• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lutfen bakın nolur

xxyyxxyyx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
205
1
116
Biraz önce kaslarımi ve biyiklarimi hiç bilmediğim bi yere aldırdım kaslarda sorun yok sadece sivilcemi kanattı biyiklrim ise önce ağda sonra ip dedim aldi ama bi baktım eve gelince bıyık kısmı yuzulmus gibi krem sürüyorum acayip yanıyor ve kızarık iz kalır diye çok korkuyorum ne yapmalıyım kızlar LUTFEN YARDIMCI OLUN:(

ağdadayı çok sıcak mı sürdü acaba? bir de ağdadan sonra zaten hassas olur, bir de üstüne iple alınca tahriş olmuştur.bepanten varsa sür tahrişini azaltır canım.geçmiş olsun.

Sürüyorum canım ama hep öyle aldırdım ki ben şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmıştım :(

bir defalık tahriş olmasıyla leke kalmaz korkma...ama özellikle yüzde dikkat etmek lazım bence sadece iple aldır.sir ağda zamanla leke yapabiliyor bazı kişilere. başka bölgelere de yapıyoruz ben çok tahriş ettim özellikle genital bölgede çok sorun yaşadım.leke iz falan yok ama ilk gün çok yanıyor gerçekten :17: bepanten tahrişi geçiriyor sabaha kadar hafifler.

Seni bana allah mi gönderdi icimi çok rahatlattin dokunamiyorum bile kulak cubuguyla sürüyorum:(

Back
X