Siz ne zaman tes yapicaksiniz ? Kendim ile sizinkin sonucuda cok merak ediyorum. XBenimde bel ağrım daha baskın hatta dün sandalyede uzun oturdum baya sızı olarak ağrıdı uzunca en son rahatsız olup yatağa uzanınca dinlendikce geçti cok net hissetiriyor belirtiler bide senle ben geçmis tecrübemiz var iyice adlandırabiliyoruz Rabbim sağlık sıhhatle nasip etsin
Son günlerde bel ağrım kendini hissettirmeye başladı. Adet ağrısı gibi sızlama hissediyorum. Uzaninca geçiyor. Bel ağrısı dışında bir belirtim yok. Akıntı vs hiç olmadı canımAsiri bel agrilarim var canim. Bugun biraz hafifledi ama yinede var. ilk denememizde gebe kalmistim maalesef 5. Ayda kaybettik ozamanda bel agrilarim vardi. Son iki denememizde dondurulmus denedik hic belirtim yoktu. Bu sefer tekrar tane transfer oldum yine belirtilerim oldu o yuzden positif hissediyorum. Dua ediyorumki positifdir. Sizin belirtilerinz varmi canim x
Aynen bende oyle hissediyorum uzaninca geciyor bel agrilarim. Sizin kacinci gundu?Son günlerde bel ağrım kendini hissettirmeye başladı. Adet ağrısı gibi sızlama hissediyorum. Uzaninca geçiyor. Bel ağrısı dışında bir belirtim yok. Akıntı vs hiç olmadı canım
Evde testlerim var ama yapmaya cesaret edemedimSiz ne zaman tes yapicaksiniz ? Kendim ile sizinkin sonucuda cok merak ediyorum. X
Aslinda test gunumun cuma gunu oldugu soyledi doktorum ama cuma geri eve dondugumuz icin cumarteside yapabilicegimi soyledi. Idrar testini de sordugumda 8. Gun yapabilicegimi soylemisti. Sizinki 12.gun mu?Evde testlerim var ama yapmaya cesaret edemedimbide sizin test sonucu günü 12 gün sonra demi taze transfer olduğu için
Bize de haber verin merak ettim inşallah pozitif son alırsınızIlk gebeligimde 7. Gunde cikmisti bugun transferin 5. Gunu yarin da denicem ama korku icerisindeyim acikcasi x
Tabikide dua edin tutunmustur bebeklerimiz insallahBize de haber verin merak ettim inşallah pozitif son alırsınız
Allah Allah ben taze transferleri 12 gün sonra diye biliyordum benmki dondurulmus embriyo transferden 10 gün sonra test günüm 23 temmuz ama ben 22 temmuzda yaptıracağım inşaAllahAslinda test gunumun cuma gunu oldugu soyledi doktorum ama cuma geri eve dondugumuz icin cumarteside yapabilicegimi soyledi. Idrar testini de sordugumda 8. Gun yapabilicegimi soylemisti. Sizinki 12.gun mu?
Bende bilemedim doktorum oyle soyledi o yuzden bende 22 temmuz da kan vericem.Allah Allah ben taze transferleri 12 gün sonra diye biliyordum benmki dondurulmus embriyo transferden 10 gün sonra test günüm 23 temmuz ama ben 22 temmuzda yaptıracağım inşaAllah
Merhaba herkese. Bugun transferimin 5. Gunu (transfer oldugum gunu saymadan). Predictor erken gebelik testi yaptim, yaklasik 1 dakikada icinde bu cizgi cikti. Ne dusunuyorsunuz sizde goruyormusunuz? Heycanlanmak istemiyorum ama lutfen yorumlarinizi eairgemeyin.
Eki Görüntüle 3273954
Test yaptinmi canim hic? XTransfer günü içinde 9. gün canım
Allahim sesini duysun insallah oyleyimdir. Catlama ignesi etkisi okur diyolar ama gunlerimi saydim bugunden itibaren etkisi gitmis olmasi lazim.Canm normalde hamile olmayan biri test yaptığında tek çizgi olur. Ama seninki ikinci çizgi. Daha çok yeni. Yarın bi kan testi ver 5 in üzerine çıkarsa kesin hamilesin
Sizinde sonucunuzu merak ederim, ogrenincd haber verirmisiniz xHayır canım hiç test yapmadım
Ayy cok sevindim eve positive gorunuyor, bugun transferin kacinci gunu? Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinBen test yaptım pozitif inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?