- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Gerci bi kisi yorum yapmis sadece ama hayirlisi olsun canm..Kızlar çarşamba günü dr gittiğim de ben sormadan dedi cinsiyetini. 14+2.. erkek dedi gülerek. yanılma olmuyo demi erkekte.
Ewt cnm hayırlısı sevindim ikisinide duymak için hazırdım sağlıklı sıhhatli olsun inş :) Sen naptın dr a ne zaman gideceksin?Gerci bi kisi yorum yapmis sadece ama hayirlisi olsun canm..
Simdi hatirladm seninde benim gibi oglusun vardi :)) ne güzel bir pasan daha olcak bak demekki..
Öyle canim ikiside evlat ne fark ederki.. bende ikisinede hazirim :))Ewt cnm hayırlısı sevindim ikisinide duymak için hazırdım sağlıklı sıhhatli olsun inş :) Sen naptın dr a ne zaman gideceksin?
Rabbim gönlüne göre versin cnm. 13 gün sonra 3 lü tarama için gidecem bende. sen de mi?Öyle canim ikiside evlat ne fark ederki.. bende ikisinede hazirim :))
Ama yeterki ögreneyim.. benim 13 gün sonra kontrolum var ve orda net söylerim demisdi cnm hayirlisi bakalim :))
Senin ultrasona bakdimda gercekden baya yukarda duruyor ve pipiye benziyor baya :)) kiz diyenler nasil dediyse belli aslinda erkek oldugu..Ewt cnm hayırlısı sevindim ikisinide duymak için hazırdım sağlıklı sıhhatli olsun inş :) Sen naptın dr a ne zaman gideceksin?
Yok normal rutin kontrole cagirdi.. ve cinsiyeti söylerim dedi.. tabi gösterirse bebis kendini :)Rabbim gönlüne göre versin cnm. 13 gün sonra 3 lü tarama için gidecem bende. sen de mi?
Ewt cnm aynı şekilde kız oranı fazlaydı. senin sağda mı solda mı bebişSenin ultrasona bakdimda gercekden baya yukarda duruyor ve pipiye benziyor baya :)) kiz diyenler nasil dediyse belli aslinda erkek oldugu..
Bi sayfada merve pamuk , slvester filan var.. onlar ne demislerdi merak ettim.. orda sormusdun diye hatirliyorum sanki..
Benimki bilmiyorumki cnm ilk batma solda hissettm sonra sagda.. ama suan kafasi solda yani.. sag sola inanmiyorum pek.. nuba inaniyodum ama oda sanki fos cikti..Ewt cnm aynı şekilde kız oranı fazlaydı. senin sağda mı solda mı bebiş
Aynen ya çin rus takvimleri de kız diyo dr erkek. sanırım dr doğru söler demi :)Benimki bilmiyorumki cnm ilk batma solda hissettm sonra sagda.. ama suan kafasi solda yani.. sag sola inanmiyorum pek.. nuba inaniyodum ama oda sanki fos cikti..
Benimde cin rus kiz diyor, yüzük fali kiz diyor, belirtiler rüyalar kiz yönünde ama dr ne derse ona odaklanirim.. tabiki yanilma payi yinede ola bilir.. her zaman var ama insan dr deyince inaniyor haliyle.. birde bacak arasinda net pipi görürsen veya gördüysen kendi gözünle o zaman kesin inan :)Aynen ya çin rus takvimleri de kız diyo dr erkek. sanırım dr doğru söler demi :)
Bende bi kez rüyamda gördüm benim doktorumda ultrasonda pipisini gösterdiYok ama dr girmeden bi hafta önce rüyamda gördüm. dr belli olmaz dedi olur hocam olur dedim baktım ultrasonda pipisine kadar gördüm. gerçekte görmedim ama oğlan çabuk gösterir derler ya ☺
Ne taktık bizde ha ondan oluyo bunlarBende bi kez rüyamda gördüm benim doktorumda ultrasonda pipisini gösterdi
Ama cok düsündügümz icinde görüyoruz, bilinc alti yani :))
Sonrasinda incir gördüm, kendimi hamur yogururken gördüm.. bunlarda kiz demekmis ama ben kesin olarak räyalara inanmiyorum :) bazen yaniltiyor insani bi öyle bi böyle :)))
Sorma canim ya aslinda iyi yapmiyoruz evlat evlattir ne fark eder.. tabiku insan degisiklik istiyor bi oglum var birde kiz olsun diyoruz insaniz iste :)Ne taktık bizde ha ondan oluyo bunlar
Benmkide zaten pipili cikacak bak görNe taktık bizde ha ondan oluyo bunlar
Sadece hissiyat senin kız cnm :)Benmkide zaten pipili cikacak bak gör
Herkez öyle hissediyoruz diyo arkadaslarim kardesim cevrem ama bakalim hayirlisi kuzum :)Sadece hissiyat senin kız cnm :)
CANM BENDE O BAYANA ATMAK İSTİYORUM NASIL BULABİLİRİMCan'ım gebelik bölümünde cinsiyet ve isimler var. Orda Bi bayan baya işin uzmanı olmuş nub yorumluyor tutuyor söyledikleri Bi ona at resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?