- 1 Ocak 2025
- 1.058
- 292
- 38
- 27
- Konu Sahibi adenim0011
-
Canım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olmaFotoğraf paylaşır mısınız bakalım
Her şekilde denedim olmuyor canımAslında foto yükleyince üstüne de yazı yazmanız gerekiyor yoksa yüklenmez.. onu farketmediniz mi acaba.. böyle önce sohbeti başlatıp ardindan foto yukleyin
bir de muhtemelen benim geç döllenme oldu bak bu da bir seçenek. hepimiz ne kadar çok istiyoruz evlat hayatta ki en büyük miras olacağı varsa oluyo. ilk hamileliğimde üç kez düşük tehlikesiyle iğne vurdurmaya gittim acile. doğacağı varmış şimdi de diyorum kendi kendime tamam beta hcg yükseliyo ama bebeği görmedin kalbini duymadın aksilik yaşarsan üzülme diye hep telkin ediyorum kendimi. testler evet bizi heyecanlandırıyo ama bir o kadar da endişeye düşürüyoCanım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olmadı
Adet sancım başlıyor ablacım bu ay da olmadı. Desteğin için çok teşekkür ederim hamileliğin sağlıkla ilerlesin sağlıkla alın kucağınıza İnşallah❤seni boş yere umutlandırmak istemem her şey olacağına varır ama ben adetim gecikti yaptım erken gebelik testlerine bir ton para verdim yok çıkmadı da çıkmadı adetim gecikti 5. günü kanda 95 çıktı ve dün idrarda baktım anı kalsın diye anca şimdi çıkıyo düşün hesaplamalarıma göre 6.haftadayım anca idrarda çıkıyo
Evet haklısın ben çok stres yapıyorum sanırım nasip bakalım Rabbim ne zaman verirse. Veren de O'dur vermeyen de Çok Şükür ❤bir de muhtemelen benim geç döllenme oldu bak bu da bir seçenek. hepimiz ne kadar çok istiyoruz evlat hayatta ki en büyük miras olacağı varsa oluyo. ilk hamileliğimde üç kez düşük tehlikesiyle iğne vurdurmaya gittim acile. doğacağı varmış şimdi de diyorum kendi kendime tamam beta hcg yükseliyo ama bebeği görmedin kalbini duymadın aksilik yaşarsan üzülme diye hep telkin ediyorum kendimi. testler evet bizi heyecanlandırıyo ama bir o kadar da endişeye düşürüyo
Anladım canım inşallah gebelik vardır sen farkedemiyosunsun hayırlısı olsunCanım bende çok isterdim de telefonumla mı alakalı bilmiyorun yükleyemiyorum olmuyorum. Ovulasyon testlerimi de atmak için çok uğraşmıştım da olma
Her şekilde denedim olmuyor canım
İnşallah canım hayırlısı bakalım. Sen hamile misinAnladım canım inşallah gebelik vardır sen farkedemiyosunsun hayırlısı olsun
Değilim ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda beklemedeyim ovulasyon testi kullandım günleri degerlendirdimİnşallah canım hayırlısı bakalım. Sen hamile misin
Ay hadi bakalım güzel haberlerini alırız İnşallah canımmDeğilim ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda beklemedeyim ovulasyon testi kullandım günleri degerlendirdim
Canım ben testime şimdi baktım da ikinci pembe çizgi çıkmış silik ama belli oluyor baya var mıdır acabaa kalbim nasıl çarpıyorrrDeğilim ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda beklemedeyim ovulasyon testi kullandım günleri degerlendirdim
Canım ben testime şimdi baktım da ikinci pembe çizgi çıkmış silik ama belli oluyor baya var mıdır acabaa kalbim nasıl çarpıyorrr
Amiinn inşallah hepimizAy hadi bakalım güzel haberlerini alırız İnşallah canımm
Göğüs hassasiyetinin sürekliliği beni umutlandırdıYaptım canım negatif .
Kuruma çizgisi mi acaba diye suya tuttum ama geçmedi bariz bi çizgi var orda hatta eşime gösterdim ikinci çizgiyi görebiliyor musun dedim benim gördüğüm çizgiyi gösterdi birkaç gün sonra tekrar yapacağım diğerlerinde hiç bmyle bişey çıkmamıştı bu bile beni ağlatmaya yettiKuruma çizgisi olabilir dikkat et..
acelede etme bence regl günü bidaha test yap canım
Çok emin değilim pcos olduğum için pek anlamıyorum anladığım kadarıyla yorumladım. Testimde ikinci çizgiyi fark ettim kuruma çizgisi mi diye suya tuttum ama geçmedi bilmiyorum ellerim titriyor iki üç gün sonra yeniden yapıcamGöğüs hassasiyetinin sürekliliği beni umutlandırdı
Bekle bakalım
Ama ovülasyonun 10 nisanda olduğuna eminsin dimi
Yok suya inanma ya ben de tuttum geçmiyor negatiftir hemen çıkardı zaten pozitif olsaÇok emin değilim pcos olduğum için pek anlamıyorum anladığım kadarıyla yorumladım. Testimde ikinci çizgiyi fark ettim kuruma çizgisi mi diye suya tuttum ama geçmedi bilmiyorum ellerim titriyor iki üç gün sonra yeniden yapıcam
Canım çok güvenme bazen testlerde yanıltıyor alt tarafı bir test sonrasında üzülürsün falan tabiki rabbim nasip etsin ama acele etme bunlar aceleye gelmiyor inan geçen ay kimyasal yaşayınca daha iyi anladım sakin kalman gerekiyor umudunu tabiki yitirme ama negatif olabileceğini de düşünerek sabırla bekleKuruma çizgisi mi acaba diye suya tuttum ama geçmedi bariz bi çizgi var orda hatta eşime gösterdim ikinci çizgiyi görebiliyor musun dedim benim gördüğüm çizgiyi gösterdi birkaç gün sonra tekrar yapacağım diğerlerinde hiç bmyle bişey çıkmamıştı bu bile beni ağlatmaya yetti
Bilmiyorum gerçekten iki çizgide koyuydu sonra gün gün silikleşti bu şekilde olmuyor mu yumurtlama. İyice stres oluyorum böyle şeylerle yaaYok suya inanma ya ben de tuttum geçmiyor negatiftir hemen çıkardı zaten pozitif olsa
Yumurtlamadan da emin değilsin ki bilemedim şimdi boşuna mı umutlandık ya yumurtlama olmadıysa o zaman
Haklısın bakayım 3 gün daha adet olmazsam tekrarlarım testi canım çok üzgünüm ne yazacağımı bilmiyorum vallahi. Hayırlısı diyebiliyorumCanım çok güvenme bazen testlerde yanıltıyor alt tarafı bir test sonrasında üzülürsün falan tabiki rabbim nasip etsin ama acele etme bunlar aceleye gelmiyor inan geçen ay kimyasal yaşayınca daha iyi anladım sakin kalman gerekiyor umudunu tabiki yitirme ama negatif olabileceğini de düşünerek sabırla bekle
Ayrıca yumurtlama yaşadığıma eminim o dırada başladı göğüs hassasiyetim kasık ağrım akıntım anladım yani yumurtamın çatlayacağını ama gününden mi emin değilim bilmiyorum yaa kafam karıştı iyiceYok suya inanma ya ben de tuttum geçmiyor negatiftir hemen çıkardı zaten pozitif olsa
Yumurtlamadan da emin değilsin ki bilemedim şimdi boşuna mı umutlandık ya yumurtlama olmadıysa o zaman
Aynen öyle Rabbime dua et sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlı haberler ver bize inşallahHaklısın bakayım 3 gün daha adet olmazsam tekrarlarım testi canım çok üzgünüm ne yazacağımı bilmiyorum vallahi. Hayırlısı diyebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?