- Konu Sahibi eren sezen
-
Mrb Canım. 2,Adetini oldun mu belirtilerin değisti miMerhaba kizlar ben araniza yeni geldim bir cogunuzla hemen hemen aynisini yasadim 2 düşük yasadim ilkinde 5 haftalikken kesem kucukmus oyle dediler yani dustu
Kalan parcayida vakumla aldilar sonra test yaptilar bana bir kactane gizli iltihap,seker,guatr testi yaptilar 260 tl verdim hepsine temiz ciktigini soylediler sadece cig et yani salam gibi seyler yeme dedi sonra hemen ustune tekrar hamile kaldim bilincsizdi tabi onuda 7 haftalikken vakumla aldilar ayni sekilde oda buyumemis dediler pataloji sonucumda temiz cikti doktor tekrarhamileligi sordum biz 3 gebelikte dusuklesonuclanmadigi surece bekle demiyoruz dedi ilk adetinden sonra hamile kalabilcegimi soyledi ve benim adetlerimin bugune kadarhic duzensiz olmadi kurtajdan sonra suan ilk adetimi oldum oda tam gunumde oldum simdi ise ne yapcagimi bilmiyorum cok istiyorum ama korkuyorum lutfen bana yardimci olurmusunuz
bence hiç korunma nasibinde varsa olur rabbim yeterki nasip etsinMrb Canım. 2,Adetini oldun mu belirtilerin değisti mi
Mrb Canım. Rabbim sağlık versin sana,vücudunun içinde bir sürü değişim oluyor. Bence acele etme. Benim 4ay oldu ara ara rahmimde ağrım oluyor hala. Kürtaj işi bitsede içerinin eski haline dönmesi için en az 2ay gerekiyor. Çünkü o sırada yenilenebiliyor. Aynı şeyi insan 2,kez kaldıramaz bence. Umarım herşey gönlünce olur. Dualarım seninle...bende 29 şubatta kürtaj oldum bebeğim 8+3 de ölmüş. 12. haftada kontrole gittik dr gelişmediğini kalbinin durduğunu söyledi ve bebeğimi benden aldılarhala adet olmadım bekliyorum ... 1 adetim geçsin korunmayacağım . rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur . bebişlerimizi rabbim verdi rabbim aldı inşallah tez vakitte tekrar verir ama sabır çok zor iş allahım hepimize sabır versin
Canım Kürtajdan sonra adet düzeni genelde değişiyor. Bi düzene girmesi 1 yıl kadar sürebiliyor. Sen dert etme. Düzenin değişmiş olabilirHerkese merhaba arkadaşlar,
Malesef bende kalbi gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kaldım 26 ocakta..ilk reglim zamanında geldi fakat 2. regl hala yok2 ay korun demişti doktor ama şu an ne zaman yumurtluyorum, vücudumda neler oluyor bilmediğim için tahmin yürütemiyorum, ayrıca PKOluyum..doktorumu 60 gün dolunca haberleşelim demişti ama bazı doktorlarda 45 diyormuş.aranızda bu durumda olan adet söktürücü için ne kadar bekledi acaba?
Canım senin durumunun aynısı bende var. Yazını okudum ne oldu sonra beni bilgilendirir misinMERABA ACIL CEVAP VEREBILIRMISINIZ
Ben 3.kere kürtaj oldum . Daha yeni aralık 17.sinde oldum korunmada ilişkiye girdim ama.icime boşalma gibi bişey söz konusu olmadı doktorum.bebek.gordugunu söyledi hemde 3 haftalik dedi sonra yanıldı dedi idrar.testi yaptı çıkmadı bişey ama benim.karnim tamamen inmisken şimdi tekrar.sismeye başladı böyle bi durum söz konusu olabilir mi sizce hamilemyim:'(
Ne oldu cnm sonuc neCanım senin durumunun aynısı bende var. Yazını okudum ne oldu sonra beni bilgilendirir misin
.sonuc ne cnm bizi bilgilndrırmsnMERABA ACIL CEVAP VEREBILIRMISINIZ
Ben 3.kere kürtaj oldum . Daha yeni aralık 17.sinde oldum korunmada ilişkiye girdim ama.icime boşalma gibi bişey söz konusu olmadı doktorum.bebek.gordugunu söyledi hemde 3 haftalik dedi sonra yanıldı dedi idrar.testi yaptı çıkmadı bişey ama benim.karnim tamamen inmisken şimdi tekrar.sismeye başladı böyle bi durum söz konusu olabilir mi sizce hamilemyim:'(
Mesaji yazali baya olmus ama merak ettim,hikayemiz ayni bende yeni kurtaj oldum kasimin 23unde,ne yaptiniz merak ettim,bana doktorum korunma diyir ama ben korkuyorumbende bugün 9 haftalık embriyonun kalbi atmadığı ve kesenin küçülmeye başlamasından dolayı kürtaj oldum. ve artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
İnşallah bana da dua edin canlar ben de 7.haftalik kürtaj oldum çok Üzgünüm demek hayırlısı buymuş saglikli hayirli evlatlar Rabbimiz cumlemize nasip etsin insallah aminnnnnnnslm kızlar...bende bugün dr.kontrole gittim geçen hafta 11haFTALIK bebeğimi aldılar.
dr.um 2ay korun sonra tekrar denemeye başlaya bilirsin dedi.
bakalım kısmet inşallah busefer sorun yaşamam allahın izniyle.
Canım bende 2bucuk ay önce kürtaj oldum şimdi test yaptım çift çizgiKonu çok eski ama yakın zamanda kürtaj olupda 1-1,5 ay sonra sağlıklı hamile kalan var mı acaba? Bende 25 gün önce oldum Allah tekrar aynı şeyi yaşatmasın hiçbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?