Kızlar konuşalım mı belirti mi adet mi çözemiyorum

Bilmiyorum gerçekten iki çizgide koyuydu sonra gün gün silikleşti bu şekilde olmuyor mu yumurtlama. İyice stres oluyorum böyle şeylerle yaa
Böyle olması gerekiyor. Pik olması demek T çizgisinin C den de koyu olması demek.
Birden silindiğinde yumurta çatlamış kesin ilişki gerekir.
Ama şöyle de birşey var;eşin test verdi mi? Belki mesele sadece yumurta değildir.

Eklentiler

• 3951E92C-A3C3-491B-9BBB-6B66CB516098.webp
    49 KB · Görüntüleme: 25
Benimki 13.günündeki test gibiydi aynıydı bununla. Sonra silikleşti. Hayır vermedi ben yaptırdım bütün kontrollerimi ama o görünmedi hiç

Canım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olmadı
Buraya sürükle denen yere basıyorsunuz fotoğrafı seçiyorsunuz. Çatlamadan sonraki kaçıncı gün bugin
Benimki 13.günündeki test gibiydi aynıydı bununla. Sonra silikleşti. Hayır vermedi ben yaptırdım bütün kontrollerimi ama o görünmedi hiç
Regle kac gün vardı geçerse yine test yaparsın canım

Buraya sürükle denen yere basıyorsunuz fotoğrafı seçiyorsunuz. Çatlamadan sonraki kaçıncı gün bugin

Regle kac gün vardı geçerse yine test yaparsın canım
Canım bana göre yarın olmam lazım telefonda ki uygulamaya göre 3 gün var. Ama asla adet sancım yok buna çok şaşırıyorum. Normal şartlarda bir hafta öncesinden belli eder kendini başlar sancılarım hiç hram sancım yok ara ara kasığıma kramp gibi bişey girip geçiyor o kadar. Beyaz akıntım da var bu ay. Bilmiyorum olmazsam bir hafta sonra tekrarlarım testi. Eşim testteki ikinci çizgiyi görünce unutlandı ve hamileyim sanıyor galiba onun adına çok üzülürüm adet olursam

Yerleşme kanaması olmuyor ki herkeste buna şartlama kendini. Bende hiç olmadı nokta kadar bile.
Canım merhaba ben 22 nisanda çatlatma iğnesi oldum bugün beklenen adet tarihim ama progestan kullanıyorum bir kaç gün gecikebilir de ama bugün sağ kasığıma çok şiddetli ağrı girdi ve sonrasında pembe akıntım oldum 2-3 damla 3-4-5 mayısta ovülasyon testlerim pikti akşam bir daha test yaptım çatlama olmuş bende yumurtlama lekesidir diye bugünü değerlendirdim ama ilişki sonrası yine leke geldi sizce adet mi olacam yoksa yumurtlama lekesi devamı mı

Testim bu şekilde

Eklentiler

• IMG_8036.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 16
Epey karışmış sizin durum ya
Ne desem yalan olur şimdi

Adet oldum canım bugün sabah doktora gittim 6 mayısta folikül çatlamış bunu adet sayacağız tekrar klomen başlayacak dedi bu sefer sabah akşam 2-2 kulşanıcaö
Keşke klomen yerine femara denese. Tekrar klomen vermeye neden ısrarcılar bilmiyorum
Bir de kaç mm de vuruldun iğneyi

Neden o kadar küçükte vurdurdu
Ben kontrole geç gitmiştim zaten adetten sonra 16. Günüm falandı ya o yüzden vurdurdu dua çatlama oluyor mu görmek içindir heralde bende tam bilmiyorum. Ama ben 6 mayısta bir çatlama yaşadım doktor da teyit etti sonrasında leke geldi dün adete döndü bunu adet sayıcaz deyip cumartesi klomene başlatacak

Ama adetim her zamanki gibi değil dün bir günlük pedi amca dolduracak kadar hafif kandı bugün kahverengi olmuş sadece tuvalete gidince idrarla birlikte geliyor

Ama adetim her zamanki gibi değil dün bir günlük pedi amca dolduracak kadar hafif kandı bugün kahverengi olmuş sadece tuvalete gidince idrarla birlikte geliyor
Anladım
Epey karışmış sizin döngü
Hayırlısı olsun bakalım benim 24-25 mm gibi çatlamıştı kendiliğinden.
İğneyi 19 mm de vuruldum tutmadı
Başka bir denemede 20 mm de vuruldum yine tutmadı.
Kendi iğnesiz çatladığı zaman 24 mm di son kontrolde işte
Ertesi gün çatlamıştı
Gebelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…