Kızlar lütfen bakar mısınız

Ben baya onceden yaptim bi test bi cizgi gordm sandm snra goz yanilsamasimi dedm bi arkdsa gosterdim cok silik onunda oyle cikmis gebelik varms bende adet gecsin oyle bakarim dedm negatif gorursem uzulmiym siye
Çok silik görmüştüm ben de sonra netleşti çizgi gitgide olabilir bence sizin de 🥹

Benimde son adet tarihim 19 Mart ama ben 2 nisandan sonra hamile kaldığıma eminim doktora gittim keseyi göremedi rahim duvarın kalın oluşmaması için bi sorun yok ama dış gebelik tarzı bişey olabilir ama sanmıyorum dedi kan verdim beta değerim235.2 çıktı yarın tekrar kan vericem sizce değerim çokmu düşük
Değerin düşük değil değerler burda önemli değil önemli olan düzenli artış sağlaması inşallah sağlıkla ilerler rahim duvarı kalınlaşmış ise oda iyi gebelik için müsait yani dış gebelik gibi bi ihtimal bence düşünmeyin bile sadece keseyi doğru yerde görene kadar kontrollerinizi yaptırın yeterli kese doğru yerde de olunca artık dış gebelik hiç olamaz 🤭

Çok silik görmüştüm ben de sonra netleşti çizgi gitgide olabilir bence sizin de 🥹
Varla yok arasi birser sordugjm kizda gormus cizgiyi onunda biyleymis smdi gebeymis darisi bana ama gende umit baglamiyim cunku cizgi var yok gibi

Eklentiler

• 20250409_185256.webp
    20250409_185256.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bugün kan sonucum çıktı 755 bhcg ile gebe olduğumu öğrendim çok şükür . Ama aklıma sürekli acaba sağlıklı mı sorusu geliyor .Adetim 4 gün gecikti şimdiye kadar çok şükür bir kanama vs yaşamadım inşallah yaşamam da ama dış gebelik durumu hangi durumlarda oluyor ? Sağlık ocağına beta takibi yapılacak mı dedim betanız gayet iyi gerek yok şu an denildi .5 haftalık denildi 2 hafta içinde kadın doğuma gidin dediler
Benim adetim de 6 gün gecikti betam dün 147 çıktı sizinkini okuyunca benimki çok az geldi 🥹

Kizlar test aldim simdi eczaci istedigin saat yap dedi ama. Bazilari sabah yapilir diyor napmaliyim

Back
X