Kızlar kürtajdan sonra korunmayıp hemen o ay hamile kalan varmı?

merhaba kızlar,
10. haftadayken bebeğimin gelişimi normalken kalbi durdu ve öldü 24 martta kürtaj oldum.
sonraki ay hamile kalmadim fakat 2. ay hamile kaldım. 9. haftada doktora gittim boş kese gelişme yok dedi, yine kürtaj oldum 24 temmuzda.bugün 21. gün :)) iyi olmaya çlşyrm .
Doktorum prof iyi bir doktor fakat her ikisinde de sebepsiz olabilir , üzülme dedi.
tedavi gerekip gerekmediğini sordum , tedaviye ihtiyacın yok, olabilir bunlar dedi. üzülme dedi.
Ben doktorumdan memnunum ama herkes başka bi doktora daha görün diyor, sanırım başka bi doktora daha gidicem. böyle bii baına gelipte doktorunuz neler söyledi arkadaşlar?
Cevaplarınızı bekliyorum:)

arkadaşlar benimde 3 hamileliğimde kürtajla sonuçlandı.hiçbir sebep bulunmadı. 1.bebeklerim 22. haftada erken doğum oldu ikizdi.plesentaları çıkmadığı için kürtajla aldılar plesentalarını. 10 ay sonra 2. bebeğime hamile kaldım. onunda 13. haftada kalbi durmuş ve kürtajla aldılar. 2 ay sonra ben yine hamile kalmışım oda 4 ekimde alındı sebep yine kalbi durmuş.12. hftadaydı.çok üzüldüm,çok yıprandım. kendimi biraz toparlayınca genetik test yaptırcaz.sadece kromozomlara bakılmadı diğer aklınıza gelen her şeye bakıldı hiçbir sorun yok.yatak istirati, kan sulandırızcı iğneler,progesteron takviyesi, troid kontrolü,toksoplazma hepsi yapıldı bakıldı,hatta eskiler derler sübyenmi var diye muska bile aldık olmadı.yani Allahım ol demeyince olmuyor.şimdi çok korkuyorum.3 kes kürtajdan sonra rahmim zarar görmüş olabilir ve hamile kalamayablirim.kalsamda aynı sonucu alabilirim diye.

10. haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. 2 farklı doktor ikiside 2-3 ay bekle dedi ama bekleyesim yok.. ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum ki zaten klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalabilmiştim 2. tedavi ayında.. Bu yüzden tedavisiz hamile kalabileceğimi düşünmüyorum. Ama Rabbim çok büyük... nimetleri sonsuz inşAllah hayrlı sağlıklı bebekler nasip eder bizlere de.

Hayırlı bayramlar herkese.

selam kızlar bende eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım...
19 ekimde adet oldum ve bu adetime göre deneyip denememek arasında kaldım yumurtlama günüm kasım başına geliyor zaten hemen hemen 2 ay geçmiş olacak ama yine aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum ,,yada hiç hesap yapmadan sadece korunmasızmı devam etsek akışınamı bırakmalı bir tavsiyede bulunabilirmisiniz....

canım ben de kürtaj olalı 5 gün oldu 6 haftalık gebeliğim bebeğimin gelişimi durduğu için sonlandırıldı, sonuçlar patolojiye gönderildi 15 gün sonra kontrol var neden böyle bi durumla karşılaştığımızla ilgili bilgi verilecek bu şekilde düşük yapan kadınlara belli testler uygulanması gerekiyormuş bu doktor yapar mı bilinmez ama ben kendime yaptırıp bi daha böyle bi felaketle karşılaşmamak için önlem almak istiyorum yine doktor ne kadar süre verecek bilmiyorum ama şahsen gerekmedikçe çok uzun beklemek düşüncesinde değilim senin gibi bende 1 adetten sonra başlıcam ancak bence sende neden böyle olduğuyla ilgili cevaplar bulduktan sonra başla canım çünkü bu ilk düşükler kimi zaman sebepsiz olabiliyomuş kimi zamanda anneden kaynaklanan sorunlar olabiliyomuş bunları iyice araştırmak lazım geçmiş olsun ...

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun sonuçlarda bir şey çıkmadı doktor ilk gebelikte olabilceğini o anki durumla alakalı olduğunu söyledi gayet sağlıklısınız bir sıkıntı yok demişti...işte sadece cesaret edemiyorum...

canım son durum ne hamile misin yoksa sonraki aya mı kaldı?

Benim de umudum arttı şimdi))

ben evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım hiç korunmadığımız halde o bebeğim 5 aylıkken gelişemediği için sonlandırıldı sonrasında bi 6 ay korunduk ve 9 ay sonrasında tekrar hamile kaldım oda 5 haftalikken düştü kürtaj oldum ve sonrasında 1 kere adet oldum ve hemen hamile kaldım şimdi 5+3 haftalık hamileyim inşllhhhh busefer rabbim çocuğumu kucağıma almayı nasip eder.ve isteyen tüm annelere de evlat hasreti çektirmez inşallah güzel allahım ve ben burdan tüm anneliği isteyen adaylara şunları sölemek istiyorum dua çok işe yarıyo bol bol kur an okuyun özellikle meryem süresini unutmayalımki herşey bir imtihan dan ibaret önemli olan biz bunlardan sabır la ve duayla yolumuza devam edebilelim...

merhaba arkadaşlar
bende bebegimi kaybettim 1,5 ay oldu araştırırken sürekli bu siteden hem güzel hemde üzücü haberler
okudum anladımki gerçekten çok fazla düşük yapan bebegi gelişmeyen
doktorum bana 3 ay bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum sizce ne yapmalıyım çok karasız kaldım
aynı şeyleri yaşarım diye çok korkyuorum

umutlar olmadan bizler nasl yaşar tekrar hayeller kurarız
rabbim saglıklı kucagına almayı nasip eder cnm inşallah rabbim bütün anne olmak isteyenlere bebeişler nasip etsin banada :)

umutlar olmadan bizler nasl yaşar tekrar hayeller kurarız
rabbim saglıklı kucagına almayı nasip eder cnm inşallah rabbim bütün anne olmak isteyenlere bebeişler nasip etsin banada :)

amin teşekkür ederim canım inşallah sende anne olursun bende o güzel duyguyu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallh

geçmiş olsun öncelikle
bende kurtaj oldum artık korunmuyorum inşallah hemen hamile kalırım sende tabi
ben çok yakın arkadaşım hemen hamile kaldı maşallah 5 aylık kız bekliyoruz rabbim herkese tez vakitte nasip etsin :):44:

düşükten sonra hemen hamile kaldım kürtaj olmadım kendim düşürdüm. korunmadım da. şu 10. haftamızdayız inşaallah. Allah hayırlı sağlıklı ömür versin inşaallah :)

rabbim saglikli sihatli dogurmak nasip etsin bende
kurtaj olduktan sonar ilk adetimi oldum sonar korunmadimm
6 gun geciktim cok umitlenmistimki test yaptim cikmadii ve ertsi gun hasta oldum
sizce normalmidir 2 ci adet gecikmesi acil cvp lutfenn

Merhaba ben yeni uye oldum gecen 8 gun once kurtaj oldum doktorum kucuk bi parca kaldigini kendinin dusuceni soyledi dun iliskiye girdik ve korunmadik boyle bi durumla karsilasan oldumu lutfen cevap veren olursa cok sevinirim doktorada gidicem kanamam durmustu suan korkuyorum gercekten bi sorun olurmu

Bi sorun cikti mi sordun mu doktora acaba..arkadaslar bn dis gebelik gecirdim kurtaj oldum ardindan igne yaptilar ve kan degerlerimin dusmesini bekliyorux..kan degeri 0

aynen şu an bende öyleyim kürtajdan sonra 2 adet görüm ve hamile kaldım yalnız hiçbir belirti yok endişeleniyorum erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…