Kızlar lütfen bakar mısınız

Kızlar bugün kan sonucum çıktı 755 bhcg ile gebe olduğumu öğrendim çok şükür . Ama aklıma sürekli acaba sağlıklı mı sorusu geliyor .Adetim 4 gün gecikti şimdiye kadar çok şükür bir kanama vs yaşamadım inşallah yaşamam da ama dış gebelik durumu hangi durumlarda oluyor ? Sağlık ocağına beta takibi yapılacak mı dedim betanız gayet iyi gerek yok şu an denildi .5 haftalık denildi 2 hafta içinde kadın doğuma gidin dediler
Cnm senin belirtilerin falan nasildi ilk baslarda vcudunda farkli belirtiler oldumu

Tamamdır o zaman çok teşekkür ediyorum size de Allah razı olsun inşallah güzeldir bakalım iyi düşüneceğim iyi olsun
Rica ederim, iyi düşünmemek için hiç bir sebebiniz yok zaten maşallah ne güzel hamilesiniz🥰 2 hafta çok demişler ya 1 hafta sonra da gidebilirsiniz bence.Hem beta takibi istememişler, hem 2 hafta sonra git demişler.Resmen sabır testi😄

Rica ederim, iyi düşünmemek için hiç bir sebebiniz yok zaten maşallah ne güzel hamilesiniz🥰 2 hafta çok demişler ya 1 hafta sonra da gidebilirsiniz bence.Hem beta takibi istememişler, hem 2 hafta sonra git demişler.Resmen sabır testi😄
Evet insan sabırsızlanıyor açıkçası bir de ben tiroit ilacı kullanıyorum o biraz endişelendirdiği için elimi çabuk tutmak istiyorum

3 aylık iğne hakkında bilgisi olan varmı bir soru sormak istiyorum artık kendi kendime stres yapmaya başladım

Şöyle sık idrara çıkmaya başladım , mide bulantım vardı bir de göğüslerimde hassasiyet başladı onun dışında pek bir şey olmadı açıkcası
Benim gogusler normalde adete bir hafta yda daha az kala sizlardi 15gunden fazla oldu sizliyor mide bulntisida hafiften gbi yani oyle kusturacak gbi dgl bende adetimin gecikmwsini bekliyorum test yapmaktan korkuyorum

Benim gogusler normalde adete bir hafta yda daha az kala sizlardi 15gunden fazla oldu sizliyor mide bulntisida hafiften gbi yani oyle kusturacak gbi dgl bende adetimin gecikmwsini bekliyorum test yapmaktan korkuyorum
İdrar testinde benim adete 4 gün kala silik çizgi çıktı ben orada anladım sonra adetim 4 gün geçince de kan verdim sizin adete ne kadar var

Dış gebelikte Allah korusun kanama da olur hatta şiddetli ağrı sancı da olur sizin normal ilerliyor gibi stres yapmayın sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Benimde son adet tarihim 19 Mart ama ben 2 nisandan sonra hamile kaldığıma eminim doktora gittim keseyi göremedi rahim duvarın kalın oluşmaması için bi sorun yok ama dış gebelik tarzı bişey olabilir ama sanmıyorum dedi kan verdim beta değerim235.2 çıktı yarın tekrar kan vericem sizce değerim çokmu düşük

Benimde son adet tarihim 19 Mart ama ben 2 nisandan sonra hamile kaldığıma eminim doktora gittim keseyi göremedi rahim duvarın kalın oluşmaması için bi sorun yok ama dış gebelik tarzı bişey olabilir ama sanmıyorum dedi kan verdim beta değerim235.2 çıktı yarın tekrar kan vericem sizce değerim çokmu düşük
Gun gectikce kan verip kontrol edersiniz ve bildigim kadar yukseliyormus insallah sorunsuz bir sekilde yukselir hayallerinize kavusursunu,

İdrar testi yapmadınız mı bence mutlaka çıkar diye düşünüyorum awox marka öneririm ben onu yapmıştım 🫣
Ben baya onceden yaptim bi test bi cizgi gordm sandm snra goz yanilsamasimi dedm bi arkdsa gosterdim cok silik onunda oyle cikmis gebelik varms bende adet gecsin oyle bakarim dedm negatif gorursem uzulmiym siye

Back
X