Kızlar lütfen bi akıl verin..!!!

Nedir bu hamile kalanların "x kişisinden beklediğim tepkiyi göremedim" afra tafraları?
Herkes sizin mutluluğunuza sizin kadar sevinmek zorunda değil. Kaldı ki kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Ayrıca başkalarının sevinmesine ihtiyacınız mı var? Siz sevinin yeter, görümce sevinmiş sevinmemiş ne farkeder.
Canım haklısındamesela beni her gördüğünde bebek muhabbeti yapan hımm homm diye agzını büzdü gerçekten insan sinir oluyor. Göbek atsın demioz hayırlı olsun dersi n çok sevindim saglıcakla gelsin inş. İ dersin. Benm üstüme kaç tane atkadasm hamile kaldı karınlarını sevdim dualar ettim içim burkuldu benmde olsa diye ama sezdirmedim üzmedim. Bazı tavırlar bilinçli üzmek için fesatça. Canım çektiğinde neden benm olmuyor dediğimde arkadaşlarıma okudum bebegine okudum hamile arkadaşlarıma okudum. Yaa insan kendi duygularını kontrol edebilmeli. Edemeyen görünce sohuyorsun resmen. Bende sogudum benimle sevinmeyenden.

Kadın olarak tek yeteneğinin ve var olma amacının doğurmak olduğu öğretilen kadınların bunu düşünmeleri normal. O yüzden diyoruz kadın hayatın her alanında var olmalı, bir şeyler başarmalı ve gücünün farkında olmalı.
Hay ağzınıza sağlık. Gerçekten kadının imrenilecek tek şeyinin bereketli rahmi olduğu algısından başka birşey değil.

hayırlı olsundan başka ne diyebilirdi
kendi kendinize dert aramayın
arada anne kız, kız anneye bile laf sokar
kadının içinde kötülük olsa zaten baştan belli olurdu
hamilelikten dolayı iç dünyanızda alınganlık vs. arttığı için abartıyorsunuz
Kuzenim hamileydi ogrendigimizde annesi benim kadar tepki vermedi 😁 yani olagan bi durum herkrs havalara uçarak tepki vermek zorunda değil bir de yapı meselesi. Bu tepkiyi eşim verdi deseniz haklısınız derdim ama ortada büyütülecek bi mesele yok aranız acilmasin yok yere gorumcenizle.

Teşekkür ederim hepinize hormonların etkisi herhalde fazla alınganım dikkate alacağım🙏🏼 Sizin için önemsiz olabilir ama benim için önemlidir tepkisi lütfen konuyu başka yerlere saptırıp kişisel hakarete geçmeyin.

yani sizin bebişiniz olacak. ne mutlu. isteyip sahip olamayan insanlar var.
size ne elalem sevindi mi sevinmedi mi? siz kendi mutluluğunuza odaklanın. isteyen zil takıp oynasın isteyen surat asıp otursun.

Elbette öyle. Ama kocamdan beni bi döndürsün ya da evin içinde bi baba oluyorum diye bağırarak koşsun bekliyor insan. Dizilerde öyle ya hani😉😄
Bunlar hep tecrübe işte. İkincisinde beklememiştim mesela :KK70:
Beni alıp cevirmese bile oturduğu yerden de bişeyler yapsa benim için yeterli olurdu😂😂😂😂😂

Hayırlı olsundan başka ne denir ki ? Zil takıp oynamak mı gerekiyor nedir?
Ayrıca insanın yapısına da bağlı bir şey bu. Ben olsam bende hayırlı olsun der geçerdim. Yeğenimin olacağını da duyunca sevindim tebrik ettim geçti ama başka bir arkadaşım amca olduğunu yanımızda öğrendi adamım gözleri doldu. Fazla mana arıyorsunuz.
Ya ben de coşkulu tepki veren biri değilim. Artık arkadaşlarım yanlış anlamasın diye woww süper bi haber bu çook sevindim yhaa yapıyorum napim adım kıskanca çıkacağına rol yaparım 😁
Sakin tepki veren insanları rahat bırakın, ben hamile kaldığımı anneme söylemedim. Düşük yaptım onu da laf arasında söyledim geçti. Herkes coşmak zorunda değil.

Belki biraz donuk bir insandır .Bende öyleyim çok aşırı tepki veremem sevinince .Benim çocuğumun olma ihtimali tıbbi olarak çok çok zordu .Ama şükür ki hamile kalmisim o kadar ihtimal vermiyodum ki tesadüfen ortaya çıktı .Eşim normalde ciddi bı tiptir oturdu ağladı bu saat bağıra bağıra .Ben öyle ot gibi devam ettim 😂
Kötü niyetli olsa size yardımda bulunmazdı .Belki başka birşeye canı sikkindir ,belki hamile jalamiyodur içten içe de olsa kendine üzülmüştür veya dediğim gibi donuk bir insandır .
Çok aklınıza takılırsa konuşun ama bu şekilde değil .Yani bir sıkıntım mi var seni çok durgun gördüm filan diye

Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Bu sizin ilk çocuğunuz mu?
Kadının bir oğlu var zaten, eğer sizin ilk çocuğunuzsa onun ikincisi olacaktı.
Nankörlükle ne alakası var? Yardım ettiyse kardeşinin evlilik hazırlığına yardım etti, bundan dolayı ömür boyu rica minnet mi yaşayacaksın, yeri geldiğinde sende edebilidiğin yardım edersin. Alakasız konuda vicdan yapıyorsun.
O ikinciyi yapana kadar sen onu mu bekleyecektin?
Hem kadın hayırlı olsun da demiş.

Nankörlüğu bırakın bi kenara.. neden hayırlı olsun demedi hamile olduğunuzu duyduğunda neden güzel şeyler söylemedi insan sevinir sevinmese bile hayırlı olsun yedi yabanciya gözün aydın denir😒
Hayırlı olsun demis zaten. Daha olumlu seyler demedi diyor. Napsin kadın zil takip gobek mi atsin belki kendi de deniyordu bayadir ama olmadı sevincle karışık burukluk yaşıyordu insanların kendi büyük sevinclerinden herkesin büyük sevinmesini beklemek bencilce. Kendine üzülmüştür olamaz mı

Hayırlı olsun demis zaten. Daha olumlu seyler demedi diyor. Napsin kadın zil takip gobek mi atsin belki kendi de deniyordu bayadir ama olmadı sevincle karışık burukluk yaşıyordu insanların kendi büyük sevinclerinden herkesin büyük sevinmesini beklemek bencilce. Kendine üzülmüştür olamaz mı
Diğer yorumumda dile getirdim zil takıp oynamasını kim bekler ben şahsen görümcemin bana sarılmasını istemem ki beklemem böyle bir konuyu da büyütmem

Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Beklediginiz tepki neydi bilmiyorum ama hani bebek icin maddi birseylerse belki suan farkli planlari vardir kedi de bebek dusundugu icin ona hazrlik yapiyordur onun disinda hayirli olsun falan demis iste...simdi bazi hamilelerde cok fazla beklemti icine giriyor ben de yeni dogum yaptim sayilir hamileligimde kimseden birsey beklemedim bebegimn suyunu su yapsin yok su.hediyesini su alsin falan hic demedik kimseye.sormadan arastirip.gidip herseyini gonlumuzce aldik bence siz de oyle yapin beklemeyin kimseden

Beklediginiz tepki neydi bilmiyorum ama hani bebek icin maddi birseylerse belki suan farkli planlari vardir kedi de bebek dusundugu icin ona hazrlik yapiyordur onun disinda hayirli olsun falan demis iste...simdi bazi hamilelerde cok fazla beklemti icine giriyor ben de yeni dogum yaptim sayilir hamileligimde kimseden birsey beklemedim bebegimn suyunu su yapsin yok su.hediyesini su alsin falan hic demedik kimseye.sormadan arastirip.gidip herseyini gonlumuzce aldik bence siz de oyle yapin beklemeyin kimseden
Maddi bir beklentim yok eşimde bende çalışıyoruz evimiz arabamız var.Normalde her hafta mutlaka araşır konuşurduk bu haberden sonra bir kere bile aramadı ben abartıyorum herhalde neyse

Maddi bir beklentim yok eşimde bende çalışıyoruz evimiz arabamız var.Normalde her hafta mutlaka araşır konuşurduk bu haberden sonra bir kere bile aramadı ben abartıyorum herhalde neyse
Belki onun bebekle alakali farkli sikntisi vardr sizinle konustukca daha kotu oluyordur, kiskanclik olarak dusunmeyin de farkli dusunun ya da yaptiginz baska birseye kizmistr mesela eltimn hamile oldugunu ogrendim hayirli olsum falan konustuk normal sevindik bu haberden 2 gun ya da 1 hafta sonra eltim aklinca beni tamamen farkli bir olaydan oturu aptal yerine koymaya calisti ben de cok kzidim aylarca konusmadim sonra geldi yanima ben hamileyim de sen beni yalniz biraktin da ben senn de cocugn olsun diye dua ediyorum da falan agladi(tabi ben o ara cocuk dusunmuyordum ama o kiskanclik gibi algiladi sanirim) ben de soyledim sen boyle boyle yaptin diye tabi sen yanlis anladin falan dedi yani sonic su ki belki baska birseye kizmistr ve hamilelik doneminize denk gelmistr

Belki onun bebekle alakali farkli sikntisi vardr sizinle konustukca daha kotu oluyordur, kiskanclik olarak dusunmeyin de farkli dusunun ya da yaptiginz baska birseye kizmistr mesela eltimn hamile oldugunu ogrendim hayirli olsum falan konustuk normal sevindik bu haberden 2 gun ya da 1 hafta sonra eltim aklinca beni tamamen farkli bir olaydan oturu aptal yerine koymaya calisti ben de cok kzidim aylarca konusmadim sonra geldi yanima ben hamileyim de sen beni yalniz biraktin da ben senn de cocugn olsun diye dua ediyorum da falan agladi(tabi ben o ara cocuk dusunmuyordum ama o kiskanclik gibi algiladi sanirim) ben de soyledim sen boyle boyle yaptin diye tabi sen yanlis anladin falan dedi yani sonic su ki belki baska birseye kizmistr ve hamilelik doneminize denk gelmistr
Evet olabilir

Arkadaş ben anlamıyorum. Hamile kaldık diye dünya alem zil takıp oynamak zorunda mı? Görümcem beni mi kıskandı diyor bir de. Hey ya Rabbim...

Bitmedi şu görümcelerle eltilerle kıskançlık kavgaları şu kadınların. Bi bitmedi... Arkadaşım hamilesin, git mutlu ol. Anne oluyorum diye sevin. Görümce sevinmemiş... Halbu ki olur mu? Kilo kilo kına alıp yakmalıydı sağına soluna...

Back
X