kaydirigubbakcemile3Ben de çok severek kullanıyorum.
Ocak hiç batmıyor, patlıcanlar çok daha kolay soyuluyor ve lezzet olarak hiç bir değişiklik yok...
Hatta annemlere kardeşlerime, kayınvalideme, eltime, görümceme de hediye olarak aldım. Hepsi memnunlar...
Sanırım alırken abartmışım:)) şakkıdı
iyi günlerde kullanın canım .Fiyatı nekadar soabilirmiyim.
ben kullanyorum çok güzel teflona benziyor yapışma kararma yok güzelde közlüyor fiyatı çok uygunnnn
severek yapıyorum ocak hiç kirlenmiyorrr
Pazarda da var,züccaciye türü yerlerde de..buyrunnnnnnnnnnerede satılır bu közleme tepsisi züccaciyelerdemi yoksa japon pazarı gibi bir yerlerdemi
hanımlar bunu daha ilk defa duyuyorumbenneyaptımki
galiba burdada yokCADIARZUbiz karı koca közlenmiş patlıcan biber ve soğana bayılıyoruz
ben işin kolayını buldum bunların hepsini bir tepsiye koyup mahalle fırınına gönderiyorum yarım saatte pişirip veriyolar.tadı enfes oluyocokacimcoook
Bizim semt pazarımızda aynısı 3,5 tl idi,bugün pazar var almayı düşünüyorum..İstanbul'da öyle pişirim fırınları yok maalesef,be de közlematik kullanıyorum çok memnunum.
Bugün Eminönünde gördüm 10 ytl idi
şöyle bişey kendileri:
snnr un eklediği resimdekini tavsiye etmiyorlar arkadaşlar... tabanında daha fazla deliği olanlar daha güzel közlüyormuş... Pazarda almaya niyetlendim pazarcı öyle söyledi onda 2 çeşit vardı tabanda delikleri fazla olan daha iyi dedi.. Ben daha önce eminönünde görmüştüm 5liraydı pazarda 8 deyince almadım, eminönünden alırım diye....
Ame ben fırnda yapıyorum o da gayet güzel oluyor...[/Q
canım fırında ne kadar süürüyor pişmesi patatesleri falan tüm mü koyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?