Kızlar lütfen acil yardım

öyle bi niyetim inanın ki yok ve sizce bu dediklerini yapar mı böyle mesaj atan bi insan ?

ıstedıgı gibi bir kız bulsa yapar, hatta karsısına bırı cıksa seni anında unutur.
demek ki, onun ne mal oldugunu ilk buluşmada anlayanlar
bir daha muhatap olmuyor.

öyle bi niyetim inanın ki yok ve sizce bu dediklerini yapar mı böyle mesaj atan bi insan ?

Böyle saçma tehditler daha görmedim. Yapsa sana ne zararı var ki?

Beyazın bir tiplemesi vardı, "yaklaşmayın kardeşim, çıplak ayakla yere basarım. Üşütüp hasta olurum vallahi, pişman olursunuz." diye tehdit savuruyordu. İşte senin sevgilin onun bir level alt versiyonu.

ıstedıgı gibi bir kız bulsa yapar, hatta karsısına bırı cıksa seni anında unutur.
demek ki, onun ne mal oldugunu ilk buluşmada anlayanlar
bir daha muhatap olmuyor.

bi ben anlayamadım demek ki sizce eger böyle bişey yaparsa ne yapmalıyım ?

Bi kız olmayacak
ayrılmak isteniz bile bırakmayacak
kızgınlık anıydı özür dilerim bi daha olmayacak diyecek
çünkü şu an bi şekilde kavga çıkarıp sizin aramamanızı sağlamaya çalışıyor
rahat hareket edebilmek için arkadaşlarıyla..

yarın dönücek istanbuldan şuan saat baya bi geç sanırım türkiyede arkadaslarıyla rahat hareket edebilsin diye oldgnu düşünmüyorum ama bilmiyorum ya bu dengesizi nasıl cektim 3 bucuk sene ben

o benim gözüme bi şekilde sokmasını bilir onu nasıl yapar bilmiyorum hani eger ögrenirsem napıyım suskun mu kalıyım tekrar

mantık çalıştıralım biraz....
bunu görmen için, onunla aynı şehir veya aynı ortamda olmanız lazım.
o ne derse desin, inanma.
'kız buldum inanmıyorsan konuş'' derse eğer hiç inanma
hangi sevgili eskı sevgılıyı arayıp''bak benı buldu'' der?
faceden engelledın göremezsın; görsen bile emin olamazsın, arkadası bile olabilir.

gözünle görmen lazım yani

sen her türlü sessizliğini koru.
ileride bize dua edeceksın.

Son düzenleme:
Canım, kendine gel lütfen. Adam resmen manyak, sen kalkmış "kız bulursa nasıl tepki vereyim?" diye mi soruyorsun? Unut o adamı, sil aklında, hatta manyaklığı tehlikeli ve rahatsız edici boyuttaysa telini falan değiştir. Sana bunları diyen adamın ne yaptığından sana ne? İsterse bin kız bulsun, yeter ki sana uzak olsun diye düşünmelisin.

evet haklısın mantıgım durdu benim düzgün yorum yapamıyorum bu yuzden , haklısın cidden kac saattir benim icin yazıyosunuz cok sagolun ya

dogru söylüyosun en iyisi ben susıyım ve hiç bişey yazmıycam yoksa işin içinden hiç cıkamam cok haklısınız

evet haklısın mantıgım durdu benim düzgün yorum yapamıyorum bu yuzden , haklısın cidden kac saattir benim icin yazıyosunuz cok sagolun ya

inşallah yardımımız dokunmuştur sana
karsındakı bir insan değil, bunu bilesin.

sen nerede yaşıyorsun? nerede tanıstınız?

inşallah yardımımız dokunmuştur sana
karsındakı bir insan değil, bunu bilesin.

sen nerede yaşıyorsun? nerede tanıstınız?

ben tekirdağda yaşıyorum tekirdagda tanıstık işte ama o eskisehirde okuyo bende bu sene yurtdısına geldim 5 ay sonra dönücem hayırlısıyla , arkadas ortamında tanısmıstık

ben tekirdağda yaşıyorum tekirdagda tanıstık işte ama o eskisehirde okuyo bende bu sene yurtdısına geldim 5 ay sonra dönücem hayırlısıyla , arkadas ortamında tanısmıstık

anladım.orada kalıcı değilsin yani.
ileride insan gibi bir insanla tanıştıgın zaman
bizi daha iyi anlayacaksın.

anladım.orada kalıcı değilsin yani.
ileride insan gibi bir insanla tanıştıgın zaman
bizi daha iyi anlayacaksın.
,,

biliyorum zaten bunun farkındayım ama sanki 3 bucuk sene beraberdik ya o olması gerekiyomuş gibi gelirdi hep inşallah öyle biri cıkar kaderime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…