- 25 Temmuz 2013
- 13.328
- 54.363
- 798
- Konu Sahibi sensational
Tabiiki de karar senindir her zaman. Şimdi bu zor gelir, beş yıl sonra da yaşadığın hayat..ve keşke dersin. Yaşamadan bilinmeyecek şeyler bunlar senin için. Gönül ister ki iyi olsun, güzel olsun, mutlu olun ama bu adamla mutluluk zor görünüyor. Sınava çalışmaya bile azmi olmayan adamdan ne olur ki. Annesi yakanızdan düşmeyecek, oğlunun altını bezleyip duracak, oğlu evde yan gelip yatma derdinde olacak.Yolumu değiştirmek de çok zor geliyor şu an![]()
İnsanlar evlenmeden önce her şeyini tastamam yapmak için kendini yırtıyor, evlenince rahat edelim diye çırpınıyor. Diğer taraftan senin sevgilin eş dost yapar yeaa diyor ağzını yaya yaya. İnsan utanır. Yarın bir gün iç çamaşırım kalmadı desen eş dost alır yeaa mı diyecek? Abi karımın donu yok alsana mı diyecek? Ya kusura bakma sinirleniyorum böyle tembel adamlar duyunca.
Hayat senin. Devam etmek istersen edersin. Ben sadece başını yakmani istemem bir kız kardeşin olarak. Devam edeceksen de sakın ama sakın doğru düzgün bir işe girmeden evlilik yolunda bir adım atma. Lütfen.