- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Doğru ama
kafamı boşaltmıyorumkeşke okulu bitirince tekrar sınava girip okusaydım dıyorum
Hiç bir şey için geç değil.ben evliliğim için nelerden vazgeçtim.ama evliliğim ilk fırsatta benden vazgeçti.Doğru ama
kafamı boşaltmıyorumkeşke okulu bitirince tekrar sınava girip okusaydım dıyorum
Boşandın öıHiç bir şey için geç değil.ben evliliğim için nelerden vazgeçtim.ama evliliğim ilk fırsatta benden vazgeçti.
Evliliğinde sorunlarmı var canımNeden 33 de evlenmedim ben neden annemle daha cok kalmadım neden bit işe grip özgürce yaşamadım
20 yaşında evlendim canım.21imde anne oldum.bende pişmanım bu kadar erken evlendiğime.ünv.mezunuyum ama çalışmıyorum.keşke önce işe girseydim.gezseydim tozsaydım.Hayat ne garip, ben de işimi gücümü elime aldım, gezdim tozdum, ailemle bir sürü vakit geçirdim ama ama keşke erkenden evlenip erkenden anne olabilseydim diyorum, 33 yaşında evlendim ve 1.5 yıllık evliyim, İnan bana hiçbir şey göründüğü kadar güzel olmayabilir. Şimdi kucağında çocuğu olan genç anne babalara imrenerek bakıyorum, genç derken 20 li yaşlarda evlenenler kastım
Cok erken mil ben 27 de evlendım bana da erken gelıyor bu fikri atamıyprum kafamdab20 yaşında evlendim canım.21imde anne oldum.bende pişmanım bu kadar erken evlendiğime.ünv.mezunuyum ama çalışmıyorum.keşke önce işe girseydim.gezseydim tozsaydım.
Var gibi aslında benden de kaynaklanan sorunlar var eşim den de tek taraflı degıl . Ben keşke otuzlarıma kadar bekleseydim diye üzülüyorum annemle kalsaydım İstanbul'da ikinci okulumu okuyp memur olsaydım ailemin de cok hoşuna giderdi bende mutlu olurdum onlarla vakit te gecınrış olurdumEvliliğinde sorunlarmı var canım
Bence seninki erken değil ama benimki erken.26 yaşındayım 5,5 yaşında kızım var.ablası gibi duruyorum yanında.ilk evlendiğim zamanlar herkes çarşıda kızımı annemin sanardı.bide oğlum var şimdi 9 aylık.geçen hastanede bi kadın iki çocuğum var deyince şok oldu.bekar sandım seni dedi.b.k var gibi erkenden evlenirsen böyle olur dedim kendi kendime.Cok erken mil ben 27 de evlendım bana da erken gelıyor bu fikri atamıyprum kafamdab
Erken evlendın sen evet ama eşin iyiyse mutlu ol eşinle sıkıntın var mı ? Ben eşimle bazen iyi bazen kötü bide annemle cok kalamadım Doğumda gittim altı buçuk ay kaldım işte gecen yıl . Özlüyorum onu ailemi . Bu arada aile m cok sevgi yumagı degıl cok tartışma olur kalabalığız çünkü hatta bir ablam bir senebten dolayı bana küstü vs ama 27 erken di gene de 24 te okulu bitirdim tekrar sınava girip İngilizce okumadıgın için cok pişmanım İstanbul da okumak isterdim evime de yakındı ailemi de sık sık görürdüm sonda nasıl olsa biti çıkardı karşıma ama o zaman oyle düşünuyprdum ama yanlıştıBence seninki erken değil ama benimki erken.26 yaşındayım 5,5 yaşında kızım var.ablası gibi duruyorum yanında.ilk evlendiğim zamanlar herkes çarşıda kızımı annemin sanardı.bide oğlum var şimdi 9 aylık.geçen hastanede bi kadın iki çocuğum var deyince şok oldu.bekar sandım seni dedi.b.k var gibi erkenden evlenirsen böyle olur dedim kendi kendime.
OffffHep 30 30 30 demıs durmussun kendı kendını doldurusa getırıyorsun bosluktan... bence tembellıgı bırak kendıne bır mesgale bul hayat o zaman daha kolay ... Ha sunu da syleyeyım 27 ve 30 arasında oyle ahım şahım bı fark yok degısen pek bısey olmazdı yanı belkı 30 una geldıgınde evlenemıyecektın bılemezsın ne kadar az beklentı o kadar cok mutlukuktur 30 dıye haayıflanarak en guzel zamanlarını heba etme orgu basla hobi edın kendıne bu sekılde anca etragındakılere ve kendıne hayatı zorlastırırsın
eşim dışarda bısey yapmama hayır demez hatta şimdi iki hafta d abir olan İngilizce sertifika programı an gidiyorum . Oyle seyleri YÖK kendimi geliştirmemi ister ama ıyuşamadıgımız seyler var omunda haklı olduğu benim de haklı olduğumuz seyler var. Mesela o evle ilgilenmemi ister daha cok çorba ister hergun basur var onda vs beni güçlü görmek ister cok duygusalsın der cok takıntılısın der . Annemle keşke kalsaydım dedim ona dün keşke otuzlarda evlensyedim dedim oda ne olacaktı oyle olsaydı dedi tatile gittindde gene kal annenle dedi Doğum da kalmıştın altı ay dedi gene kalırsın dedi ama bilmıyorum işte neden boyle tim aklıma ölüm gelıyor oyle darlanıyorumSenin sorunun erken evlenmek değil, istediğin hayatı evlilik içinde yaşayamaman. Yani ne istediğini bilmeden evlenmişsin, eşin sana istediğin evliliği yaşatamıyor. Sanırım çalışmanı ya da dışarıda kurs gibi aktif hayata karışmanı da istemiyor. Ev kadını olmayı da sen istemiyorsun, bu da depresif hissetmeni sağlıyor. Her insanın istemediği hayatı yaşadığında geleceği nokta bu. 40 yaşında da olsan evlendiğinde şu an aynı şeyleri hissederdin emin ol. Evlenmeden önce bu durumları düşünüp eş adayınla konuşsaydınız keşke.
Artık yapılacak en doğru şey oturup eşinle ciddi ciddi konuşman, psikolojik destek alman gerektiğini anlaması gerekiyor. Muhtemelen yardım alacağın uzman da seni dışarıda yapabileceğin aktivitelere yönlendirecek, belki bir uzmandan duyunca eşin de fazla sorun çıkarmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?