Kızlar lütfen bana dua edin iyi değilim

O zaman çalışsana. İş araştır, kurs araştır, 2 haftada bir çıkmakla dağıtamazsın kafanı. Psikolojik destek al, çok bunalmışsın, otur bilimsel açıdan araştır psikolojik sıkıntıları, eşine anlat. Bir uzmana görün. Evle de ilgilenmek zorunda değilsin, hizmetçi değilsin sonuçta, sen de sıkıntılısın, sürekli kendini suçluyorsun, ikinizde çalışın, çorbayı da birlikte pişirin. Evlendiğinde anne yanında yaşama yaşını çoktan geçmiştin zaten. Artık o kısmı geride bırak, kendi ayakları üstünde duran, güçlü bağımsız bir kadın olmak için çabala.

Bu çorba olayına neden takıldınız anlayamıyorum bir türlü. Ev işlerinden hiç anlamayan bir insanım. Yemek yapamıyorum. 4 yıldır annelerden aldığımız tencere tencere yemekler ve dışardan yemelerle besleniyoruz. O kadar alakam yok ama istenilen bir çorba olsun. Yani bana bile fazla değil bu istek. Evdesiniz, temizliğinize kadın geliyor. Çorba mı sorun.
Bence siz bir çeşit depresyondasınız. Evlenmemiş olsaydınız da gene mutlu olurdunuz diyemem. İnsanlar mutluluğu da mutsuzluğu da kendi yaratıyor. Mutlu olmayınca insan saraylarda bile mutlu olmuyor, olmayınca Brad Pitt gelse gene olmuyor. O yüzden terapi almalısınız. Şu anda değiştiremeyeceğiniz şeylere çok takılmamalısınız.

Bir de ben sizin hamilelikle ilgili bir sürü konunuza denk geldim. Bu duygu durumunda bebeğe haksızlık olmaması adına biraz erteleyin bence. Çünkü mutsuz anne bir bebeğe yapılacak en büyük haksızlık.

Aynı fikirdeyim. Eşin için değil ama çocuğun ve kendin için yemek yapmalısın. Özellikle de çocuk için.

27 ile 30 un arasındaki farkı anlamadım. 3 yıl için bu kadar keşke çekilir mi yahu. Bence siz evliliğinizde aradığınızı bulamadınız. Daha fazla keşke dememek için Evliliğinizin iyi gittiğine inanıyorsanız bir çocuk yapın zira artık menapoz yaşı 30 a düştü.

Hayat cok zor 27 de evlendım henüz iki ay geçmişti 27 yaşımdan ve cok erken gelıyor bana keşke 30 sonrası evlenseydım okadar cok var ki oyle evlenıp mutlu olan
Önemli olan doğru insanı bulup bulmadığın. Bence en olması gereken yaşta evlenmişsin. Diyelim ki 32 yaşında evlendin. Bu beş yıllık ertelemende 27 yılda yapamadığın neyi yapacaktın.
Annelere doyum olmaz tabi, ama artık büyümen lazım.

Sende yaşlı değilsin. İnsan kendinden hoşnut olmalı, hep hayıflanarak sağlıklı ömür geçiremeyiz. Bulunduğun yaş diliminin tadını çıkar. On yıl sonrada, bugün yapmadıkların için üzülür durursun.

bende annemden şuan çoook uzak olduğum için eşimi çok sevsemde hep diyorum bazen evlenmeseydim annemi bırakmasaydım , onun dizinin dibinde yaşasaydım. anneme aşırı düşkündüm , ama kader beni çok uzağa yolladı ondan. ama senin gibi bunun acısını eşimden çıkartmıyorum , 30 a kadar kalsaydın ozamanda evlenemiyorum diye dert yancaktın , allah sana böylesini uygun görmüş evlenmişssin , malesef geçmişi geri getiremiyoruz , sürekli geçmişe bakıp ah etmek , dönemeyeceğin günlere geri dönmek istemek seni bunalıma sokar ki sokmuş ztn. Anın tadını çıkar biraz , yoksa bu geçen günlerede bakıp ahlanıp vahlanacaksın iş işten geçmiş olacak. hem kendini hem eşini mutsuz edersin bu sekilde..

Evet depresyonda olduğumu düşünüyorum içimden atamıyorum bu duyguları . Keşke ikinci okulumun pkudaydım memur olsaydım anneme para verseydim dıye düşünüp duruyorum aslında ikinci çocuk düşünmedim şüphelendim çıkmadı zaten . Eşim bazen iyi bazen iyi degıl . Anlattım ona Oda otuzda evlenseydın ne degıscekti dedi İstanbul da yaşasaydın yada karışık yer pahalı vs iyi olacağını nerden biliyprsun dedi. Cocugu alıp markete gitti şimdi

Senin bu dusuncelerin hep bosluktan.baska bisey deyil .kurslara yazil ise basla bi seyin ucundan tut.bos bos oyle oturursan boyle duslere dalarsin iste .

Aglıt
ptın ağlıyprum zaten arada bir içime afalanlar basıyor. Eşim söyle biri çorbası salata vereyum çay vereyım aslında memnun oluyor dedgiimi yaptırırım ama bende de tahammül yok bazı seylere eve temizlşkci gelıyo uc dört gün . Neyse bilmıyorum ama iyi OLMAK İSTİYPRUM MUTLU MESUT PİŞMANLIK İSTRMIYPTUM

burcun ne senin ?

Senin bu dusuncelerin hep bosluktan.baska bisey deyil .kurslara yazil ise basla bi seyin ucundan tut.bos bos oyle oturursan boyle duslere dalarsin iste .
İşte belki Kanada ameıka falan gideriz istemıyorum askında cok karışık herşey

Memur olup anneme veriridim para ne bilim gezerdim tozardım

Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum

Valla size rahat batmiş gibi geldi bana 3,4 gün temuzlikçi gidip 6 ay ailenle kalma,kendni geliştrme adina destek olan bir eş ,güzel bir çocuk , maddi imkanlar ne kadar güzel bir hayat ha dert okulsa uzaktan da okuyabilirsn ya da bir kaç yl bekleyip bebeğn büyüynce okursn ama sanrm çalşma hayatnda da skılır gbisinz.Bu hayata tahammul edemeyen çalşma hayatna hiç edemez.Bence biraz dua edin maneviyati yüksek olan yerlere gidin.İçinize yöneln yani gerekiyorsa psikolojik destek aln.

arkadaşlarda söylemiş zaten , kendine uğraş bul , kursa yazıl spora git , madem evine temizlikçi geliyor çalışmıyosunda boşlukta kalmışssın , yoksa böyle gider bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…