Doğuma Hazırlık kızlar lavman olayı benim cok sinirimi bozuyo:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
banada yapıldı insan biraz çekiniyo ama o an uçarı kaçarı çaresi yok diyi boyun eğiyosun aman şimdi yapan da beni ahatırlamaz bende yapanı napalım oldu bitti işte
birazda böyle düşün sıkma kendini

İyide canım doğumuda başkası yaptırıyor.Hemde bahsedilenlere göre 10 kişiye yakın bir ekip oluyor doğum esnasında.Bence kuruntu yapmana gerek yok

bi kaç kişiden duymuştum istersen izin veriyolar kendin yapıyosun diye zaten dogum esnasında degil dogumdan önce yapıyolar lavmanı tam açıklık olmamışken diye biliyorum kuruntu degilde çekiniyo insan ister istemez ama başa geln çekilir tabiki zaman ne göstercek bielememm

valla bana yan yat dediler yattım ne yaptıklarını bile anlamadım. doğum sancısından onu düşünmeye fırsat kalmadı korkulcak bişey değil o an onları düşünemiyosun bile merak etme

kızlar ben dogum ıcın degılde baska bii için lavman olmustum cok korkmustum ama ınanın o kadar korkulcak bii degıl sımdıde hamıleyım eger yapılırsa korkmıcam yanı cunku onceden yaptırdgm için içim rahat bnmkını bıde erkek dr yapmıstı amanınnn yaptırmadan önce neler cektım pozısyon cok kotu sadece kociimin elını tutordum sıkı sıkı sankı doguma gırıodum ay sımdı o halım geldıde aklıma cok kkomıktı lavman acı verıcı bii dgıl ama o ılacı içerde bekletmek zor dr 5 dakıka mutlaka bekle dıo ama ne mumkun sankı gelıomus gıbı gelıoo ama vcye gıdıosun tık yok:)

slm kızlar ben lavman olmadım hiç :jeyyar:.hamileyim bende belki banada yapıcaklar.ama ben korkmuyorum:1shok:.bence şöyle düşünün yapılmadığında normal doğumda başımıza neler gelir tuvaletimizi bile yaparız o ıkınmalara.ya sezeryan oldugumuzda da kötü ameliyat sonrası zaten ayağa kalkamıcaz zor olucak yani içimizi boşaltmak daha iyi.:kedi:bence korkulcak bişi yok.hatta ben doktorumdan evde yapmamı isticem çünkü sezeryan olucam doğuma az kaldı :Saruboceq:

arkadaslar benı de korkuttunuz yaaa ama dusununce mantıklı normal dogumdan sonrada sezeryandan sonrada bı sure tuvalet sıkıntısı olmaz oyuzden ıyı olur gıbı gelıo ama ben dogumdan korkmaya basladım ama yapıcak bısey yok allah hayırlı kolay dogumlar versın herkese ...

Arkadaşlar en az korkacağınız şey bence bu olmalı :))))))) ben iki kez ameliyat olmuştum ve ozaman yaptılar..hemşire geliyo yan yatıyosun popondan içeri ucu yumuşak silikon bi şeyle içeriye sıvı sıkıyo..yani kesinlikle öyle acı,ağrı filan uzaktan yakından lakası yok..siz ondan sonrasını düşünün..wc ye koşa koşa gitm,ştik odacak..çok komikti yanaii..ama bi içiniz boşalıyo çok rahatlıyonuz vallahii...o yüzden sonrasında sizde gülceksiniz kendinize..yapmayın en ufak şeylere takılmayın lütfen..doğuma ne kadar pozitif gidilirse o kadar herşey rahat olur unutmayın..beyninizi,düşüncelerinizi hep güzele olumluya alıştırın..

Doğrusu benimde endişem tamm tersiydii, yani normal doğum esnasında o ıkınmalar arasında naasıl olacakda rezil olmadan durulabilecektii... Sonunda daynamadım ve bir emekli hemşire olan anneme sordummm ve de oda başladı anlatmayaaa. Efenim tabiki ööncesinde lavman yapılıyormuş vs vs ama bazen öyle oluyormuş buna zaman kalmıyormuş ve ikisi birden olduğu çok oluyormuş ama tabiiki bu sadece kötü bi görüntü değil aynı zamanda bebiş içinde antisteril bi durum. Ama hep doğallık doğallık demiyor muyuz alınn size sapına kadar doğallıkkkk.... şaka bi yana valla ben bu lavman olayını duyunca çok rahatladımmm zira diğer aşaması çok daha korkunç aklinialirimsmile

Kızlar ben ssk hastanesinde normal doğum yaptım ve bana lavman falan yapmadılar, bende o zaman bilmediğim için sormadımda hiç. Artık doğum öncesi sancıları çekerken neler geldi başıma, gerisini ben söylemeyeyim siz düşünün artık. iğrençti yani !!!!!!!!!!

ben bısey anlatayım sızede gulun 5 6 yıl önce karnımda gaz sancısı varmıs tabı ben bılmıyorum cıldırıyorum dr feet (lavman) yazdı ecz gıttım eczacı gençdelıkanlı nasıl yapcam dıye sordum ustune baktı baktı bısey dıyemedı abla dr sor dedı üstünde resmı varmıs nasıl yapıldıgının rezıl oldum

kızlar 4kere lavman yapılmış biri olarak yazdıklarınıza gülüyorum.ne acıması ya acı falan yok ama ben çok utandım o başka.yan yat diyorlar,sonra serum gibi koca bir torbayı barsaklarına boşaltıyorlar.ben sezeryanla doğum yaptım,ameliyattan önce barsakları mutlaka boşaltıyorlar,sonrasındada gazımı bir türlü çıkaramayıp hüngür hüngür ağladığım için doğumdan sonra 2kez daha yapıldı.tek sorun çok utanıp kendimi çok kastığım için biraz tahriş sorunu yaşadım.daha önceden hemoroid ameliyatı olmuştum belki o yüzden tahriş olmuştur.

aynen ya lavman çok basit birşey hiçbir şekilde korkulcak can yakıcak birşey değil.fitil kullandığını farzet hatta fitilden bile daha ii.yani böle yazılanları okuyunca çokkk güldüm ben çok oldum lavman hatta evde kendim bile yaptım bağırsak sorunum vardı.düşünün yani insan kendine bile yapabiliyo yani acı fln bişi yok.ilaçlı suyu oraya sıkıyolar vcye çıkma ihtiyacı hissediyosun dayanabildiğin kadar durup en son noktada vcye koşuyosun.inanın sinek ısırması daha kötüdür lavman çok basit bişi gözünüzde büyütmeyin.yan yatıyosun oldu bitti ohaoldumsmile

arkadaşlar lavmandan korkacak hiç bişey yok. canınız hiç yanmaz ki... sezeyan olacağım için dr bir gün öncesi akşam 6 dan sonra yemek yemememi söylemişti.ertesi sabah 9 da doğum için gittim. lavman yapılacaktı. rica ettim kendim yaptım. ne kadar aç olsanızda tuvalet ihtiyacınız oluyor lavmandan sonra. hastaneye yattıktan sonra yaşayacağınız bütün olayların tadını çıkarın.

lavman da acı denen bir şey yokki sadece wc koşuosun o kadar.ooo korkulcak bişey değil hiç gerilme bosuna

Ben 2 normal doğum yaptım 2 sindede lavman oldum.Bencede gerekli bir işlem.doğum esnasında istemedende olsa tuvaletini yapmak hoş olmaz.Kayınvadilem anlatır eltisinin 3 çocuğunun doğumunda oda yanındaymış( bundan 37 yıl önce haliyde evde doğum)Çatır çatır tuvaletini yapardı der birde bizlere anlatır o kişiye şimdiki gibi lavman yapılsa bu olayları yaşamayacak kayınvalidemde her aklına geldiğinde bizlere anlatmayacaktı.Yani gözünde büyütme bunu zaten normal doğum yaparsan sancılardan aklına hiçbirşey gelmez tek düşüncen allahım kurtarbeni bu durumdan olacak.

bende ameliyat geçirdim ozaman lavma olmuştum korkulacak bişey değil sadece vc de birisi olmasın orası kötü dolu olunca insan çok sıkışıyor

bana lavma verdiler arkamda ameliyat olan arkadaşlarada verdiler aman onlar vc den çıkmıyor sinir olmuştum
bencede abartılacak birşey yok

slm canım ben sezeryan oldum doktor söyledi bende kabız degilim gerek yok dedim yapmamıştım sende istemiyorum dersin takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…