- 5 Ekim 2020
- 14.581
- 39.837
- 548
- 36
Pardon ama siz tam bilmeden niye yorum yapiyosunuz.abim ve yengem 13 gun boyunca ayri evde kaldilar.13 gunden sonra ayni eve gectiler aradan 5 gun gecince yengem pozitif cikti.abim tekrar test yaptirdiginda hala pozitifmis.ben ertesi gun olacak diye bi yorum yapmadim.karantina suresine guvenmeyin bulaş riski devam ediyor dedim.
benim mesajımı niye alıntıladınız anlayamadım,ne alakası var onu da anlamadım
zira sizinle diyaloga girdiğimi hatırlamıyorum ? :)
Sizin mesajınızın altına daxe diye bir arkadaşımız bağlantı yollamış. Senelerdir buraya üyeyim ama alıntılamayı anlamıyorum. Kendisine cevap vermiştim. Bence de diyaloğa girmeyelim. Bu kadar sağlık çalışanlarını düşünen ve dikkat eden birine ve 1 kere tahlisiz bir ortam içine bilmeden gidip geç öğrenmemden ve yine sizlere güvenip bilgi almak isteyen birine böyle davranıyorsanız evet girmeyelim diyaloğa. Yine de Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İyi akşamlar diliyorum.benim mesajımı niye alıntıladınız anlayamadım,ne alakası var onu da anlamadım
Ben de haftaya izin alıp memlekete gitmeyi istiyorum. Ama aklımda hep bir düşünce. Gerçi bizde bişey yok. Annemlerde köyde zaten. 3 gün kalıp dönücem. Ama doğum günü filan olsa arkadaşın gitmem yani . İsterse kızkardeşim çağırsın . Tanımadığım insanların ortamında bulunmam
İşte böyle olması gerekiyor bana göre de. Bunlar karantina bitmiş atmışlar kendilerini gezmeye hem de 5 kişilik bir aile. Ben de kendimi izliyorum beraber gittiğim kız arkadaşla izole olduk. Ailem de gelmicek. Bugün 1. gün 3. günden sonra belirtiler olmaya başlarsa hemen gidip test yaptırcambenim dayım korona oldu yine karantina uzunken 14 gün karantinada kaldı iyileşti. İşe gitmeden millete bulaştırmayayım diye evhamlı davranıp özel hastaneye gidip parayla pcr testi yaptırdı. Pozitif geldi. 5 gün daha uzattı.
İşte böyle olması gerekiyor bana göre de. Bunlar karantina bitmiş atmışlar kendilerini gezmeye hem de 5 kişilik bir aile. Ben de kendimi izliyorum beraber gittiğim kız arkadaşla izole olduk. Ailem de gelmicek. Bugün 1. gün 3. günden sonra belirtiler olmaya başlarsa hemen gidip test yaptırcam
Yahu ben size söylemedim ki, hatlar karıştı galiba, ben Daxe hanıma söylemiştim size değilSizin mesajınızın altına daxe diye bir arkadaşımız bağlantı yollamış. Senelerdir buraya üyeyim ama alıntılamayı anlamıyorum. Kendisine cevap vermiştim. Bence de diyaloğa girmeyelim. Bu kadar sağlık çalışanlarını düşünen ve dikkat eden birine ve 1 kere tahlisiz bir ortam içine bilmeden gidip geç öğrenmemden ve yine sizlere güvenip bilgi almak isteyen birine böyle davranıyorsanız evet girmeyelim diyaloğa. Yine de Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İyi akşamlar diliyorum.
Umarım bulaşmamıştır. Çok zoruma gitti o kadar zaman kimseyle görüşmedim son 2 ay hemen hemen çıkmadım. 2 kere markete gittim. Günlük ihtiyaçları kardeşimin eşi aldı geldi. Şimdi 1 gün kimse yok diye gidip başkalarının olması bir de karantinadan o gün çıkmış olmaları çok moralimi bozdu.Keşke gitmeseydiniz ama olan olmuş artık. Bundan sonra dediğiniz gibi dikkat edersiniz. Ailenizle yaşlılarla görüşmeyin. İnşallah bulaşmamıştır.
Zencefil ve zerdeçal ile ilgili bir bağlantı vardı. Ben de daxe sizin yazınızın altına alıntıladı sandım. Yazı da zencefil ve zerdeçal coronaya iyi geliyor mu gelmiyor mu konusuydu. Doktor olduğunuz için belki size de danışmak istedi sandım. Ben hatları karıştırdım sanırımYahu ben size söylemedim ki, hatlar karıştı galiba, ben Daxe hanıma söylemiştim size değil
Abartılı kullanılmazsa olmazEvet ama zencefil ve zerdeçal zararlı olur mu ki
Hafızaya da iyi geliyormuş :)benim mesajımı niye alıntıladınız anlayamadım,ne alakası var onu da anlamadım
Hafızaya da iyi geliyormuş :)
Ya ben de hatlar karışmış canım ben o bağlantıyı sen otrea hanım doktor olduğu için ona alıntıladın sandımHafızaya da iyi geliyormuş :)
Evet ona alıntıladım doktorum diyor doktorlardan duyduğuma gülüyor bir de yaptığını hatırlamıyorYa ben de hatlar karışmış canım ben o bağlantıyı sen otrea hanım doktor olduğu için ona alıntıladın sandım
Hım anladım. Ben de okudum yazıyı zencefil ve zerdeçal iyi gelmiyor demişler sonra öyle birşey yok diyorlar. Ben de doktor olduğundan dolayı danışmak için alıntıladın sandımEvet ona alıntıladım doktorum diyor doktorlardan duyduğuma gülüyor bir de yaptığını hatırlamıyor
Yok merak etmeyin hafızam iyi çok şükür, sizinle herhangi bir diyaloga girmedim, sizinle bitkiler hakkında da konuşmadım, bu konu başlığında yalnızca konu sahibiyle muhatap oldum. Zannediyorum ki kendinizce laf dokundurmaya çalışıyorsunuz bana, hafıza vb konusundan giderek, ancak dediğim gibi sizinle herhangi bir konuda konuştuğumuzu hatırlamıyorum ve polemiğe de girmek istemiyorum, rica ediyorum devam ettirmeyiniz, iyi forumlarHafızaya da iyi geliyormuş :)
Ah derdiniz şimdi belli oldu anlıyorum, bir emojiye bu kadar takılı kalmış olmanız enteresan, bu kadar önemsemeyin burayı. kaldı ki yoruma emoji bırakmak diyaloga girmek değildir.Evet ona alıntıladım doktorum diyor doktorlardan duyduğuma gülüyor bir de yaptığını hatırlamıyor
Kutu biteseye kadar kullan da aylarca kullanmaBanaa bugün pastilini verdi eczacı günde 3 kere kullan dedi o zaman kullanmasam mı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?