- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Hayat cok zor 27 de evlendım henüz iki ay geçmişti 27 yaşımdan ve cok erken gelıyor bana keşke 30 sonrası evlenseydım okadar cok var ki oyle evlenıp mutlu olanKendi kendime konuştum bazen evimde.
Hem kızdım, hem güldüm halime.
Sonra dedim ki; söz ver kendine:
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin.
Sevilmek istiyorsan; önce sevmeyi bileceksin.
Uçmayı biliyorsan, düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,
yalnızca hayatı seyredeceksin.
Demiş Nietzsche..
Ya Çare sizsiniz, ya da çaresizsiniz adlı şiirinden
Biraz baba evine gidip vakit geçirin özlem giderin iyi gelirkızlar dünden beri içim patlayacak gibi oluyo ruh halim bozuldu sanırım . Napıcam bilemıyorum. İyi degılım . Ölsem dıyorum rahat edicem. Keşke diyorum 30 dan sonra evlensyedim annemle bıkac yıl daha yaşasaydım dıyorum keşke . Ta eskilere gidiyorum lise yıllarımı özlüyorum bekarlık yıllarımı özlüyorum . Kendımi ya evde annemle hayal EDIYORUM yada bir yerde iş bulmuş çalışıyor vs vs vs içim patlayacak gibi
Hayat cok zor 27 de evlendım henüz iki ay geçmişti 27 yaşımdan ve cok erken gelıyor bana keşke 30 sonrası evlenseydım okadar cok var ki oyle evlenıp mutlu olan
Bana yazmissin dua ende merak ettim derdin ne diye.ama çok sevindim amansız bir derdin yok diye.otur ve şükret haline.ne kdr aç insan var,bu akşam kaç kişi annesini evladini toprağa verdi.kimler dayak yiyor,kimler SAGUKTA oturuyor,kimler aç yatıyor,kimler amansız bir hastalığın pençesinde,daha neler sayabilirim.otur ve bak derdine.cok şükür de cnm....kızlar dünden beri içim patlayacak gibi oluyo ruh halim bozuldu sanırım . Napıcam bilemıyorum. İyi degılım . Ölsem dıyorum rahat edicem. Keşke diyorum 30 dan sonra evlensyedim annemle bıkac yıl daha yaşasaydım dıyorum keşke . Ta eskilere gidiyorum lise yıllarımı özlüyorum bekarlık yıllarımı özlüyorum . Kendımi ya evde annemle hayal EDIYORUM yada bir yerde iş bulmuş çalışıyor vs vs vs içim patlayacak gibi
Tabi oyle aslında eşim cok kötü biri degıl ben çalışmıyorum evdeyım eve gelen temzlikcı var eşim benden düzenli çorba yapmamı isityor basur var onda ileri seviyede bir de evle ilgilenmemi biraz tembelim yalan yok. Bazı konularda ona itaat etmemi ister yanında olmamı bazen dik oluyorum kabul etmem herseyı vs vs ama anlaşamadığımız yerlerde cok var . Ama özlüyorum bekalrıgımı keşke dıyorum 30 dan sonda evlenseydım daha mutlu olurdunEvlilikte kesin bir yaş yok bence. Tabi çocuk gelinleri konunun dışında tutuyorum.
Ama karşına biri çıkıyor hayat seni o yöne doğru itiyor ve evleniyorsun. Karşındaki kişiye bi 5 yıl bekler misin canım diyemiyorsun. Ya da şartlar uygun olmuyor. Bir şeyler oluyor işte.. Olsun hataysa da kabullen. Kim zamani geri çevirebilir?
Yaşadın sen bunları. Kimbilir daha neler var önünde. Ama emin ol ne kadar olumlu düşünürsen o kadar olumlu şeyler oluyor.
Ben sürekli geçmişi düşünüp sürekli arkasına bakan birinin mutlu olduğunu görmedim. Çünkü ileri bakmak lazım her zaman.
Doğru ama içim o kadar darlıyır ki ölmek istiyorum dayanamıyorum cok sıkışıyor içim anlatamamBana yazmissin dua ende merak ettim derdin ne diye.ama çok sevindim amansız bir derdin yok diye.otur ve şükret haline.ne kdr aç insan var,bu akşam kaç kişi annesini evladini toprağa verdi.kimler dayak yiyor,kimler SAGUKTA oturuyor,kimler aç yatıyor,kimler amansız bir hastalığın pençesinde,daha neler sayabilirim.otur ve bak derdine.cok şükür de cnm....
Bir gün büyük bir derde düşersen,benim çok büyük bir derdim var deme.
Derdine dönüp benim çok büyük bir RABBIM var de.
Dr gittin mi cnm.yada biraz sosyal faliyetlere katıl.hayatina yeni bir şeyler kat.birseykerle uğraş ki kendini dinlemeyesin.Doğru ama içim o kadar darlıyır ki ölmek istiyorum dayanamıyorum cok sıkışıyor içim anlatamam
Ah ah bende senin yaşlarda evlenmeyi nenkadar isterdim nenkadar hemdeHayat ne garip, ben de işimi gücümü elime aldım, gezdim tozdum, ailemle bir sürü vakit geçirdim ama ama keşke erkenden evlenip erkenden anne olabilseydim diyorum, 33 yaşında evlendim ve 1.5 yıllık evliyim, İnan bana hiçbir şey göründüğü kadar güzel olmayabilir. Şimdi kucağında çocuğu olan genç anne babalara imrenerek bakıyorum, genç derken 20 li yaşlarda evlenenler kastım
mtedim giddicem ama eşime anlatmaya çalıştım sıkıntılar mı geçer dıyor iş güç yap oyalan dıyoDr gittin mi cnm.yada biraz sosyal faliyetlere katıl.hayatina yeni bir şeyler kat.birseykerle uğraş ki kendini dinlemeyesin.
Güzelim 27 çok da erken bir yaş değil aslında hatta bana ve çoğu uzmanlara göre tam evlilik yaşı. bu konuyu fazla düşünmemeye çalış demekle olmaz bilirim ama düşünecek Yeni taze düşünceler bulmaya çalış bence. Hobi veya farklı ve sevdiğin bir uğraşa yoğunlaş zamanla azalır ve biter inşAh ah bende senin yaşlarda evlenmeyi nenkadar isterdim nenkadar hemde((( hep böyle pişman öı olacağım dıyorum . Ben 27 de evlendim 29 um şu an ama cok erken gelıyor bana işin içinden çıkamıyorum
Sen dr.git.ve faliyetler yap.is yapmakla daha çok yıpranırsın.Gi
mtedim giddicem ama eşime anlatmaya çalıştım sıkıntılar mı geçer dıyor iş güç yap oyalan dıyo
Şimdi de keşke okul bitirince İngilizce okuyp atansaydım İstanbul da okusaydım evlilik gene olurdu diye gecırıyorum aklımdanGüzelim 27 çok da erken bir yaş değil aslında hatta bana ve çoğu uzmanlara göre tam evlilik yaşı. bu konuyu fazla düşünmemeye çalış demekle olmaz bilirim ama düşünecek Yeni taze düşünceler bulmaya çalış bence. Hobi veya farklı ve sevdiğin bir uğraşa yoğunlaş zamanla azalır ve biter inş
kafamı boşaltmıyorumSANMAKI DERT SADECE SENDE VAR,SENDEKI DERDI NIMET SAYACAK VAR?
Ne gzl bir söz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?