dur bakalım bu mesajlar pişmanlık değil, öfkenın verdıgı şeyler.
senı korkutmaya çalışıyor hala.
sakın geri adım atma,bir kere adım atarsan eğer, alışkanlık haline gelir.
yook geri adım atmaya hiç niyetim yok ama bu mesajlar ne anlama geliyo şuan pek anlam veremiyorum öfkemi pişmanlık mı beni geri getirme cabasımı cözemedim
kızlar hiç bişey yazmadım 2. mesaj geldi
Köpek oğlu köpek seni bir daha insan yerine koyarsam gör bakalım it oğlu it yalvarıcaksın ama ben başka kızlara aşık olucam
Başka kızlara aşık olmadan önce kızlarla nasıl konuşulur onu öğren yoksa kimse de barınamazsın bende barınamadığın gibi s.git dedin gittim yaz bence ya.
bence 1 kere yazarsa
bir daha yazmak ister,bu böyle uzar gider.
Kızlar diger mesaj geldi bu biraz daha sert
bitiriyorum bu ilişkiyi burcu s*ktir git artık s*ksen benim gibi sadık erkek bulamazsın s*ktir git erkeklerle beraber ol o.ç git g*tunu başını aç gez erkeklerle fotograflar cek ananın a*ına kadar yolun var o senin eskiden konuştugun cocugun en yakın arkadasıyla cıkıcam sende g*t olcaksın
arayıp söylesem ve yüzüne kapasam olur mu çünkü mesaj atmaya kontörüm yok
ben olsam.bir laf söylemeye bile tenezzül etmezdim.
konuşmasını bilmeyen insana , ne söylersen söyle
sinirlerini tavana zıplatır.
bence 1 kere yazarsa
bir daha yazmak ister,bu böyle uzar gider.
oda dogru cok arada kaldım bu sabaha kadar mesaj atıcak şimdi
sesini duyunca dayanamazsın belki arama
Doğru diyorsun hiç birşey yazma şuan egosal bir sarsılma yaşıyor senden başka kızlara gitme benimsin lütfen ayrılmayalım atağını bekliyor bu kozu eline verme emin ol pişman olucak.
Doğru diyorsun hiç birşey yazma şuan egosal bir sarsılma yaşıyor senden başka kızlara gitme benimsin lütfen ayrılmayalım atağını bekliyor bu kozu eline verme emin ol pişman olucak.
şuan sinirden deliriyor
konu sahıbı şuan onun yanında olsaydı kesin acillik olurdu
eminim.
tamam hiç bişey yazmıyorum aramıyorum söylemiyorum ozaman
elbetki yalnız kalıcak üniversite evinde tek kalıyo yine bana sarıcak arıycak edicek ama acmıycam aramıycam kızlar dediginizi yapıcam
karşındaki konuşulacak bir insan olsaydı veya küfürbaz olmasaydı insan gibi cevap verip hallederdin meseleni
ama durum ortada.
insan düşmanına yazmaz böyle şeyler.dikkatimi çekti, sankı sen erkekmişsin gibi yazıyor sana.
bazı küfürler vardır sadece bayana söylenır; bazı küfürler vardır sadece erkeklere söylenır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?