Kızlar lütfen bakın özellikle sağlık çalışanları

evet evet dayıma da aynısı oldu. 14. Gün pozitif çıktı. Uzattı karantinayı.

benim mesajımı niye alıntıladınız anlayamadım,ne alakası var onu da anlamadım

zira sizinle diyaloga girdiğimi hatırlamıyorum ? :)

Sizin mesajınızın altına daxe diye bir arkadaşımız bağlantı yollamış. Senelerdir buraya üyeyim ama alıntılamayı anlamıyorum. Kendisine cevap vermiştim. Bence de diyaloğa girmeyelim. Bu kadar sağlık çalışanlarını düşünen ve dikkat eden birine ve 1 kere tahlisiz bir ortam içine bilmeden gidip geç öğrenmemden ve yine sizlere güvenip bilgi almak isteyen birine böyle davranıyorsanız evet girmeyelim diyaloğa. Yine de Allah sizi başımızdan eksik etmesin. İyi akşamlar diliyorum.

aile ziyaretlerine yapacak bir şey yok artık 1 sene olmuş. Özledik hepimiz.

İşte böyle olması gerekiyor bana göre de. Bunlar karantina bitmiş atmışlar kendilerini gezmeye hem de 5 kişilik bir aile. Ben de kendimi izliyorum beraber gittiğim kız arkadaşla izole olduk. Ailem de gelmicek. Bugün 1. gün 3. günden sonra belirtiler olmaya başlarsa hemen gidip test yaptırcam

Keşke gitmeseydiniz ama olan olmuş artık. Bundan sonra dediğiniz gibi dikkat edersiniz. Ailenizle yaşlılarla görüşmeyin. İnşallah bulaşmamıştır.

Yahu ben size söylemedim ki, hatlar karıştı galiba, ben Daxe hanıma söylemiştim size değil

Keşke gitmeseydiniz ama olan olmuş artık. Bundan sonra dediğiniz gibi dikkat edersiniz. Ailenizle yaşlılarla görüşmeyin. İnşallah bulaşmamıştır.
Umarım bulaşmamıştır. Çok zoruma gitti o kadar zaman kimseyle görüşmedim son 2 ay hemen hemen çıkmadım. 2 kere markete gittim. Günlük ihtiyaçları kardeşimin eşi aldı geldi. Şimdi 1 gün kimse yok diye gidip başkalarının olması bir de karantinadan o gün çıkmış olmaları çok moralimi bozdu.

Yahu ben size söylemedim ki, hatlar karıştı galiba, ben Daxe hanıma söylemiştim size değil
Zencefil ve zerdeçal ile ilgili bir bağlantı vardı. Ben de daxe sizin yazınızın altına alıntıladı sandım. Yazı da zencefil ve zerdeçal coronaya iyi geliyor mu gelmiyor mu konusuydu. Doktor olduğunuz için belki size de danışmak istedi sandım. Ben hatları karıştırdım sanırım

Hafızaya da iyi geliyormuş :)

Ya ben de hatlar karışmış canım ben o bağlantıyı sen otrea hanım doktor olduğu için ona alıntıladın sandım
Evet ona alıntıladım doktorum diyor doktorlardan duyduğuma gülüyor bir de yaptığını hatırlamıyor

Evet ona alıntıladım doktorum diyor doktorlardan duyduğuma gülüyor bir de yaptığını hatırlamıyor
Hım anladım. Ben de okudum yazıyı zencefil ve zerdeçal iyi gelmiyor demişler sonra öyle birşey yok diyorlar. Ben de doktor olduğundan dolayı danışmak için alıntıladın sandım

Hafızaya da iyi geliyormuş :)
Yok merak etmeyin hafızam iyi çok şükür, sizinle herhangi bir diyaloga girmedim, sizinle bitkiler hakkında da konuşmadım, bu konu başlığında yalnızca konu sahibiyle muhatap oldum. Zannediyorum ki kendinizce laf dokundurmaya çalışıyorsunuz bana, hafıza vb konusundan giderek, ancak dediğim gibi sizinle herhangi bir konuda konuştuğumuzu hatırlamıyorum ve polemiğe de girmek istemiyorum, rica ediyorum devam ettirmeyiniz, iyi forumlar

Bulaş olmamıştır içinizi ferah tutun. Strese girip bağışıklığınızı düşürmeyin belki de çok az maruz kaldınız vücut bunu belirti vermeden kendisi yenecek siz stres yaparak ,bağışıklığı bastırıyorsunuz vücut stres durumlarında kortızol salgılar. Sağlıklı günler diliyorum ...

Ah derdiniz şimdi belli oldu anlıyorum, bir emojiye bu kadar takılı kalmış olmanız enteresan, bu kadar önemsemeyin burayı. kaldı ki yoruma emoji bırakmak diyaloga girmek değildir.

hangi yorumdan bahsettiğinize baktım da, şimdi gördüm zira dediğim gibi sizinle herhangi bir konuşmamız yok.

elim kaymıştır bir şey düşünmüşümdür gülme ifadesi atmışımdır, bunun çetelesini tutuyor musunuz gerçekten?

dediğim gibi tekrar baktığımda yorumunuza, zannediyorum ki “viral “ bir hastalığa “antibiyotik “ tedavisi yakıştırdığınız için gülmüş olabilirim.

bitkiler elbette vücut direncini artırır, destekler, buna kesinlikle katılıyorum. Ancak antibiyotikler bakteriyel enfeksiyonlara verilir, viral enfeksiyonlara verilmez.

dediğim gibi sizinle gerçekten polemiğe girmek istemiyorum, dilerseniz beni göz ardı edebilirsiniz, iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Evet ihtimal vardır. Onların iyileşmiş görünmesi virüs taşımadıkları anlamına gelmez. 30 güne kadar bulaştırıcı olabileceği söyleniyor. Kendinizi bir süre izole edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…