Kizlar lutfen gebelik testime bakarmisiniz.

Ayy cok sevindim eve positive gorunuyor, bugun transferin kacinci gunu? Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Afiyetle hepimize amin bugün transfer günü haric 7. Günüm senden cesaret aldım seninkide pozitif inşaAllah 5 saat bekledim sıvı almadan tuvalete gitmeden varsa koyu cıksın diye

Afiyetle hepimize amin bugün transfer günü haric 7. Günüm senden cesaret aldım seninkide pozitif inşaAllah 5 saat bekledim sıvı almadan tuvalete gitmeden varsa koyu cıksın diye
Cok cok cok sevindim, bende size en son yazdigimdan beri yani usteki testlerden sonra 5 tane daha yaptim dayanamadim hepsinde positif cikti. Sizinki kadar koyu deyil tabi. Ama bugun benimde transfer harici 7. Gunum tekrar gebelik testi alip deniyecegim. Allahim insallah kucagimza almayi nasip eder dua ediyorum bolca.

Belirtileriniz nasil bu arada ?

Maşallah maşallah aminnn sağlıcakla afiyetle büyütelim güzel günlerini görelim evlatlarımızın uzun ömürlerle amin

Maşallah maşallah aminnn sağlıcakla afiyetle büyütelim güzel günlerini görelim evlatlarımızın uzun ömürlerle amin
Belirtilerim bel ağrısı kasık batması adet olacakmış hissi karında birde mide bulantım var sizin?

Belirtilerim bel ağrısı kasık batması adet olacakmış hissi karında birde mide bulantım var sizin?
Benimde bel agrilarim var hala, arada bir bel agrilarim geciyo bir endiseleniyorum x

Insallah bebisleirmizi aliriz kicagimiza. Sen ne zaman kan bericeksin peki? Ben cumartesi vericem x

Benimde bel agrilarim var hala, arada bir bel agrilarim geciyo bir endiseleniyorum x

Insallah bebisleirmizi aliriz kicagimiza. Sen ne zaman kan bericeksin peki? Ben cumartesi vericem x
Rahat ol annesi güzelce büyüyecekler inşaAllah bende cumartesi vericem kanı inşaAllah sonra pazartesi kolay rahat ve zamanın su gibi aktığı bir hamilelik gecirelim

Rahat ol annesi güzelce büyüyecekler inşaAllah bende cumartesi vericem kanı inşaAllah sonra pazartesi kolay rahat ve zamanın su gibi aktığı bir hamilelik gecirelim
Amin insallah, kan sonucunu paylasirmisin? Bende paylasirim seninle.

Taze transfer olmuşsunuz bu gördüğünüz pozitif onun etkisi... inşallah poztifi sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…