Ben baya tezcanlıyım sadece bu konuda değil, ve hiç sevmiyorum bu huyumu ama işte... doğru diyorsunuz, yıllarım gitti malesef
önce bir sakin
giden yıllar falan yok
daha öğrencisisiniz
babaannem 90lı yaşlarında bile bir kızı bir çok kişi ister biri alır derdi
tanıyın çevrenizi geliştirin uygun olan kişi ile elenin derdi
şimdi bu acele neden
cidden 24 yaşında yüksek lisans yapan bir kızın çevresinin evlenmenin e sini ağzına almaması kızımız okuyor demesi lazım
ben 15 yıl önce 26 yaşında evlenirken herkes bana çokkkk erken evlendiğimi söyledi
yüksek lisans aşamalarını geçmiş, ailemden başka bir şehre taşınmış, iş bulmuş, tutunmuş çalışırken 26 yaşında acelen ne dendi bana 6 yıllık sevgilim ile evlenirken
şimdi neden bu acele iş yok güç yok
diyelim ki adam iş buldu siz ne olacaksınız
bir siz de iş bulma aşamasına geçin, mesleğiniz otursun o da çalışıp tecrübe kazansın belki şehir değiştirecek belki yurtdışı vs deneyeceksiniz
şimdiden "başımız bağlı olsun"a gerek yok
evet önünüzde en az iki yıl var yüksek lisans sürecinde arkadaş da iş güç sahibi olur ya da olmaz o zaman gelince değerlendirirsiniz
lakin geçen bir konu vardı 6 aylık sevgililikte askere gitmedi, babası gitme demiş, neden onu dinliyor diye
bazı konularda aile evinde yaşayınca aile dinlenir
siz de diyorsunuz başka sektörde çalışmasın (turizm olmasın) ama çalışsın aile de diyor ki polislik askerlik riskli şartları ağır ne gerek var turizm önü açık çalışsın burada
aslında hiçbir fark yok hatta aile ile yaşayıp turizmde bir yerden başlasın makul bile gelebilir çoğu yetişkin kişi için