- Konu Sahibi eren sezen
-
selam kızlar bende eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım...
19 ekimde adet oldum ve bu adetime göre deneyip denememek arasında kaldım yumurtlama günüm kasım başına geliyor zaten hemen hemen 2 ay geçmiş olacak ama yine aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum ,,yada hiç hesap yapmadan sadece korunmasızmı devam etsek akışınamı bırakmalı bir tavsiyede bulunabilirmisiniz....
canım ben de kürtaj olalı 5 gün oldu 6 haftalık gebeliğim bebeğimin gelişimi durduğu için sonlandırıldı, sonuçlar patolojiye gönderildi 15 gün sonra kontrol var neden böyle bi durumla karşılaştığımızla ilgili bilgi verilecek bu şekilde düşük yapan kadınlara belli testler uygulanması gerekiyormuş bu doktor yapar mı bilinmez ama ben kendime yaptırıp bi daha böyle bi felaketle karşılaşmamak için önlem almak istiyorum yine doktor ne kadar süre verecek bilmiyorum ama şahsen gerekmedikçe çok uzun beklemek düşüncesinde değilim senin gibi bende 1 adetten sonra başlıcam ancak bence sende neden böyle olduğuyla ilgili cevaplar bulduktan sonra başla canım çünkü bu ilk düşükler kimi zaman sebepsiz olabiliyomuş kimi zamanda anneden kaynaklanan sorunlar olabiliyomuş bunları iyice araştırmak lazım geçmiş olsun ...
KIZLAR BEN 6 ARALIKTA 7 HAFTALIK BEBEĞİM KARNIMDA ÖLDÜĞÜ İÇİN KÜRTAJ OLDUM PATALOJİ SONUCUMDADA BİR SORUN ÇIKMADI TAKDİRİ İLAHİ ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLMADI YANİ..DOKTORUM VAKUMLA KÜRTAJ YAPTIM RAHMİN TERTEMİZ BİR SORUN OLMAZ HEMEN HAMİLE KALIRSIN DEDİ.BEN KORUNMUYORUM ACABA ADET GÖRMEDEN ÜSTÜNE HAMİLE KALIRMIYIM BENİM GİBİ OLAN VARMI MERAKTAN ÖLÜCEM:)):ecrin_bebek::enbuyukkk:
Benim de umudum arttı şimdi))
ben evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım hiç korunmadığımız halde o bebeğim 5 aylıkken gelişemediği için sonlandırıldı sonrasında bi 6 ay korunduk ve 9 ay sonrasında tekrar hamile kaldım oda 5 haftalikken düştü kürtaj oldum ve sonrasında 1 kere adet oldum ve hemen hamile kaldım şimdi 5+3 haftalık hamileyim inşllhhhh busefer rabbim çocuğumu kucağıma almayı nasip eder.ve isteyen tüm annelere de evlat hasreti çektirmez inşallah güzel allahım ve ben burdan tüm anneliği isteyen adaylara şunları sölemek istiyorum dua çok işe yarıyo bol bol kur an okuyun özellikle meryem süresini unutmayalımki herşey bir imtihan dan ibaret önemli olan biz bunlardan sabır la ve duayla yolumuza devam edebilelim...
umutlar olmadan bizler nasl yaşar tekrar hayeller kurarız
rabbim saglıklı kucagına almayı nasip eder cnm inşallah rabbim bütün anne olmak isteyenlere bebeişler nasip etsin banada :)
Bi sorun cikti mi sordun mu doktora acaba..arkadaslar bn dis gebelik gecirdim kurtaj oldum ardindan igne yaptilar ve kan degerlerimin dusmesini bekliyorux..kan degeri 0Merhaba ben yeni uye oldum gecen 8 gun once kurtaj oldum doktorum kucuk bi parca kaldigini kendinin dusuceni soyledi . lddun iliskiye girdik ve korunmadik boyle bi durumla karsilasan oldumu lutfen cevap veren olursa cok sevinirim doktorada gidicem kanamam durmustu suan korkuyorum gercekten bi sorun olurmu
Bi sorun cikti mi sordun mu doktora acaba..arkadaslar bn dis gebelik gecirdim kurtaj oldum ardindan igne yaptilar ve kan degerlerimin dusmesini bekliyorux..kan degeri 0
aynen şu an bende öyleyim kürtajdan sonra 2 adet görüm ve hamile kaldım yalnız hiçbir belirti yok endişeleniyorum erken migeçmiş olsun cnmmben kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm 2. ay hamileydim sorun olmadı çok şükür inş.sende hemen hamile kalırsın
bana çevremdeki herkez rahim temizleniyo kürtajdan sonra daha kolay hamile kalırsın demişti doğru çıktı seninde müjdeli haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?