Kızlar lütfen bakın özellikle sağlık çalışanları

Karantina sonrasi 21 gun bulastiricilik suresi var. Okudgm makalelerde byle yaziyrdu

Merhaba , eğer gitmeden önce boğaz ağrısı şuanda baş ağrınız da başladıysa pozitif olabilirsiniz. Eklem ağrısı ,tad koku kaybı var mı ?Evet sağlık personeliyim.

Merhaba , eğer gitmeden önce boğaz ağrısı şuanda baş ağrınız da başladıysa pozitif olabilirsiniz. Eklem ağrısı ,tad koku kaybı var mı ?Evet sağlık personeliyim.
Merhaba hayır canım tat ve koku alıyorum dün ince bi baş ağrım oldu ama bir gün öncesinden yorgunluk falan vardı. Boğaz ağrım o kişilerle aynı ortam da denk gelmeden önce de vardı. Kronik faranjitim ve boğaz reflüm var.Ara ara yapar çok çay kahve ve soğuk alkol aldığımda. Bir de üşütmüştüm ondan bir gün önce.

Merhaba. Kuluçka süresi 2 ve 14 gün arası. Sizin 14 gün sonra olmuş demek ki. Benim bugün 4. Günüm. Çocuklar derken benim değil. İşte karantinaları biten aile 5 kişiydi onların çocukları. Hepsi corona olmuş karantinaları bitmiş. İstemeden denk geldim ben de bir arkadaşım ve nişanlısıyla. Onlar da birşey yok. Ben de de söyle benim kronik faranjitim ve boğaz reflüm var. Ondan önce ki gün üşüttüm sanırım. Boğazım ağrımaya başladı. Yani o insanlarla aynı ortama gitmeden önce de vardı.

Ben olsam şu durumda veya hafif grip olduğumda sabah akşam 1 er tane kullanırdım ağır gripte geçeseye kadar günde 3 tane kullanırdım grip olduğumda kullanıyorum da zaten
Tamam ben de sabah akşam kullanırım teşekkür ederimm

Evet çok farklı birşey bu ya. Bilemiyorsun oldun mu atlattın mı yoksa olcan mı diye. Bugün 4. Günüm ama iyiyim halen

Şimdi karantinayı 10 güne düşürdüler 14 günde bile pozitif çıkanlar oluyor hatta 20 günde 30 günde bile. Bitse de kurtulsak şu virüsten

Ne kadar süre mesela? Bugün 3. Günüm. 14 gün sonra bile pozitif çıkanlar var.
2 haftaya kadar dikkat edin derim sizde swmptom olmayabilir ama başkasına taşıyabilirsiniz bu yüzden dikkat etmek önemli. Sadece hasta olmak olsa mesele ilk hafta içinde başlıyor semptomlar ama dedğm gibi bide taşıyıp başkalarına sebep olmak var işin ucunda

6. Günüm bugün üşütmüşüm gibi sadece öyle kötü hissetmiyorum kendimi. Dediklerinize katılıyorum taşıyıcı diye birşey de var. Ama onca zaman çevrem de kimse olmadı corona. Şimdi taşıyıcı olduysam onu bilemiyorum. Test yapılınca genel de 6 ve 7. Günler de çıkıyormuş pozitif lik ama kimisinde 10. Günden önce çıkmıyormuş bir kaç yer de okudum. 6. Gündeyim testi ne zaman yaptırsam bilemedim. Bir de cigerlere inerse ne olur

Semptom olmazsa test yaptırmaya gerek yok kendinizi taşıyıcı düşünüp dikkat etmeniz yeterli

Semptom olmazsa test yaptırmaya gerek yok kendinizi taşıyıcı düşünüp dikkat etmeniz yeterli
Valla normalde üşütmüştüm açıkçası perşembe gününden beri boğazım kötüydü. Cuma karantinadan çıkanlarla aynı ortamda denk geldik. Aslında belirtim yok. Üşütme olmasaydı azalmadı. Yine de riske girmemek için yaptırcam yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…