Afiyetle hepimize aminAyy cok sevindim eve positive gorunuyor, bugun transferin kacinci gunu? Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Cok cok cok sevindim, bende size en son yazdigimdan beri yani usteki testlerden sonra 5 tane daha yaptim dayanamadim hepsinde positif cikti. Sizinki kadar koyu deyil tabi. Ama bugun benimde transfer harici 7. Gunum tekrar gebelik testi alip deniyecegim. Allahim insallah kucagimza almayi nasip eder dua ediyorum bolca.Afiyetle hepimize aminbugün transfer günü haric 7. Günüm senden cesaret aldım seninkide pozitif inşaAllah 5 saat bekledim sıvı almadan tuvalete gitmeden varsa koyu cıksın diye
Maşallah maşallahCok cok cok sevindim, bende size en son yazdigimdan beri yani usteki testlerden sonra 5 tane daha yaptim dayanamadim hepsinde positif cikti. Sizinki kadar koyu deyil tabi. Ama bugun benimde transfer harici 7. Gunum tekrar gebelik testi alip deniyecegim. Allahim insallah kucagimza almayi nasip eder dua ediyorum bolca.
Belirtileriniz nasil bu arada ?
Belirtilerim bel ağrısı kasık batması adet olacakmış hissi karında birde mide bulantım var sizin?Maşallah maşallahaminnn sağlıcakla afiyetle büyütelim güzel günlerini görelim evlatlarımızın uzun ömürlerle amin
Benimde bel agrilarim var hala, arada bir bel agrilarim geciyo bir endiseleniyorum xBelirtilerim bel ağrısı kasık batması adet olacakmış hissi karında birde mide bulantım var sizin?
Rahat ol annesi güzelce büyüyecekler inşaAllah bende cumartesi vericem kanı inşaAllah sonra pazartesi kolay rahat ve zamanın su gibi aktığı bir hamilelik gecirelimBenimde bel agrilarim var hala, arada bir bel agrilarim geciyo bir endiseleniyorum x
Insallah bebisleirmizi aliriz kicagimiza. Sen ne zaman kan bericeksin peki? Ben cumartesi vericem x
Amin insallah, kan sonucunu paylasirmisin? Bende paylasirim seninle.Rahat ol annesi güzelce büyüyecekler inşaAllah bende cumartesi vericem kanı inşaAllah sonra pazartesi kolay rahat ve zamanın su gibi aktığı bir hamilelik gecirelim
Evet taze transfer yaklasik 6-7 tane test yaptim hepsi positif cikti insallah kan tahlili de dogrularTaze transfer olmuşsunuz bu gördüğünüz pozitif onun etkisi... inşallah poztifi sonuçlar alırsınız
Kan testi yaptınız mı acaba ?Evet taze transfer yaklasik 6-7 tane test yaptim hepsi positif cikti insallah kan tahlili de dogrular
Merhaba yarin sabah yapicamKan testi yaptınız mı acaba ?
İnşallah pozitiftirMerhaba yarin sabah yapicam
Sonuc PositifSonucunuz nasıl çıktı?
Insallah allahim dualarimi kabule etsinHadi gözünüz aydın rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kan sonucun ciktimi canim? XTabiki inşaAllah
Benimki 97.77 doktorum 9. Gune gore orani cok iyi dedi.Canımm evet 295 seninn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?