- 10 Şubat 2025
- 104
- 52
- 13
- 32
Yakınımda acil yok, hala eşime de soylemedigim için el mahkum sağlık ocağıAcile gitseydin keske saglik ocaklari oyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakınımda acil yok, hala eşime de soylemedigim için el mahkum sağlık ocağıAcile gitseydin keske saglik ocaklari oyle
Aynen varya belki düşer diye sabahtan beri bakıyorum ama yokBende sabah sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar dedi. Neden bu kadar uzun dedim, 12 de kanları topluyorlar, bugün incelenirse yarın e nabıza yansır ama incelenmezse pazartesi çıkar dedi. Çok sinir bozucu hiç bilmiyordum cumaları böyle olduğunu
Ben pazartesi günü yaptırdığımda beta hariç hepsi akşam düştü beta salı sabah çok erken yansıdı sisteme. Bunda da öyle olur inşallah en azından sabaha yansır da görürüzAynen varya belki düşer diye sabahtan beri bakıyorum ama yok
Bende kimseye birsey demedim kan sonucu gormedenYakınımda acil yok, hala eşime de soylemedigim için el mahkum sağlık ocağı![]()
Sabaha öğrenelim dur pazartesiyi karıştırma şimdiBende kimseye birsey demedim kan sonucu gormedenpazartesi birlikte ogreniriz
Ay tatlım benim inşallahBen pazartesi günü yaptırdığımda beta hariç hepsi akşam düştü beta salı sabah çok erken yansıdı sisteme. Bunda da öyle olur inşallah en azından sabaha yansır da görürüz![]()
Canım benim sonucum çıkmış sende uyanınca hemen bakAy tatlım benim inşallah
Ay yanlış yere yorum yazdım heyecandanBende kimseye birsey demedim kan sonucu gormedenpazartesi birlikte ogreniriz
Sonuc ne kiz anlat heycanlandirmaAy yanlış yere yorum yazdım heyecandanbenim sonuç çıkmış hemen sende bak
![]()
Kiz gel burayaa cok heycanlandm sonuc ne deger kacc kac gun gecikme oldu anlatt herseyiiCanım benim sonucum çıkmış sende uyanınca hemen bak![]()
Ay benim 4 gün gecikti, ilk kan verdiğimde 349 çıktı şimdi 2183 çıktı Allah'a şükürKiz gel burayaa cok heycanlandm sonuc ne deger kacc kac gun gecikme oldu anlatt herseyii
Canım hayırlı olsun benim reglime 4 gün var betam 25 çıktı sence normal mi birde karnımda bugün regl olacak gibi çok hafif sancı oluyorAy benim 4 gün gecikti, ilk kan verdiğimde 349 çıktı şimdi 2183 çıktı Allah'a şükürregl olacakmış da olamıyormus gibi bir sancım vardı ilk başta. Baş dönmesi ve bulantı vardı ama Nisan başı bana Vertigo teşhisi konuldu ben ona bagliyordum. Benim regl biraz tuhaf oluyor, önce 3-4 gün leke gelir sonra söker. Bunda reglden 3-4 gün önce sadece 1 kez pembe akıntı geldi hatta dedim aha bu ay erken olacam kesin
ama baktım devamı gelmiyor. Tarih de ilerledikçe test yapayım dedim.
Ay çok uzun yazdım ne yazacağımı bilemedim
![]()
Baktım gece 3 ten beri bakıyorum hala yok pozitif galiba senin hadi inşallahCanım benim sonucum çıkmış sende uyanınca hemen bak![]()
Hayirli olsun cnm saglikla gelsin kiz benim hic leke pembe akinti yokkAy benim 4 gün gecikti, ilk kan verdiğimde 349 çıktı şimdi 2183 çıktı Allah'a şükürregl olacakmış da olamıyormus gibi bir sancım vardı ilk başta. Baş dönmesi ve bulantı vardı ama Nisan başı bana Vertigo teşhisi konuldu ben ona bagliyordum. Benim regl biraz tuhaf oluyor, önce 3-4 gün leke gelir sonra söker. Bunda reglden 3-4 gün önce sadece 1 kez pembe akıntı geldi hatta dedim aha bu ay erken olacam kesin
ama baktım devamı gelmiyor. Tarih de ilerledikçe test yapayım dedim.
Ay çok uzun yazdım ne yazacağımı bilemedim
![]()
Çok yorum gördüm bu şekilde olan canım, kan takibi yapıyorlar 2 günde bir. Seninde imkanın varsa bu şekilde kan ver bakalım nasıl ilerleyecek. Ama çok okudum böyle 25le öğrenip sağlıkla ilerleyenCanım hayırlı olsun benim reglime 4 gün var betam 25 çıktı sence normal mi birde karnımda bugün regl olacak gibi çok hafif sancı oluyor
Evet canım pozitif darısı senin sonuca inşallahBaktım gece 3 ten beri bakıyorum hala yok pozitif galiba senin hadi inşallah
Kız benimde çevremde kimsede olması, yerleşme kanaması bu dediler. Herkeste gorulmuyormus işte vücuda bağlı demek ki, şart bişey değil yani kafana takmaHayirli olsun cnm saglikla gelsin kiz benim hic leke pembe akinti yokk
Pazartesi gidip kac haftalik oldugunu ogreneceksin degil miKız benimde çevremde kimsede olması, yerleşme kanaması bu dediler. Herkeste gorulmuyormus işte vücuda bağlı demek ki, şart bişey değil yani kafana takma![]()
Bacim senin kac gun gecikti adetCanım hayırlı olsun benim reglime 4 gün var betam 25 çıktı sence normal mi birde karnımda bugün regl olacak gibi çok hafif sancı oluyor
Birtanesin inşallah canım benim isteyen herkese versin . Birde birşey sorcam böyle biraz ayakda durunca kasığımda batma gibi hafif oluyor bazen de kasığımda hafif ağrı oluyor bugün de afedersin vajinaya doğru ince hafif vuruyor gibi başka belirti yok normal mi bugün olmazsam adetim geçmiş oluyor 2 gunEvet canım pozitif darısı senin sonuca inşallahAllah herkesin gönlüne göre versin
hep dua ediyorum inan