Kızlar lütfen acil yardım

evet haklısın mantıgım durdu benim düzgün yorum yapamıyorum bu yuzden , haklısın cidden kac saattir benim icin yazıyosunuz cok sagolun ya

Rica ederiz yeter ki iyi ol biz yazarız ama dediklerimizi dinle şimdi gaza geldin ama yatağa başını koyunca elin telefonuna gitmesin dediklerini hatırla.

,,

biliyorum zaten bunun farkındayım ama sanki 3 bucuk sene beraberdik ya o olması gerekiyomuş gibi gelirdi hep inşallah öyle biri cıkar kaderime

merak etme ,herkesin karşısına çıkacak biri vardır.
bugün olmasa da , bir gün olacaktır.

sen buraya takıl ve eşinden neler neler çeken bayanların yazılarını oku
ileride ki halıne şahit olusun en azından.

Rica ederiz yeter ki iyi ol biz yazarız ama dediklerimizi dinle şimdi gaza geldin ama yatağa başını koyunca elin telefonuna gitmesin dediklerini hatırla.

yok zaten suan atmadıysam yatarken atmam zaten bi mesaj 1 bucuk tl aramanın dakikası 4 tl istesemde oyle rahat rahat arayamıyorum :) inşallah pişman olur ama asla dönmem ona çünkü tiksindim resmen

yok zaten suan atmadıysam yatarken atmam zaten bi mesaj 1 bucuk tl aramanın dakikası 4 tl istesemde oyle rahat rahat arayamıyorum :) inşallah pişman olur ama asla dönmem ona çünkü tiksindim resmen

yüreğinin soğuması için , pişman olsun istiyorsun sanırım.
sen cevap verme
amacına ulaşacaksın

surrender dediydi dersin

sen cevap verme
amacına ulaşacaksın

surrender dediydi dersin

Bir de mutlaka unut hayatına bak bu erkeklerde anten gibimsi aygıt var üzüldükçe aramazlar hayatına bakınca ararlar.

Excuseme dediydi dersin.

sen cevap verme
amacına ulaşacaksın

surrender dediydi dersin

inşallah ya :) yarın yine aramaları devam eder zaten ben yine yazıcam buraya eger bişey yazarsa şuan cıkmam lazım hediyeleri acıcaz durun size hediyelerimizin resmini atıyım daha fazla burda durursam öldürücek beni bu amerikalılar :)

cıktım kızlar sizi seviyorum cok sagolun

Hicbir cevap susmak kadar anlamli vede güzel olamaz.

Bana karsi biri sussa ben deliriyorum valla delirtmek istiyorsan yazma.. farkinada vardiysan yazmadigin dakikalar gitgitde daha agir laflar etmis demekki cevap vermemen susman deli ediyor..

bu ne yaa hepsı benım, hepsını ıstıyorum

Bildiğin ruh hastası işte.
Sen "haçektir" yaz engelle her yerden hatta telefonundan bile ...
Bak keyfine...
3,5 senem gitti diye üzülüyorsun, ömrün gidecek farkında değilsin...

Bildiğin ruh hastası işte.
Sen "haçektir" yaz engelle her yerden hatta telefonundan bile ...
Bak keyfine...
3,5 senem gitti diye üzülüyorsun, ömrün gidecek farkında değilsin...

dogru söylüyosunuz bi günümüz kavgasız gecse dişimi kırıcaktım ama öyle bi gün hiç olmadı

Eee bu adam şimdiye kadar melek gibiydi de

İlk kez bi 10 dk geç cevap yazdın diye mi böyle canavara dönüştü

Bu ilk olmasa gerek.. Ve bizler kadar şaşkın değilsindir.. Bu iş buralara gelmeden bitirmen gerekirmiş ama neyse artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…