- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi Mavisim112
-
bu pipi görüntüsüCanım benim bebişime de bakabilir misin 11 haftalıktı burda
Yok canim sana değil mavisim112 yeKim de cnm bende mi Mavisim112 de mi? Bende yanılma olmaz artık erkek diyen 3 dr dan sonra alıştım ben. Kız duyarsam zor alışırım
sizinki de erkek gibi sanki 11 haftaya göre baya belli oldu olcak gibi duruyor.fakat çaprazlama yani yüzü görünecek şekilde çekilmiş.tam olarak yandan olsa daha belli olurdu.Yaaaa o zaman banada banada bakın lütfennnn ?? Burda 11 haftalık
T tugsem_10 ins canm benim bakalim yarin ögrenicem kizmi pipilimi :))Mavisim112 kız gibi görünüyor hiç 90 derece duran bir çıkıntı yok popo ucunda
sizinki de erkek gibi sanki 11 haftaya göre baya belli oldu olcak gibi duruyor.fakat çaprazlama yani yüzü görünecek şekilde çekilmiş.tam olarak yandan olsa daha belli olurdu.
Kiz gibiymis aslinda neden erkek yorumu yaptilarsa :)) benmkindeki cikintilarada benziyo :))Bu 13+1 usg si kızlar.. burda cinsiyet söylememişti doktor görenler erkek gibi demişti. Ama 16. Hafta usg de kızımız olacağı belli oldu.
Evet canım yaa tam yüzüde çıkmış bize bakıyodu heraldeMavisim112 kız gibi görünüyor hiç 90 derece duran bir çıkıntı yok popo ucunda
sizinki de erkek gibi sanki 11 haftaya göre baya belli oldu olcak gibi duruyor.fakat çaprazlama yani yüzü görünecek şekilde çekilmiş.tam olarak yandan olsa daha belli olurdu.
Biraz iri yapılı göründüğü için genelde kızlar daha kibar oluyor benimki biraz gobekliydiKiz gibiymis aslinda neden erkek yorumu yaptilarsa :)) benmkindeki cikintilarada benziyo :))
ya seninkini hepten bebek dikine dönerken çekmiş. yani bu karın dikdörtgen değil neden tam tersine bakarlar bilmem.bende burda bi kafa gördüm denizde yüzen insan gibi gerisi su altında kalmışBizede bakiin.15 haftalk ben bsey goremedmdeee:)))
seninki gibi çekse dr lar hiç sorun kalmayacak aslındaAy benmkide biraz iri yapili duruyor o yüzden erkek gibi dediler benmkinede bazisi..
Eki Görüntüle 1928519
Aynen cnm benmkisi hep süper cekiyor sagolsun :) yan profilden..seninki gibi çekse dr lar hiç sorun kalmayacak aslında
Aynen oyle vallaa hic bsey belli degiilya seninkini hepten bebek dikine dönerken çekmiş. yani bu karın dikdörtgen değil neden tam tersine bakarlar bilmem.bende burda bi kafa gördüm denizde yüzen insan gibi gerisi su altında kalmış
Kıza benziyor tatlım
kızlar 11+6 yız tahminlerinizi bekliyorum
ya gerçekten miKıza benziyor tatlım
Belli olsa yorum yapardik canm ama malesef.. bidaha ki usg yi yüklersin tekrar bakariz belki daha net olur :))Aynen oyle vallaa hic bsey belli degiil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?