Kizlar lutfen bi akil verin cok bunaltiyorlar beni!

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Merhaba kizlar benim eski konumu biliyorsunuzdur, hani su mektup olayii.. Gorumceme annemin yasadigi ilden mektup gitmis ve kaynanam annem oldugunu dusunup mektup geri yazmis falanfilan.. sacma sapan isler.

O mektub olayinda ben annemin arkasindaydim ve kaynanama sormadan etmeden oyle brisey yaptigi icin cok COK kizmistim kaynanam benim kizima bakiyor esimde bende calsiiyoruz. annemin ben evlenmeden once bir erkek arkadasi vardi ve bana yaptiginida soylediginide birakmadi annemde ona hic birsey demiyordu.

Yine annemle o mektup olayini konusurken telefonda annem bana bagirmaya basladi sen bana laf soylettin birak o adami gel falan diye bende anneme dedimki esimin sucu ne o ne yapsin ben onun yaninda annesine kizdim o bisey demedi bana sen haklisin kizabilirsin dedi.. o kendi annesine ne kadar yanlis oldugunu ve benim annemi aramasini soyledigini soyledim anneme, annem hala bagirmaya devam etti. Sonra bende sinirden anneme : erkek arkadasin bana o**** falan dediginde sen ne dedin HIC BIIRSEY ben en azindan kadina neler soyledim dedim. ve o anda annem ipleri kopardi cok bagirdi kizdi kufur etti. ve simdi 4 haftadir gorusmuyoruz kardesimde buyuk agizlilik yaptii onu sildim telefonumdan, kucuk kardesimde beni silmis. ve annemi aradim bi kac defa acmadi mesaj yazdim hic, gecen gun kucuk gorumcem bendeydi ve annem bunu ogrenmis cok kizdi, bana dugunde taktigi altinlari geri istiyormus ve ondan borc almistik onuda geri istiyormus ben kizima buyuk bir parti yapmak istiyordum 1ci dogum gunu icin teyzelerime demiski kim giderse onunla konusmiycam diye. Bunlarin hepsini teyzemle bana haber yolluyor.

Cok bunaldim artik hep birsey var esimle aramiz iyi hala huzursuzluk var evimde benim ne yapmam lazim cocugumu bile istemiyormus onun gunahi ne?

Şİmdi bi saniye çook sinirlendim yazıyı okuyunca. Annenin erkek arkadaşı sana o*** diye küfür ediyor ve senin annen bişey demiyor. Güzel kardeşim kusura bakma ama annend eolsa kimse için yuvanı,huzurunu bozma. Bak ne güzel eşinle aran iyiymiş kayınvaliden çocuğa bakıyor daha Allahtan ne istiyorsun. Sorun ne sende,ne eşinde ne de eşinin annesinde sorun senin annende. Hangi anne çocuğuna sırf kendi öfkesinden dolayı, bırak onu gel yanıma der ki :/

eski konunuza şimdi baktım,sorunun annenizde olduğunu düşünüyorum bende,ama eşinizin ailesinin yaptıklarıda hoş değil,çocuğuna baktırabileceğin kimse varsa bence kayınvalidende al ve bi süre annenden de kayınvalidenlerdende uzak dur,eşin seni anlıyo ve destek oluyomuş madem,eşinle birbirinize sarılın,birbirinize destek olun,ama iki tarafında ailesinde hoş olmayan yaklaşımlar ve durumlar var okudum kadarıyla,bunun size zarar vermesine izin vermeyin.

HTML:

Yorumlariniz icin tsk ederim kizlar, ama suan kizimi kreche gonderme durumum yok.. Ev tasiyoruz yeni mobilyalar falan derken odeyeceklerim insAllah 4 ay sonra biticek ve 5 ay sonra kismetse oraya yazdiricam kizimi. Ve ondan sonra kayinvalidemlerdende uzak durucam cunku onun yaptigida hic hos degil tabiki.

HTML:

Yorumlariniz icin tsk ederim kizlar, ama suan kizimi kreche gonderme durumum yok.. Ev tasiyoruz yeni mobilyalar falan derken odeyeceklerim insAllah 4 ay sonra biticek ve 5 ay sonra kismetse oraya yazdiricam kizimi. Ve ondan sonra kayinvalidemlerdende uzak durucam cunku onun yaptigida hic hos degil tabiki.

İşimiz bitti,sana ihtiyaç yok,güle güle mi diyeceksiniz:20:
Eğer yapılan davranışı hazmedemiyorsanız şuanda kızınızada baktırmayın.
Kayınvalideniz sizin paralı bakıcınızmıda sadecce işinize yaradığında görüşüyorsunuz.:19:

İşimiz bitti,sana ihtiyaç yok,güle güle mi diyeceksiniz:20:
Eğer yapılan davranışı hazmedemiyorsanız şuanda kızınızada baktırmayın.
Kayınvalideniz sizin paralı bakıcınızmıda sadecce işinize yaradığında görüşüyorsunuz.:19:

Hayir cnm oyle degil.. evet hazmedemiyorum ama annemin yaptigini HIC hazmedemiyorum.
ben cocugumu kreche yazdirdigim zaman yine gorusurum onlarla ama haftada 1 gorusurum. Simdi 4 gun ugruyoruz kizimi birakmak icin.

Hiç birşey anlamadım

' Annemin erkek arkadaşı ' ne demek.. :53: Hangi sıfatta kullanıldı bilemiyorum ama size hangi hakala küfür edebiliyor ? Bu cesareti annenizden alıyor olmalı..

Bazı tabirlerinizi de anlamadım.. 'Kardeşim büyük ağızlılık yaptı' :44: onu sildim, küçük kardeşimde beni silmiş..

Eski konunuzu biliyorum, herkes kayınvalideye hücum etmişti ama bu kadar garip bir aile yapınız varken mektup olayı çokta şaşırtıcı durmuyor.. Hatta o mektuptaki küfür ile annenizin dostu mudur nedir onun ettiği küfür aynı olduğundan bence de sizin yakınlarınızdan biri yani o adam yapmış olabilir..

Hiç birşey anlamadım

' Annemin erkek arkadaşı ' ne demek.. :53: Hangi sıfatta kullanıldı bilemiyorum ama size hangi hakala küfür edebiliyor ? Bu cesareti annenizden alıyor olmalı..

Bazı tabirlerinizi de anlamadım.. 'Kardeşim büyük ağızlılık yaptı' :44: onu sildim, küçük kardeşimde beni silmiş..

Eski konunuzu biliyorum, herkes kayınvalideye hücum etmişti ama bu kadar garip bir aile yapınız varken mektup olayı çokta şaşırtıcı durmuyor.. Hatta o mektuptaki küfür ile annenizin dostu mudur nedir onun ettiği küfür aynı olduğundan bence de sizin yakınlarınızdan biri yani o adam yapmış olabilir..

Aynı fikirdeyim..
Hatta bana sorarsanız kayınvalide bu çetrefilli ilişki yumağı içindeki en masum insan gibi görünüyor..
Gerçi yine de yaranamamış ya..Neyse..

Hiç birşey anlamadım

Evet benim babam yok.. kardeslerimin babasida ayri.. Annem bi kac yil once bir adamla evlenicekti ama benim yuzumden adam evlenmek istemedi cunku ben o adama sicak davranmiyormusum oyle oyle bayaa kavgalar oldu.

Yani telefondan sildim ben buyuk kardesimi cunku bana saygisizlik yapti kucuk kardesimde annemin zoruyla beni normalde bedava konusabiliyorduk ama artik konusamiyoruz..

Evet kimin yaptigini bilmiyorum, ama kaynanamin sormadan etmeden anneme oyle bir mektup yazmasini da tabiki dogru bulmuiyorum ve o yuzden annem cok kizgin ve banada kiziyor.

Şİmdi bi saniye çook sinirlendim yazıyı okuyunca. Annenin erkek arkadaşı sana o*** diye küfür ediyor ve senin annen bişey demiyor. Güzel kardeşim kusura bakma ama annend eolsa kimse için yuvanı,huzurunu bozma. Bak ne güzel eşinle aran iyiymiş kayınvaliden çocuğa bakıyor daha Allahtan ne istiyorsun. Sorun ne sende,ne eşinde ne de eşinin annesinde sorun senin annende. Hangi anne çocuğuna sırf kendi öfkesinden dolayı, bırak onu gel yanıma der ki :/

evet adam daha annemle evlenmeden once benim babammis gibi hatta daha betterini yapti bana ve annem buna sessiz kaldi..

Back
X