Kızlar közleme tepsisi kullanan var mı?

bende kullanıyorum 3 liraya aldım muhteşem hemde şu ara diyetteyken sabah öğle akşam köz olayındayım yani yanlız fiyatlara iyi bakın her yerde değişiyor

bende zorla aldırdım anneme şimdi bana dua ediyor :)) çok kullanışlı ve ocak hiççç pislenmiyor en güzel tarafı da bu

ben de 3 liraya almıştım ama delikleri burdaki resimdekinden fazla ve çukur değil o nedenle ocağı batırıyor.. birkaç defa denedim ve aceleye getirdim galiba içi tam olarak pişmedi...sabırla ve kısık ateşte pişmesi gerekiyor galiba ayrıca kapak kapatınca daha güzel oluyor

Bende memnunum ama biberleri fırında közlemek daha çok işime geliyor hemde daha çabuk oluyor..

Ama patlıcanlar için çok iyi oldu..birde mısır közledim mmmm nefis oldu..:):)

kızlarr bendede var ama benim ki resimdeki gibi deil neye benziyoo diyim hanii duvardaki soba deliklerini kapamaya yarayan kapaklar varya ona böle delik deilde uzun delikler var memnunum tadından ama batırıyo ocağı hatta gecen battı temizlicem diye ocağı çizdim

Bende çok memnunu közleme tepsisinden hatta anneme,kız kardeşime ve kardeşimin eşinede aldık.Evet közleme yaparken sebzelerin suları o deliklerden akıp ocağı batırıyor bende şöyle çözüm buldum aliminyum folyayı kullanacağım ocak gözünü kapatacak şekilde kesip yerleştiriyorum sonra közleme yapıyorum böylece ocak batmıyor.O folyayı atmayıp birkaçkere daha oişlem için kullanıyorum.

bende ocağımı çizdim bu alet yüzünden aslında ben çizmedim uzun zaman ocak yanınca eski ve hiç belli olmayan çizikler belirgin hale geldi çok üzüldüm çok 6 yıllık evli olmama rağmen yepyeni görünüyordu ocağım ama artık değil :a015:

benim yaptığımı yap kullanacağın ocak gözüne göre kes aliminyum folyayı közleme yapmadan önce yerleştir sonra közleme yap.Aynı şey benim ocağımada oldu hatta kardeşimle,gelinimizede söyledim közlemeden önce mutlaka aliminyum folya koyun diye.

analamadım

bide fırında patlıcan közlenmiyormu?bibierler için olur denilmiş ama lmaz:

közleme tepsisini ocağa koymadan önce közleme yapacağın ocak gözüne göre hatta büyük ölçüde aliminyum folyayı kesiyorsun ocağa yerleştiriyorsun tepsiyi koyup közleme işlemini yapıyorsun.Bende ilk zamanlar koymadım közlenen sebzelerden akan sular ocağa akıyor sıcağında etkisiyle çizikler varsa o çizikleride sarartıp belirgin hala getiriyor.Ben ocağım yeni değil 10 yıllık çizikler vardı ama belirginleşti.Fırında yeşil ve kırmızı biber,patlıcan közleniyor ama uzun sürüyor közleme tepsisi bu bakımdan kolaylık.

kızlar bu közlemeçte patates közleyen varmı ? nasıl oluyor nasıl yapıyorsunuz patatesleri ?

arkadaşlar yaa bunda patates yapan olmadımıııııııııııııııııııııı

benım kı bundan ama batırıyor ocagı ama yıne de buyuk kolaylık..

ben soğan ,patlıcan ,biber ,ve patates kozledım guzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…