Doğuma Hazırlık kızlar lavman olayı benim cok sinirimi bozuyo:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kafaya takılacak hiçbir şey yok sezeryanda olsan normalde olsan bir sürü kişi giriyor doğuma lavmadada için temizleniyor bence yaptr doğum sonrası rahat oluyorsun büyük idrar yapmada en azından için boş giryorsun doğuma en güzeli yaptr

Arkadaşlar, görümcem ABD'de yaşıyor orada normal doğum yaptı, 18 saat sancı ve uzun bir ıkınma sürecinden sonra bebişiyle beraber kakası da dünyaya geldi :dance:

O yüzden bence dua edin de lavmana gerek görsünler, aksi durum daha kötü bence:)

valla doğumdan sonra banada yaptılar lavmanı gaz çıkartıcı ilaçlar işe yaramayınca aman allahım 100 kere doğum yapıyım daha ii valla hala daha lavman dedimi biri tüylerim diken diken oluyo tek kelimeyle berbat iğrenç bişi....................

nasil yapiyorlar bu lavmani orda insani bu kadar korkutuyo inanin cok merak ettim ?
bende daha once ameliyat oldum ameliyata girmeden once banada lavman yapicaz dediler acik anlaticam kusura bakmayin hemsire bana bi tup jel gibi bisey getirdi afedersiniz onu icinize sikiyorsunuz ucu cok ince poponuza rahat koyabilmek icin siktiktan sonra iki uc dakika bekleyip tuvalete gidiyorsunuz ve icinizdeki hersey bosaliyor
ne aci var ne korku
hem kendim yaptigim icin utanma durumumda olmadi bu kadar basit
orda lavmani nasil yapiyorlar inanin cok merak ettim

bana hastabakıcı yapmıştı belki bu yüzden bu kadar çok gerildim adı bile iğrenç lavman o kdr tiksindimki anlatamm

ben de sezeryandan 1 ssat kadar önce tuvalette kendim yaptım...popodan sıkıyorsun ilacı..5-10 dakika sonra tuvalete çıkıyorsun bu kadar...

korkulacak birşey yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…