hayatindan memnun mu bilemem ama insallah gozunu erken acar.
Kuzeninle konusmayi dene bence
Sürekli emrivaki yapıyor biz otururken bi bakıyorum nişanlısı da geliyor bir kere bırakmıyor yalnız oturalımAnlamadığım bunlar neden bulusmalarda seni çağırıyor. Ben de kuzenlerimi severim ama erkek arkadaşım varken, nisanlıykende çağırmadım onları buluşmaya. Ne alaka yani? Senin erkek arkadaşın varken onu cağırirmıydın?
Sanırsam erkek arkadaşın kuzenini, kuzeninde seni kullanıyor. Sana hesap ödetmesi bunun kanıtı. Zaten adam da niyetini belli etmiş çağır da bize kahve ısmarlasın falan. Kuzenine yakistiramiyor olabilirsin bunu ama dışardan bakınca durum öyle görünüyor.
Boşver kuzenin ne yaparsa yapar. Bulaşma asla. Ama sen de kuzenine artık rahatsız oluyorum iki nişanlı arasında rahat olmuyorum saçma geliyor bana sap gibi aranızda olmak. Beni çağırma canım gelmek istemiyorum falan de. Senle ayrı buluşuruz ama nişanlınla birlikte istemiyorum de. Parayı söylemiyorsan bu şekilde kurtul bu yiyicilerden.
Sürekli emrivaki yapıyor biz otururken bi bakıyorum nişanlısı da geliyor bir kere bırakmıyor yalnız oturalım
Cidden yazılanları düşündükçe kuzenimde normal değilmiş onu gördüm ben nişanlımla otururken kuzenimi çağırıp hesap ödetmezdim herhaldeAnlamadığım bunlar neden bulusmalarda seni çağırıyor. Ben de kuzenlerimi severim ama erkek arkadaşım varken, nisanlıykende çağırmadım onları buluşmaya. Ne alaka yani? Senin erkek arkadaşın varken onu cağırirmıydın?
Sanırsam erkek arkadaşın kuzenini, kuzeninde seni kullanıyor. Sana hesap ödetmesi bunun kanıtı. Zaten adam da niyetini belli etmiş çağır da bize kahve ısmarlasın falan. Kuzenine yakistiramiyor olabilirsin bunu ama dışardan bakınca durum öyle görünüyor.
Boşver kuzenin ne yaparsa yapar. Bulaşma asla. Ama sen de kuzenine artık rahatsız oluyorum iki nişanlı arasında rahat olmuyorum saçma geliyor bana sap gibi aranızda olmak. Beni çağırma canım gelmek istemiyorum falan de. Senle ayrı buluşuruz ama nişanlınla birlikte istemiyorum de. Parayı söylemiyorsan bu şekilde kurtul bu yiyicilerden.
Bundan sonra otursam bile kasaya gidip ayrı ayrı olacak diyip yalnız kendi paramı ödeyecem madem o yüzsüz bende çekinmeyecem artıkAnlamadığım bunlar neden bulusmalarda seni çağırıyor. Ben de kuzenlerimi severim ama erkek arkadaşım varken, nisanlıykende çağırmadım onları buluşmaya. Ne alaka yani? Senin erkek arkadaşın varken onu cağırirmıydın?