Kızlar!l Ayakkabı için fikirlerinize ihtiyacım var

after_before

OlduğuKADAR olmadığıKADER
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
6.339
4.851
373
Merhaba bayanlar.. Mezuniyet için ekru renginde tülden oluşan üzerinde hiç bir detayı olmayan bir elbise aldım. Altına ne renk ayakkabı olur. Önerilerinize ihtiyacım var

Rengi ve sadeliği böyle. daha uçuş uçuş ve üstü ise straplez ve büzgülerden yapılmış şekilde

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım :) Toz pembe benimde aklımda. Ama kimileride diyor canlılık kat elbisen sade. Bende diyorum sellektör yapar gibi çıkmasın aşağıdan. Kararsız kaldım. Keşke biraz cafcaflı alsaydım elbiseyi sade birşeye ayakkabı uydurmakta zormuş

Eğer balo salonu gibi bir yerde yapılıyorsa, altın rengi takılar ve simli dore bir ayakkabı ile de kombin yapabilirsin.

Eğer çok ağır kaçmak istemiyorsan elbiseyi turkuaz ya da pembe gibi ayakkabı,takılar ile renklendirebilirsin.

Sevdicek teşekkür ederim uğraşın için. İçimden geçen maviyi koymuşun :) Elbisenin resmini arkadaşımdan alsaydım daha iyi fikir verebilecektiniz. Unutmuşum istemeyi

ben de fikrinizi destekliyorum.hatta benim de aklımdan turkuaz gemişti.takı olarak kesinlikle dore olmalı.
arkadaşlarınız aslında biraz da haklı madem elbise sade aksesuarlarla renklendirebilirsin.

Söylemeyi unuttum balo deniz kenarında bir otelde yapılıyor. Salonda olacak ama daha sonra deniz kenarına geçilecek

umarım yardımcı olabilimişimdir.ayakkabı çeşiti çok ama en önemlisi rahat olması.geceyi acılar içinde bitirme.bu tarz ayakkabıya alışkın değilen kesinlikle taban için silikon minik tabanlık al.gece boyu eğlencenin tadı kaçmasın.

yardımın için sağol tripoli35. slikon taban önerini dikkate alıcam. Birde benim ayaklarım 40.5 gibi bi numara olduğu için daha çok acı çekicem sanırım. ayağıma göre bulamıyorum heryerde

bahsettiğim tabanlık bu tarz.ayakkabı mağzalarında var.ayak numarandan anladığım kadarı ile uzun da boylusun :)))

evet boyum uzun. ama ayakkabı ararken diyorum keşke 170 olsaydım ayaklarım 39 felan olsaydı. ayakkabı almak kabusa dönüşebiliyor benim için

christian louboutin fiyatına da baktım yurt dışı sitelerde 1000 $ civarı ((((( bu markanın tüm ayakkabıları harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…