Kontakt Lens kızlar lens aldım takamıyorum

yagmur_tanesi

GÜL Kİ HAYAT SANA GÜLSÜN
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
335
32
318
kızlar lensler takıldı işlem uzun sürsede takıyorum artık resim yükleyecegim ama nasıl biliyorsum unuttum linkini:kedi yapmaya calısıyorum bişiler ama bakalım olacakmı
Imageshack - 29806922mq9.png

umarım dogrudur

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: Dene hiç durmadan yarım saatini alır belki ama takarsın merak etme ilk defa takmasıda çıkarmasıda çok zor oluyor:)
Ben işaret parmağıma lensi koyup aynı elimin orta parmağımla gözümün aşağısını diğer elimlede gözümün üst tarafını yukarı çekerek takıyorum. Takınca resminide koy:)

Canım çok normal ilk defa böle olmasının otur aynanın karsında biras ugras elbet takcaksın korkmamaya calıs elını gozune gotururken ne kadar guzel olcanı dusun :)

ay acayip zor yaaaa

bi kere kuzenim almis takmadi hic denemek icin aldim gözlerimi cikarcaktim ya hemen kizardi gozlerim beceremediydim ben :hulya:

lense degıl baska yere bak canım lensı takarken
ve elınden hemen sıyrılabılcek gıbı olsun
elıne cok yapıstırma lensı yanı
boyle tek noktada degsın
bazen ovallıgı bozulup yapısıyo parmaga o zaman takmak cok zor oluyo

Ayy ilk gün ağlaya ağlaya çatlamıştım o kadar para verdim ben bunu takamayacağım diye kaydirigubbakcemile3
Her biri için en az yarım saat uğraşırdım ilk 1 hafta.. Ama zamanla alışıyorsun canım.. Gözün alıştıkça kırpılmamaya başlıyor..

DÜn 45 dk ugrasmıstım olmamıstı bugÜnde deneyeyım kısmetse b&l dark green aldım takabılırsem sÖz koyucam rezmı tskr ederım cvplŞar ıÇın kızlar takamazsam nolcak hıÇ bılmıom vıdeoları ızlıom kız sak dıe koyuyo gÖzÜne :) cokmu becerıksızım ne

canım ilk başta bende çok zorlanmıştım. 2-3 gün sonra tak-çıkar yaparak pratikleşiyor insan. şimdi ayna olmadan bile takabiliyorum :)))

deneye deneye yap. gözlerini kırpıştırmamaya çalış. bu arada gözlerinide fazla yıpratma.

arkadaşlara aynen katılıyorum bir de şunu eklemek istiyorum canım lensi gözünün içine yapıştırmaya çalışma,takacağım diye bastırırsan ters döner,ya da kızların dediği gibi ovalliği bozulur hiç girmez.gözüne hafifçe değdir o yerini bulur merak etme.bir de tam göz yuvarlağına denk getir,yani sağdan soldan yerleştirmeye çalışma,o zaman adeta vakum gibi çekiyor.
bi de üzülme hepimizin başına geldi bunlar:)

bugün ben de lens aldım takamıyorum:sinifsinif: ağlıcaktım artık demek bi tek ben değilmişim:) akşam da deniycem inşallah takabilirim bi şey yapcam diye korkuyom yırtılcak fln diye

kızlar lenleri cok şükür taktım şimdide nasıl cıkarıcam diye düşünüyorum yarın taktıgımda resim koyacagım cvp yazan tüm arkadaslarıma tskr ederimopuyorumnanaktan

kızlar bu lens tek gözümün üst tarafında kuruluk yaptı lens yukarı cekio damla alayım diyprum kuruluk gitsin die ne alayım:hulya:

bende lens almıstım bır ara ama sırf gozlerım yasarıyor, takamıyorum dıye kullanmadım bosuna gıttı
ama bu aralar yıne heveslenıyorum

ben de bi kaç hafta önc aynı başlıkla konu açmıştım takamıyorum çkaramıyorum diye okadarmış ilk sefer zorlandım bir kere taktınmı sonra gerisi gelio. bir de tırnaklarının uzun olmamasına dikkat et benim ilk takarken uzundu ve gözü çizmenin de korkusu vardı kestim sonra rahat takıp çıkardım

Avcuna alıp önce solüsyonla temizle ve pupil tarafı parmağının tam ucuna gelecek şekilde işaret parmağınla al lensi..
Sonra gözünün kapağını yukarıdan ve aşağıdan yaptığın gibi aç ve yukarıya bakıp alt tarafa koymaya çalış lensi, sonrasında ister kapağıyla ister göz hareketiyle isterde gözünü kapatıp açarak lensi yerine getirebilirsin :)

Kolay gelsin :)

merhaba arkadaşlar. ben de şuan resmen işkence çekiyorum. çok zor taktım dünya yaş boşandı gözlerimden hala da kırpınca yaşarıyor.. lens takan arkdaşıma sordum, dedi ki: ilk hafta böyle olur ben otobüste çıkarıp 1 sn. de birini takabiliyorum dedi. kafamçokkarıştı
bi de sol gözüme iyi yerleştirmedim mi acaba,sağ aşağı bakınca batıyo.. ya da lensi hırpalamış olabilir miyim bu arada b&l şeffaf.
saat ilerliyor .yatma vakti gelince nasıl çıkaracağımı kara kara düşünüyorum. :1ninca:

:) cnm ben atlattım sayılır gene cok sık takmadıgımdan zorlanıyorum ama resmime baktınmı koydum

kızlar ben göz hastanesinde çalışıyorum.lenslerden sorumluyum lenslerle ilgili sormak istedikelriniz varsa cevaplayabilirim.tercih ettiğim tek marka oasisdir.
lens takmadan önce gözlerde hiç makyaj olmaması gerekir.hangi elinizi kullanıyorsanız o elinizin 3 işaret-baş-ve orta parmaklarınızın tırnakları kısa olması gerekir.lens kullananlar kesinlikle göz içine kalem çekmiycekler.aksi taktirde makyajınız gözünüzü yakar.lensleri her gün temiz solüsyona koymanız gerekir.yani daha çok çok şey var benden şimdilik bu kadar sormak istediklerinizi sorabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…