- Konu Sahibi Mavisim112
-
Sende varmi simit :))Simidin mi oluyo yane ☺ bugün gittim dr a 10 gün sonra 2 li tarama sonucu.
Simidin mi oluyo yane ☺ bugün gittim dr a 10 gün sonra 2 li tarama sonucu.
Yok cnm sordum daha erken dedi. olsun bakalım yanılmalarındansa geç olmasını tercih ediyorum ☺Sende varmi simit :))
Aa hadi ya 10 gün sonramı veriyomş.. Benmkisi hemen söyledi sonucu.. Neyse olsun bakalım geç olsunda güç olmasın diyelim.. Cinsiyete bişe demedi demi canm..
Aynen kilo almadım ama simidim oluştu. ☺Aynen omrumde ilk defa simidim oldu:))
Oyle olunca kiz olur diyorlar:) bizde tuttu hadi sizi gorelim:))Aynen kilo almadım ama simidim oluştu. ☺
Ay yok benim artik ümidim kalmadi ya.. Bi arkadasim kadin dogumcunun yaninda staj yapiyor resmi bana yolla gösteriyim ne diycek dedi.. Kesin bisey tabiki diyemem, daha fazla birsey belli degil ama sanki erkege benzettim demis..Oyle olunca kiz olur diyorlar:) bizde tuttu hadi sizi gorelim:))
Ay yok benim artik ümidim kalmadi ya.. Bi arkadasim kadin dogumcunun yaninda staj yapiyor resmi bana yolla gösteriyim ne diycek dedi.. Kesin bisey tabiki diyemem, daha fazla birsey belli degil ama sanki erkege benzettim demis..
Neden öyle dedigini soylememis.. Anlamadim tabiki kontrol etmeden bilemez sirf resimden ama bilmiyorum..
Gerçekten hiiiiç bişey belli olmuyorki canm malesefEki Görüntüle 1919090 bugün gittiğim de aldığım görüntü ben bebişi zor gördüm nub cular yorum sizden ☺
Haklısın canm benim eşimde kızıyor zaten.. Daha kesin bişeyde yok tahminde bile bulunmadı doktorum.. Rabbim herseyin hayırlısını bilir..Canim hayirlisini iste. Gonlunu ferah tut ne verdiyse sevecegiz bagrimiza basacagiz. Simdiden bu kadar stres yapip bebegini uzme.
Eki Görüntüle 1918136 Eki Görüntüle 1918134
Mesela şurda yuvarlakda olan şey nubu ve belli belirsiz bu resimde..
Öteki resimde baya çıkmış o yüzden öteki resimde olan kordon büyük ihtimal ama pipi gibi durduğu için karıştırılabiliyor sanırım...
Olsun cnm hayirlisi olsun :) ikisinide gönülden istiyorum hic fark etmez.. :)Ay kız, kafam karıştı bilemedim ki şimdi :???
Tabi ikisinin de yeri bambaşka ve güzel, ama sen galiba "KIZ" istiyorsun :)Olsun cnm hayirlisi olsun :) ikisinide gönülden istiyorum hic fark etmez.. :)
Biraz öyle gibi :) ama hayirlisi cnm..Tabi ikisinin de yeri bambaşka ve güzel, ama sen galiba "KIZ" istiyorsun :)
Biraz öyle gibi :) ama hayirlisi cnm..
Bi oglusum var cünkü :)
Tabiki bende öyle düşünüyorum zaten.. :) sağlıklı olması en önemlisi.. Ve tabiki hayırlı evlat olması :)Aman, eli ayağı düzgün olsun da kız-erkek fark etmez :)
Aaa ciddimisin cnm senin nubuna kiz denilmisdi demi?? Demekki nubda kesun sonuc vermiyor..Kızlar çarşamba günü dr gittiğim de ben sormadan dedi cinsiyetini. 14+2.. erkek dedi gülerek. yanılma olmuyo demi erkekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?