Kızlar ltf Nubumuza bakın

Benimkine herkes ultrasonu görünce kesin erkek demişti kızım oluyor inşallah.. ama ben sanki kız nubu gördüm seninkinde.. hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah

Benimkine herkes ultrasonu görünce kesin erkek demişti kızım oluyor inşallah.. ama ben sanki kız nubu gördüm seninkinde.. hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah
Sagol canimm ins öyledir yarin ögrenicem hayirlisiyla.. bana da cogunluk kiz dedi ama erkek diyende oldu bakalim nasip.. seninkini yüklermisin merak ettik Rizeli-53 arkadasimla :))

Usg resmine bakabilir miyim hayırlı olsun kızçen Can'ım

Sagol canimm ins öyledir yarin ögrenicem hayirlisiyla.. bana da cogunluk kiz dedi ama erkek diyende oldu bakalim nasip.. seninkini yüklermisin merak ettik Rizeli-53 arkadasimla :))
Bu 13+1 usg si kızlar.. burda cinsiyet söylememişti doktor görenler erkek gibi demişti. Ama 16. Hafta usg de kızımız olacağı belli oldu.

Eklentiler

• 20161219_145552.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 35
Kim de cnm bende mi Mavisim112 de mi? Bende yanılma olmaz artık erkek diyen 3 dr dan sonra alıştım ben. Kız duyarsam zor alışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…