Kızlar ltf Nubumuza bakın

Bende bu ayi nasil gecirdim gel bana sor canim :) orgu falan ordum temizlik yaptım gezmeye gittim misafir aldim derken gun geldi catti :) cok sukur sende dusunmemeye çalış ve oyalancak biseler bul

Bende bu ayi nasil gecirdim gel bana sor canim :) orgu falan ordum temizlik yaptım gezmeye gittim misafir aldim derken gun geldi catti :) cok sukur sende dusunmemeye çalış ve oyalancak biseler bul
Öyle yapmam lazım sanırım bende.. Yoksa olmıycak çok aşırı düşünüyorum.. İlk çocukmu senin?

Anladim cnm bence kiz rabbim hayirlisini nasip etsin erkek olmasi.icin çıkıntı olması o şekilde değil hagif çubuk gibi.olacak bu bana.kız gibi geldi ama hayırlısı olsun
Sagol canm kiz diyenlere sarilip öpesim geliyor o derece istiyorum :)
Ama tabiki oglum olsada sevinirim hayirlisi Allahdan.. Bi ögrensem rahatliycam :)

Öyle seylere inanmiyorum zaten.. :) banada simdi diyolar arkan büyüdü kesin kiz diye ama onunla alakasi olmuyor.. Bence :)

kesinlikle var alaksi :) doktora sordum bunu. kiz bebek daha fazla östrojen hormonu salgiliyormus. o yuzden yan yaglar popo gogus daha fazla buyuyormus erkege gore. ben kilo almadim. ama herkes sen kilo aldin arkan buyumus diyor. gercekten oyle. etrafimda herkes kizin olcak senin dedi. goguslerimde ogluma gore cok buyudu. birde hala tiksinmem var benim. oglumda ilk 3 ay 3 kilo almistim. nasil hamilesin sen diyorlardi. bunda 1.5 kilo verdim. cok farkli geciyor soyleyecegim bu :)

Hadi bakalım o zaman :) banada öyle diyolar ve göğüslerimde ogluma bakarak bayaaa büyüdü ve resmen içi süt dolmuş gibi taş gibi sert :)
Tiksinme bende de çok var ama o oğlumdada vardı yani bulantı ikisindede yaşıyorum..
Tüylenmedede azalma olur diyolar kızda ama tüylenmede pek fazla değişiklik göremiyorum ben.. :)

Cinsiyet i belli oldu mu cnm senin :)
Yok canm nerdee :) keşke olsada rahatlasam anca tahminlerle yorumlarla ama onlarda yüzde yüz güvenilmez sonuçda yorum yapanlarda sen ben gibi, doktor uZman filan değiller yani.. Ama yüzde 80 kız yorumu yapıldı bakalım hayırlısı.. 16.haftada söylerim dedi doktorum, o zamana meraktan çatlamazsam..

☺ bakalım oğlum 14. hafta da göstermişti. şimdi bende meraktayım zaman çabuk geçer inş..

☺ bakalım oğlum 14. hafta da göstermişti. şimdi bende meraktayım zaman çabuk geçer inş..
Însallah cnm benimde oglum 13 haftalik göstermisdi ögrenmisdim erkenden.. Bakalim 3/4 hafta daha sabir etmem lazim ben mecbur.. 16.haftadn once diyemem dedi..

Ama arka buyume olayi bel bosluklarinin dolmasi göğüs dolgunlugu yaşadığım seyler bence alakasi olabilir bununla .. Ama eksi tatli falan alakasiz seyler yaa :)
Öyle seylere inanmiyorum zaten.. :) banada simdi diyolar arkan büyüdü kesin kiz diye ama onunla alakasi olmuyor.. Bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…