- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Yokk cnm cuma günü olcak ama :)) insallah :))Canm cinsiyet belli olmadi mi henuzzzz
Hadi hayirlisi cnmm inss haberni bklyrmYokk cnm cuma günü olcak ama :)) insallah :))
HAyırlı olsun bebişin inşlh sağlıkla al kucağınaBana erkek diyen 3 dr olduMavisim112 mutluyum valla içimde tarifsiz mutluluk oldu ☺
Canmmm benimmm G Gunayfur senin adina cok sevindimmmm.. aslinda düsüncek oldugun zaman oglun acisindan cok cok iyi, ikisi süper arkadas olurlar hemcinsler sonucta :))Bana erkek diyen 3 dr olduMavisim112 mutluyum valla içimde tarifsiz mutluluk oldu ☺
Usg resmine bakabilir miyimBenimkine herkes ultrasonu görünce kesin erkek demişti kızım oluyor inşallah.. ama ben sanki kız nubu gördüm seninkinde.. hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah
Canım benim bebişime de bakabilir misin 11 haftalıktı burdaSen yine kesinleştiği zaman yaz ama :)
ErkekCanım benim bebişime de bakabilir misin 11 haftalıktı burda
Erkek gibi canm dik nubu var :))Canım benim bebişime de bakabilir misin 11 haftalıktı burda
Sagol canimm ins öyledir yarin ögrenicem hayirlisiyla.. bana da cogunluk kiz dedi ama erkek diyende oldu bakalim nasip.. seninkini yüklermisin merak ettikBenimkine herkes ultrasonu görünce kesin erkek demişti kızım oluyor inşallah.. ama ben sanki kız nubu gördüm seninkinde.. hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah
teşekkürler kızlar pazartesi randevumuz vardı bebeğim secde pozisyonunu değiştirmedi biz de bişey göremedik ama doktorumuz kemik yapısı kız gibi ama daha belli olmaz bacak arasını görmemiz gerek dediErkek gibi canm dik nubu var :))
Usg resmine bakabilir miyimhayırlı olsun kızçen Can'ım
Bu 13+1 usg si kızlar.. burda cinsiyet söylememişti doktor görenler erkek gibi demişti. Ama 16. Hafta usg de kızımız olacağı belli oldu.Sagol canimm ins öyledir yarin ögrenicem hayirlisiyla.. bana da cogunluk kiz dedi ama erkek diyende oldu bakalim nasip.. seninkini yüklermisin merak ettikRizeli-53 arkadasimla :))
HAYırlı olsun Can'ım pipi görünmemiş zatenBu 13+1 usg si kızlar.. burda cinsiyet söylememişti doktor görenler erkek gibi demişti. Ama 16. Hafta usg de kızımız olacağı belli oldu.
Kim de cnm bende mi Mavisim112 de mi? Bende yanılma olmaz artık erkek diyen 3 dr dan sonra alıştım ben. Kız duyarsam zor alışırımBenimkine herkes ultrasonu görünce kesin erkek demişti kızım oluyor inşallah.. ama ben sanki kız nubu gördüm seninkinde.. hayırlı sağlıklı evlat olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?