kizlar lutfen bi bakarmisiniz kafamda deli sorular :)

fsunaldemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
85
12
98
Oncelikle merhaba arkadaslar. Ilk kez konu aciyorum acemiyim biraz :) allah nasip ederse haziran 13 de dogum yapicam. Annemle konusurken aklimiza takildi sizlerden yardim almak istedim. Daha cok var belki ama :oops:Biliyorsunuzki hastane odasi susleme isleri var .
Sezeryan olcaklar en ezindan tarihini biliyor ona gore hazirliklarini yapiyor odasinin suslemelerini, ikramliklarini ona gore ayarliyor.
Peki normal dogum yapicaklar bu isleri nasil hallediyor :( Nezaman gelecegi belli olmuyor cunku cogu zaman. Ben allah nasip ederse normal dogum istiyorum cunku.:KK28:
Tecrubesi olanlar veya tanik olanlar , paylasirsaniz cok memnun olurum. Ilk dogumum olucak ve ogrenmek istedigim cok sey var. :KK68:

canım zaten doktorun sana nasıl olacagı konusunda bılgı verrır ewet son ana kadar bellı olmuyo ama sen genede doktoruna gore hareket et canm gene aklına takılan sorular olursa yardımcı olurum ıns.

canım zaten doktorun sana nasıl olacagı konusunda bılgı verrır ewet son ana kadar bellı olmuyo ama sen genede doktoruna gore hareket et canm gene aklına takılan sorular olursa yardımcı olurum ıns.

Tesekkur ederim canim cevabin icin. Isde acemilik aklima boyle takiliyo:oops:

Oncelikle merhaba arkadaslar. Ilk kez konu aciyorum acemiyim biraz :) allah nasip ederse haziran 13 de dogum yapicam. Annemle konusurken aklimiza takildi sizlerden yardim almak istedim. Daha cok var belki ama :oops:Biliyorsunuzki hastane odasi susleme isleri var .
Sezeryan olcaklar en ezindan tarihini biliyor ona gore hazirliklarini yapiyor odasinin suslemelerini, ikramliklarini ona gore ayarliyor.
Peki normal dogum yapicaklar bu isleri nasil hallediyor :( Nezaman gelecegi belli olmuyor cunku cogu zaman. Ben allah nasip ederse normal dogum istiyorum cunku.:KK28:
Tecrubesi olanlar veya tanik olanlar , paylasirsaniz cok memnun olurum. Ilk dogumum olucak ve ogrenmek istedigim cok sey var. :KK68:

canim.meraba oncelikle hayirli olsun simdiden ins.Allah tamamina erdirir.bende 2.5 ay once aldim kizimi.kucagima.normal dogum sancisi cektikten sonra sezeryan ile dogum yaptim sartlar onu gerektirdi malesef.kizimla ilgili butun hazirliklarimi kendim yaptim kapi susu sekerleri vs.hepsini hazir ettim ben odaya gectigimde zaten esim ve annem hazirlamislardi odayi:-)

canim.meraba oncelikle hayirli olsun simdiden ins.Allah tamamina erdirir.bende 2.5 ay once aldim kizimi.kucagima.normal dogum sancisi cektikten sonra sezeryan ile dogum yaptim sartlar onu gerektirdi malesef.kizimla ilgili butun hazirliklarimi kendim yaptim kapi susu sekerleri vs.hepsini hazir ettim ben odaya gectigimde zaten esim ve annem hazirlamislardi odayi:-)

Aminnn Tesekkur ederim canim. Allah anali babali buyutsun ins :D
yani artik hersey hazir olucak onceden gerisi annemle esime kalmis :KK48:

Aminnn Tesekkur ederim canim. Allah anali babali buyutsun ins :D
yani artik hersey hazir olucak onceden gerisi annemle esime kalmis :KK48:
amin canim benim insallah:-) herseyini hazirliycaksin zaten kendin gerisini sen dusunme bosver:-)merak ettigin biseyl olursa cevaplarim.bebisin icin bebek sekeri hazirlamadiysan ben yapiyorum bak.yardimci olurum kizimada kendim yaptim:-)

20150123_214836.webp

Sagol canimm cok tesekkur ederim:KK54: yok da hazirlamdim hic birsey :KK51:annem guzel kulahlar almis kartondan onlara seker hazirlarim die dusunuyorum ama daha kafamda cok bisey netlestiremedim :KK39: bunlar sabun heralde cok minnoslar :KK48: bnimde kuzenim yapiyo onuda dusundum ama karar veremiyorum:KK37:
evet canim sabun:-)melek kanatli bebek falanda var istenilen modelde renkde esansda yapiyorum:-)dusun karar vercek olursan yardimci olurum:-)kendi kizimada baska bi sekilde yaptim atiym.bak.ama bunlari kesfetmis olsaydim bunlardanda yapardim ama disi cikarken yapicam artik yada dogum gununde:-)

Dis cikarirken yaparsin :-) allah im uzun omurler versin ins canim :) daha neler neler yaparsin :) karar verrirsem bi gun solerim cnm :-)

Dis cikarirken yaparsin :-) allah im uzun omurler versin ins canim :) daha neler neler yaparsin :) karar verrirsem bi gun solerim cnm :-)
amin canim insallah Allah seninkinide tamamina erdirir:-)o buyusun tabi neler yaparim ben onaaaa:-)kapi suslerimiz buda melegimin:-)

Back
X