Doğuma Hazırlık kızlar lavman olayı benim cok sinirimi bozuyo:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

beyza_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
58
1
98
Konya
daha once duymamıştım hiç bu olayı bu siteye takılalı habedar oldum ve biraz arastırdım..aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum...sart mı bunu yapmaları tecrübeli olanınız var mı...

bence zorunlu deildir sonucta temizlik için yapılmıyor mu baska bir etkisi var mı bilmiyorm

temizlik için yapılıyor.ç.anneme sordum oda dogum sırasında kaka yapmamak için onceden icini boşaltıyolar dedi...ama annem 3 dogum yaptı hepsi hastahanede ve hiç boyle bi uygulama olmamış...simdiyse nerdeyde normal dogumların hepsine yapılıyo galiba

cnm bildiğim kadarıyla herkese yapmıyorlar
çünkü kuzenimde öyle bişe olmadı,dr yemek yemeden gel dedi
ona lavman falan yapmadılar sanırım tok olmamak gerek bunun için

ben normal doğum sancılarıyla gittim..beni de çok geriyodu lawman olayı..sancıları çektim çektim sonra sezeryana girdim o ayrı:)) lawman için odaya geldiler ama ben 5 dk önce lawaboya gitmiştim söyledim gerek görmediler..

tok olmamak ameliyat için gerekli..lawman bağırsakları boşalmak için.aç da olsan bağırsakların dolu olabilir we lawman gerekebilir..

cnm bende normal doğum diye girdim hiç bişey yemedim dedim ama lavman yaptılar inanki hiç korkulcak bişi değil sadece içindeki o suyu 5 dk tutman lazım o zor oluyo ama inan acımıyo çok basit bişey .. yani doğumdan korkacağın yere lavmandanmı korktun :))) ben sezeryan oldum bu arada :)

Bana gerek görmedi doktorum ama gece 24:00 ten sonra yemek ve içmek yasak dedi.
Sezeryan oldum bu arada....

canım canım acıcak diye korkmuyorum ki...sonuçta başkaları yaptırıyo ve hoş bi durum degil...ya içim bi tuhaf oldu yine

doktorunuza söyleyin gerek görüyosa kendiniz yapın bana doktorum vermişti ben evde yapmıştım tabi sezeryan oldum normal doğumsa zaten başka ama eğer doğum başladığında iyi hissederseniz yine kendiniz yapabilirsiniz benim doğumum başlamıştı yaptığımda

Sakın ol delırecek bısey yooooook ben 3 sezeryanlı dogum yaptım hıç lavman yapmadılar çünkü 3 4saat lık açlık yeterlı en son nezaman yemek yedıgımı sordular gerek görmedıler bide dogumdan 10 gün önce acılden yatırdılar kahvaltıyla duruyorum yemek yıyımmı dıye sordum bırkaç saat sonra doguma alabılırız yeme dedıler bukadar kafana takma delırmen zaten gereksız hayırlı dogumlar

lavman korkutucu degilde başkasının yapması insanın sinirini gerçekten bozuyo düşünnnce ama eger kendimizin yapmasına izin veirlersee çok iyi olurr aklımda bulunsunn söylerim doktoruma yada lavmana geln kişiye

İyide canım doğumuda başkası yaptırıyor.Hemde bahsedilenlere göre 10 kişiye yakın bir ekip oluyor doğum esnasında.Bence kuruntu yapmana gerek yok

bana daha once kist ameliyati oncesinde yapildi,rahatsiz edici bir sey tabii ki ama cabuk geciyor,caniniz da acimiyor.Benim de duydugum kadariyla evde de yapilabilir doguma gitmeden once,doktorunuza danisin isterseniz.Hayirli ve kolay dogumlar nasib etsin Allahim hepimize insalah.

valla hayret ediyorum ha.bende sezeryan oldum banada yapıldı.bununneresinden çekınıyosum doğumu düşünmüyonda bunumu düşünüyon.hem doğumdan sonra gazın felanda olmuyo tuvalet ıhtıyacında olmuya rahatlatıyo seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…