Kızlar lütfen bana dua edin iyi değilim

Hiç bir şey için geç değil.ben evliliğim için nelerden vazgeçtim.ama evliliğim ilk fırsatta benden vazgeçti.
Boşandın öı ne bilim İstanbul'da ikinci okulumu okusaydım dıyorum şimdi de memur olur sonra zaten biri çıkardı otuzumda olsaydım da ailem de mutlu olurdu hem annemle gene daha cok vakıt gecırırdım ama ben hemen işe girmek istedim o zamanlar 24 yaşındaydım daha farklı düşünüyordum

20 yaşında evlendim canım.21imde anne oldum.bende pişmanım bu kadar erken evlendiğime.ünv.mezunuyum ama çalışmıyorum.keşke önce işe girseydim.gezseydim tozsaydım.

20 yaşında evlendim canım.21imde anne oldum.bende pişmanım bu kadar erken evlendiğime.ünv.mezunuyum ama çalışmıyorum.keşke önce işe girseydim.gezseydim tozsaydım.
Cok erken mil ben 27 de evlendım bana da erken gelıyor bu fikri atamıyprum kafamdab

Evliliğinde sorunlarmı var canım
Var gibi aslında benden de kaynaklanan sorunlar var eşim den de tek taraflı degıl . Ben keşke otuzlarıma kadar bekleseydim diye üzülüyorum annemle kalsaydım İstanbul'da ikinci okulumu okuyp memur olsaydım ailemin de cok hoşuna giderdi bende mutlu olurdum onlarla vakit te gecınrış olurdum şimdi 29 oldum iki yıllık evliyim bir kızım var napabılırım ki şimdi

Cok erken mil ben 27 de evlendım bana da erken gelıyor bu fikri atamıyprum kafamdab
Bence seninki erken değil ama benimki erken.26 yaşındayım 5,5 yaşında kızım var.ablası gibi duruyorum yanında.ilk evlendiğim zamanlar herkes çarşıda kızımı annemin sanardı.bide oğlum var şimdi 9 aylık.geçen hastanede bi kadın iki çocuğum var deyince şok oldu.bekar sandım seni dedi.b.k var gibi erkenden evlenirsen böyle olur dedim kendi kendime.

Of bu düşünceler aklımdan atamıyorum lütfen tavsıyesi olanlar yardımcı olsun ya geçmişe dönemkten sıkıldım artık . Evet melasef 27 de evlendim malesef yaptım annemle kalamadım ikinci okulumu okumadı m

Esinle severek evlenmedin mi severek evlendiysen ona yemek yapmaktan vs onunla olmaktan mutlu olman gerek evde sıkıldiysan ise girebilirsin neden bu kadar karamsarsin ben 22 yasindayim nisanlimla ayni evin icinde huzurlu yasamak bi ömür gecirmek icin gun sayiyorum

Senin sorunun erken evlenmek değil, istediğin hayatı evlilik içinde yaşayamaman. Yani ne istediğini bilmeden evlenmişsin, eşin sana istediğin evliliği yaşatamıyor. Sanırım çalışmanı ya da dışarıda kurs gibi aktif hayata karışmanı da istemiyor. Ev kadını olmayı da sen istemiyorsun, bu da depresif hissetmeni sağlıyor. Her insanın istemediği hayatı yaşadığında geleceği nokta bu. 40 yaşında da olsan evlendiğinde şu an aynı şeyleri hissederdin emin ol. Evlenmeden önce bu durumları düşünüp eş adayınla konuşsaydınız keşke.
Artık yapılacak en doğru şey oturup eşinle ciddi ciddi konuşman, psikolojik destek alman gerektiğini anlaması gerekiyor. Muhtemelen yardım alacağın uzman da seni dışarıda yapabileceğin aktivitelere yönlendirecek, belki bir uzmandan duyunca eşin de fazla sorun çıkarmaz.

Hep 30 30 30 demıs durmussun kendı kendını doldurusa getırıyorsun bosluktan... bence tembellıgı bırak kendıne bır mesgale bul hayat o zaman daha kolay ... Ha sunu da syleyeyım 27 ve 30 arasında oyle ahım şahım bı fark yok degısen pek bısey olmazdı yanı belkı 30 una geldıgınde evlenemıyecektın bılemezsın ne kadar az beklentı o kadar cok mutlukuktur 30 dıye haayıflanarak en guzel zamanlarını heba etme orgu basla hobi edın kendıne bu sekılde anca etragındakılere ve kendıne hayatı zorlastırırsın

Erken evlendın sen evet ama eşin iyiyse mutlu ol eşinle sıkıntın var mı ? Ben eşimle bazen iyi bazen kötü bide annemle cok kalamadım Doğumda gittim altı buçuk ay kaldım işte gecen yıl . Özlüyorum onu ailemi . Bu arada aile m cok sevgi yumagı degıl cok tartışma olur kalabalığız çünkü hatta bir ablam bir senebten dolayı bana küstü vs ama 27 erken di gene de 24 te okulu bitirdim tekrar sınava girip İngilizce okumadıgın için cok pişmanım İstanbul da okumak isterdim evime de yakındı ailemi de sık sık görürdüm sonda nasıl olsa biti çıkardı karşıma ama o zaman oyle düşünuyprdum ama yanlıştı

Offff bilmıyorum atamıyprum aklımdan saglıgımdan olacam diye korkuyorum cok üzülüyorum 29 um şimdi bu yaşlarımdada gayet evlenırdım ne bilim istediğim şeyleri yapardım

Yok
eşim dışarda bısey yapmama hayır demez hatta şimdi iki hafta d abir olan İngilizce sertifika programı an gidiyorum . Oyle seyleri YÖK kendimi geliştirmemi ister ama ıyuşamadıgımız seyler var omunda haklı olduğu benim de haklı olduğumuz seyler var. Mesela o evle ilgilenmemi ister daha cok çorba ister hergun basur var onda vs beni güçlü görmek ister cok duygusalsın der cok takıntılısın der . Annemle keşke kalsaydım dedim ona dün keşke otuzlarda evlensyedim dedim oda ne olacaktı oyle olsaydı dedi tatile gittindde gene kal annenle dedi Doğum da kalmıştın altı ay dedi gene kalırsın dedi ama bilmıyorum işte neden boyle tim aklıma ölüm gelıyor oyle darlanıyorum

İşte cok iş olmayan bir okul okudum dil okudum ama keşke İngilizce de okusaydım diyorum İstanbul'da İstanbul'u cok sevıyorum sık sık evime de giderdim ne güzel sonra memur olur iyi biri çıkardı işte karşıma ne güzel

İyi ama hayalperest senin konuların hep aynı. Sorun erken evlenmen değil evliliğinde mutsuz olman. Yoksa evliyken okuyan,gezen tozan yok mu? Dünya kadar var. Evli olup dünyanın bir ucunda eğitimin devam eden insanlar var. Benim anladığım şu eşin sana uygun bir eş değil. Aileni de o yüzden bu kadar çok özlüyorsun. Herkes özler ama senin ki aşırı sanki biraz. Eşin değişmez onu bir bil önce ama çözümü ne bilmiyorum. Belki aile terapisti olabilir.

Bu düşünceler iyi değil geçmişi özleyerek ömür geçmez.Destek almalısınız

30 yaşında evlenince herşeyin daha güzel olacağına nasıl emin olabiliyosunuz ki..o yaşta bekar olsaydınız karşınıza birinin çıkacağını nerden biliyosunuz?ya da daha mutlu olacağınızı?bu kısmet işleri siz istediğiniz zaman öyle çıkmıyor işte.çalışırdım karşıma iyi biri kesin çıkardı diyosunuz da o sizin hayal dünyanız,öyle bişey yok .o yaşa geldiğinizde de karşınıza hiçkimse çıkmayabilirdi.bu seferde evlenemiyorum diye piskopata bağlardınız.evlenip düzeninizi kurmuşsunuz bunu isteyen ama bir türlü olmayan birsürü insan var.iyi tarafından bakın biraz

Aslında yanlış bir evlilik yaptığın için bu hisler içindesin.
Bunun çözümünü de kendin bulacaksın hayalperest.
Evet kocan kaba saba bir adam ve bazen sana kötü davranıyor. Konularından bildiğim kadarıyla sana görevin yapacak diye baskı kurduğu için aslında içinden bir şey yapmak geliyor gibi gelmiyor bana. Yani o sana höt zöt dedikçe sen yapmak istemiyorsun ev işlerini anlıyorum seni.
Bu durumda iki yol var hayalperest, sızlanmak bir çözüm getirmez çünkü. Sen burada keşke 30dan sonra evlenseydim desen de zaman geriye gitmeyeceğine göre.
İki çözümün var. Ya boşanacaksın ve annenin yanına şimdi gideceksin ve iş arayacaksın. Kendine yeni hayat kuracaksın. Hem annenle olursun hem okursun hem çalışırsın. Bir süre zorlansa da bir süre sonra düzenini kurarsın.
Yada eşini olduğu gibi kabul edeceksin. Ki evde çocuğun varken çocuk için de besleyici bir çorba yapman lazım dürüst olmak gerekirse. Yemeği çorbayı yapacaksın.
Bu iki yoldan başka seçeneğin yok. Sızlanarak ahlanarak ağlayarak değişmez.
Yolunu seçmen lazım yoksa bu konulardan daha çok açacaksın ama sonuç değişmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…