Kızlar ltf Nubumuza bakın

Simidin mi oluyo yane ☺ bugün gittim dr a 10 gün sonra 2 li tarama sonucu.

Sende varmi simit :))
Aa hadi ya 10 gün sonramı veriyomş.. Benmkisi hemen söyledi sonucu.. Neyse olsun bakalım geç olsunda güç olmasın diyelim.. Cinsiyete bişe demedi demi canm..
Yok cnm sordum daha erken dedi. olsun bakalım yanılmalarındansa geç olmasını tercih ediyorum ☺

Oyle olunca kiz olur diyorlar:) bizde tuttu hadi sizi gorelim:))
Ay yok benim artik ümidim kalmadi ya.. Bi arkadasim kadin dogumcunun yaninda staj yapiyor resmi bana yolla gösteriyim ne diycek dedi.. Kesin bisey tabiki diyemem, daha fazla birsey belli degil ama sanki erkege benzettim demis..
Neden öyle dedigini soylememis.. Anlamadim tabiki kontrol etmeden bilemez sirf resimden ama bilmiyorum..

Canim hayirlisini iste. Gonlunu ferah tut ne verdiyse sevecegiz bagrimiza basacagiz. Simdiden bu kadar stres yapip bebegini uzme.

bugün gittiğim de aldığım görüntü ben bebişi zor gördüm nub cular yorum sizden ☺

Bugün dr karnıma çok bastırdı baya acıdı. dönsün diye epey uğraştı. bi ara hareketini gördüm çok güzel ya oğlum da bu kadarını görmemiştim. bugün bi hoşum yaa..

Canim hayirlisini iste. Gonlunu ferah tut ne verdiyse sevecegiz bagrimiza basacagiz. Simdiden bu kadar stres yapip bebegini uzme.
Haklısın canm benim eşimde kızıyor zaten.. Daha kesin bişeyde yok tahminde bile bulunmadı doktorum.. Rabbim herseyin hayırlısını bilir..

Kızlar çarşamba günü dr gittiğim de ben sormadan dedi cinsiyetini. 14+2.. erkek dedi gülerek. yanılma olmuyo demi erkekte.

Kızlar çarşamba günü dr gittiğim de ben sormadan dedi cinsiyetini. 14+2.. erkek dedi gülerek. yanılma olmuyo demi erkekte.
Aaa ciddimisin cnm senin nubuna kiz denilmisdi demi?? Demekki nubda kesun sonuc vermiyor..
Yok kuzum o zaman büyük ihtimal erkekdir.. oglumdada 13 haftalik erkek dedi degismedi.. :)
Ilk cocukmu senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…