Kizlar lutfen gebelik testime bakarmisiniz.

RJEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
60
14
88
Merhaba herkese. Bugun transferimin 5. Gunu (transfer oldugum gunu saymadan). Predictor erken gebelik testi yaptim, yaklasik 1 dakikada icinde bu cizgi cikti. Ne dusunuyorsunuz sizde goruyormusunuz? Heycanlanmak istemiyorum ama lutfen yorumlarinizi eairgemeyin.

Eklentiler

• IMG_2340.webp
    127,5 KB · Görüntüleme: 115
Çatlatma iğnesi etkisi olabilir. O yüzden transferin 10. Günü test yapman daha iyi olur
Bende oyle dusunerekten biraz arastirdim, catlama ignesinin etkisi kullandiktan sonra 10-12. Gunde gidiyormus o yuzden biraz sevindim ama belkide ignedir bilemiyorum

Bende oyle dusunerekten biraz arastirdim, catlama ignesinin etkisi kullandiktan sonra 10-12. Gunde gidiyormus o yuzden biraz sevindim ama belkide ignedir bilemiyorum
Belirtilerin var mı peki canım. Benim trasnfer günümle beraber 9. günüm

Transferden 6 gün sonra ilk idrarla yaptığınızda çıkabilir yarın sabah normal gebelik testiyle deneyin sağlıkla gelsin inşallah

Belirtilerin var mı peki canım. Benim trasnfer günümle beraber 9. günüm
Asiri bel agrilarim var canim. Bugun biraz hafifledi ama yinede var. ilk denememizde gebe kalmistim maalesef 5. Ayda kaybettik ozamanda bel agrilarim vardi. Son iki denememizde dondurulmus denedik hic belirtim yoktu. Bu sefer tekrar tane transfer oldum yine belirtilerim oldu o yuzden positif hissediyorum. Dua ediyorumki positifdir. Sizin belirtilerinz varmi canim x

Canım benmde belim cok ağrıyor kasıklarımda batıyorr belim bazen cok ağrıyor

Heycanliyim insallah allahim ikimize ve hepimize nasip eder. Bakarsin birlikte ayni dogum tarihlerimiz olur. Allahim insallah izin verir. Belirtilerin varmi canim x
Amiiiin sağlıcakla vaktinde haftasını doldurup gelsin afiyetle büyütelim amiiiin belirtim cok var ya

Benimde bel ağrım daha baskın hatta dün sandalyede uzun oturdum baya sızı olarak ağrıdı uzunca en son rahatsız olup yatağa uzanınca dinlendikce geçti cok net hissetiriyor belirtiler bide senle ben geçmis tecrübemiz var iyice adlandırabiliyoruz Rabbim sağlık sıhhatle nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…