Kızlar lütfen bi akıl verin..!!!

Nereden bilelim görümcenizin neden sevinmediğini niyet okuyucu muyuz?

Yardım ettiyse etmiştir. O zaman içinden öyle gelmiş. Görümceye göre mi çocuk yapacaksınız yani ona ne?
Ben size görümcem neden sevinmedi demiyorum sadece bu sebep olabilir mi diye sordum 😉

Görümceniz size yaşça yakınsa arada kıskançlıklar olabilir.
Ha sizden bayağı büyükse saçma.
Siz takmayın bebişinizle güzel güzel konuşun o sizi anlar sizin rahme düştüğünden itibaren akıllı bir fındık o.
İyilikle güzellikle gelişsin aklınızı ruhunuzu pozıtıf tutun.

Öyle mi diyorsunuz 😞 olabilir nankörlük ettğimi düşünüyorum
Nankörlüğu bırakın bi kenara.. neden hayırlı olsun demedi hamile olduğunuzu duyduğunda neden güzel şeyler söylemedi insan sevinir sevinmese bile hayırlı olsun yedi yabanciya gözün aydın denir😒

Ben de hamileyim böyle durumlarda rahatsız olacak olsam ilk önce eşime tepki gosterirdim o da beklediğim tepkiyi vermemişti 😂😂😂
Ayrıca söylemesi gerekeni söylemiş napsin ille de biseyler yapması mı lazım ya da insanların hiç sorunu olmaması mı gerekir siz hamile olduğunuz diye. O gebelik heyecanını yaşamış belki o yüzden daha normal karşılamıştır belki kafası başka şeylerle meşguldür yani size niye kasıtlı bi harekette bulunsun. Ondan önce hamile kalma mevzusu kadar saçma mantık dışı bişey yok zaten bi çocuğu var yani her şartta sizden önce başlamış bu işe kafanizi gereksiz seylere takmayın.
Bu diziler mahvetti bizi. Bende olağanüstü bir sevinç bekliyordum ama olmuyor işte :-)

Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım

Ben de olsam hayırlı olsun der geçerim. Halaya mı durmamız gerekiyor ki?
Hamileliğiniz sizin için büyük bir olay başkası için değil ki. Ben de tam tersi yapmacık sevgi gösterisinden irite olurum.. :olamaz:

Kendi kardeşim hamile olsa da aynı tepkiyi verir. İleriki zamanda neye ihtiyacınız var diye sorarım yani..

Ben size görümcem neden sevinmedi demiyorum sadece bu sebep olabilir mi diye sordum 😉

İyi işte ben de biz nereden bilelim diyorum. İki soru da aynı kapıya çıkıyor.. :KK45:

Son düzenleme:
Hamilelikten dolayı alınganlık yaptığını Düşünüyorum nasıl bir tepki verebilir ki hayırlı olsun demiş tamam doğunca sever merak etme

Nankörlüğu bırakın bi kenara.. neden hayırlı olsun demedi hamile olduğunuzu duyduğunda neden güzel şeyler söylemedi insan sevinir sevinmese bile hayırlı olsun yedi yabanciya gözün aydın denir😒
Sadece bi hayırlı olsun o kadar bi sarılıp hala oluyorum diye sevinmesini beklerdim açıkcası

Kendi maddi durumu iyi acaba dedim oda isteiyordu hamile kalmak ondan önce oldu diye mi bu tribi
Her ihtimal olabilir ama bu ihtimalin hangisi olduğunu bulmak cok zor bence. Sonuçta bir cocugu zaten var cocuk isine sizden önce başlamış yani. O yüzden sizinle cocuk yarıştırdığını düşünmüyorum ama karakterini siz daha iyi bilirsiniz. Kıskanç bir yapısı varsa önce ben hamile niye kalmadım diye tribe girmiş olabilir. Bence hic düşünmeye bile değmez, nankörlükle de alakası yok. Ondan izin alıp hamile kalacağınız zamanı ayarlayacak haliniz yoktu.

benım görümcemde çok sevinmemişti onun dogurma derdide yoktu
ama biliyorum ki o sevinme ve üzülme duygusunu çok gösteremez , tanıyor ve biliyorsan
bence takılma

Ben de olsam hayırlı olsun der geçerim. Halaya mı durmamız gerekiyor ki?
Hamileliğiniz sizin için büyük bir olay başkası için değil ki. Ben de tam tersi yapmacık sevgi gösterisinden irite olurum.. :olamaz:

Kendi kardeşim hamile olsa da aynı tepkiyi verir. İleriki zamanda neye ihtiyacınız var diye sorarım yani..

İyi işte biz de nereden bilelim diyorum. İki soru da aynı kapıya çıkıyor.. :KK45:
O zaöan
Ya esasında çocuk yaptı diye bence kimseyi tebrik de etmeye gerek yok bence.
Sonuçta karı koca birleşti çocuk oldu e biz ne yapalım?
Bu açıdan düşünürsem benden mutlusu yok o zaman😂

Bu diziler mahvetti bizi. Bende olağanüstü bir sevinç bekliyordum ama olmuyor işte :-)

Ben kendim sürpriz yapmayı beceremedim ki aradım pat diye telefonda söyledim.
Adamın tepkisi "aaa ııı tamam" oldu yanındaki akrabasına çaktırmamak için. Tutamadım çenemi 2 3 saat :KK70:
Romantizm fukarasıyım :KK70:

Nereden bilelim görümcenizin neden sevinmediğini niyet okuyucu muyuz?

Yardım ettiyse etmiştir. O zaman içinden öyle gelmiş. Görümceye göre mi çocuk yapacaksınız yani ona ne?

en doğru yorum bu
burayı çok okuyoruz galiba sanırım normal tepkiler veremiyoruz bi süre sonra :D

Biz hamileligimizi öğrenince olağan üstü seviniyoruz ama bizim içimizde olduğu için belki de böyle başka kimse benim hamileligime benim kadar sevinmedi ve bu çok normal 🤭
Elbette öyle. Ama kocamdan beni bi döndürsün ya da evin içinde bi baba oluyorum diye bağırarak koşsun bekliyor insan. Dizilerde öyle ya hani😉😄
Bunlar hep tecrübe işte. İkincisinde beklememiştim mesela :KK70:

Ben kendim sürpriz yapmayı beceremedim ki aradım pat diye telefonda söyledim.
Adamın tepkisi "aaa ııı tamam" oldu yanındaki akrabasına çaktırmamak için. Tutamadım çenemi 2 3 saat :KK70:
Romantizm fukarasıyım :KK70:
Benimki daha beter ya. Hem adamın yanımda hemde sürpsiz gibi ekstra sevinç gösterisi bekledim😄😄

Back
X