Cikarmayaydiniz o zaman klinikten anacim, seni sevdigine emin olabilirsin ama adamin akli yerinde mi su an??? Anasini kesti gecenlerde birisi, o anasini sevmiyor muydu yani???
Doktoru dinleyip orda biraz daha kalmasina musaade etseydiniz keske, son zamanlarda degisik fake konular acildigindan keklenmek te istemiyorum yorumlar gelsin devam edecegim.
Okurken beynım uyustu sanki ben yasamısım gıbı ıcımı yaktı
Boyle bırını hıc durmam bosarım
Her seyi eksi bu adamın
Ay hele bır yabancı kadınla esini konusması aldatma olayları falan kotu
Eşinizin yardıma ihtiyacı var,tedavi görmesi gerekiyor. Seviyorum demekle düzelmeyeceğinin farkında değil misiniz?
Neden hastahaneden vikartiyosunuz ki birakin tedavi olsun sonucda ordada bakabilirsiniz yanlis yapmissiniz boyle iyileseceginimi dusunuyosunuz
Gecmis sana acı verıyor Ise bence bıraz dusunaslında evlenirken tek istediğim sevilmekti. bunu fazlasıyla verdi bana. evet ben de zor tutuyorum kendimi. sevgi de bir yere kadarmış. artık sıkmıcam seni diyor. o kadar yasaklaması kişi kendi nasılsa karşısındakini öyle bilir gibi onu aldatacağımdan ayrılacağımdan korkmasıymış. artık istediğini yap güveniyorum sana diyor. şşu anlık eksisi kalmadı. sorun geçmişte yaptıkları...
Gecmis sana acı verıyor Ise bence bıraz dusun
Gercekten cocuklar icin mi
canım aldatilmak nedir bilirim sinirlenince erkekler her şeyi yapıyolar ben affettim sinirine verdim benimde aklımdan çıkmıyo suratına baktığımda aklıma geliyo ama güzel şeyler yaparsanız beraber bu aklınızda silmeye değil de bugulanmaya başlar terketme savaş tekrar yaparsa koy tekmeyi daha da hastalansin hakeder o zaman
ben 27 yaşındayım. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. aileler karşıydı ama onsuz yaşayamazdım. maddi durumumuz pek iyi değildi evlendiğimizde. neyse bir şekilde evlendik. ilk yıllar sandığım gibi olmadı. evet eşim beni çok seviyordu ama ailemle arkadaşlarımla görüştürmedi. eve kapattı camdan dahi bakamaz oldum. yanımdayken herşey iyiydi, beni gezdirirdi sevdiğini söylerdi. ama o dışarı gidince yapayalnız kalırdım. evde tv internet yoktu. internet olsa da giderken açma diye tembih ediyordu. hepsini kıskançlığına verdim. onun için vazgeçtim herşeyden. . yine de sinirlendiğinde kendine hakim olamıyor bana vuruyordu. çok ağladım çok dua ettim. aradan yıllar geçti. eşim gerçekten gitgide kendini düzeltti ve son 1 yıldır kavga dahi etmez olduk. ben üstüne gitsemde o alttan alır oldu. ne dayak ne bağrınma. meğer herşeyi içine atmış. bir gün annesi ve kardeşiyle kavga etti. akşam olduğunda bana evliliğimizin ilk yıllarında bir kadınla görüştüğünü söyledi. onunla birlikte olacakken ben eşime onu çok sevdiğimi mesajlamışım. kadın da eşin seni çok seviyor git demiş. kafama takıldı sinirlerim altüst oldu. ertesi gün bir iş için dışarı gitti. geldiğinde onunla konuşmuyordum. gece uyandım pc açtım can sıkıntısından oyun oynadım. gece hangi sitelere girdiğine baktım. rus kızları falan izlemiş. saat gecenin 5inde uyandırdım. hesap sordum boşanmak istedim. bağrıştık. ALLAH istedi tarzında birşeyler söyledi (biiyorum ne kadar saçma olduğunu sebebini anlayacaksınız) saçmalama dedim çocukları alıp anneme gittim. akşam kp aradı. kocan delirmiş beni niye aramıyorsun diye. ben de yeni mi oldu yıllardır deliydi dedim. yok bu sefer farklı falan dedi. kb aradı. cüzdanındaki bütün paraları kredi kartını falan bi adama vermiş kapattır dedi, kapattırdım. o gün babasını dövmüş. halbuki sevmemesine rağmen ne derse baba hakkı der yapardı. ertesi gün eşimle konuştum annesindeydi. normal konuşuyordu onlar normal olmadığını söylediler. akşama doğru hastaneye yatırmışlar. benimse hala aklım boşanmakta ama bu halde bırakamam diyorum.tlf evde unutmuş ona baktım. annesi beddua eden bi msj attış. eşim çok takar bunları. üzüldüm adam delirmekte haklıymış dedim. kv aradım bağırdım çağırdım. ertesi gün hastaneye gittim. beni görür gözmez sarıldı , ağladı. beni dövdüler burda çok kötü davranıyorlar ne olur çıkar dedi. annesi kardeşleri orda çıkarma deyip duruyorlar. (bu arada ailesiyle olan sorunların tek sebebi para... annesi de bana daire al die msj çekmiş. evi satmıştık herkes paranın peşine düşmüş. eşim hastayken herşeyi olduğu gibi söylüyormuş ama paranın yerini söylememiş.) dr konuştum. çıkarmayın dedi. eşim beni gerçekten sever biliyorum. daha önce de kavga ettiğimizde benzer tarzda olur, onu sevdiğimi söyleyince düzelirdi. yine öyle olur en fazla biraz daha uzun sürer dedim ve çıkarttım. dr manik defresif olduğunu söylemişti. eve dönerken sandığım kadar iyi olmadığını farkettim ama kendimi sorumlu hissediyordum. evde birkaç gün sorun yaşadık. çok ağır kasılmalar yaşadı. oturduğu yerde terliyordu. sonra secdeye kapanıp ağlıyordu. sonra kasılmalar falan kesildi. fazla dürüsttü ne sorsam cevap veriyordu. kırılacağımı falan düşünemiyordu.aşağı atlamaya falan kalkıyordu. ki normalde çok korkattır. manik depresif belirtilerini falan okudum sinirlilik, cinsel istekte artış, aşırı para harcama, kendini yönetiliyormuş gibi hissetme(bu da ALLAH istedi yaptım olayını açıkladı) bi de onda gördüğüm fazla dürüstlük. o kadınla 2 defa buluştuğunu anlattı. birisinde kadınla öpüşmüş, msn de tanışmış. sonra da bir daha görmemiş. face e bakmış başka biriyleymiş. bi de okuldan bi kızdan hoşlanmış. ikisiyle de tek derdi cinsel isteklerini gidermekmiş. ama yapamamış, beni çok seviyormuş. bu sırada evliydik dedim. sen beni ihmal ediyordun dedi. ne yapacağımı şaşırdım. sürekli aklıma beni dövdüğü zaman onlara gittiği geliyor. onlara gülüp bana bağırması. bi de işyerindeki ailece görüştüğümüz evli bir kadın için gülüşü hoşuma gidiyordu odamı değiştirdim dedi. ben bi tek seni sevdim benim için dünyanın en güzel kadını sensin dedi(bu arada yalan söylayemediği için mutluyum). 1-1,5 senedir kimseye bakmayıp başını öne eğdiğini de anlattı. affedemiyorum dediğimde istersen git aynılarını yap, benim için tek önemli olan tekrar yapıp yapmayacağın, eğer yapmayacaksan ben seni affederdim, ben kesinlikle yapmıcam sen de biliyorsun artık bakmıyorum dedi. gerçekten de bir süredir çok düzelmişti. anladığım kadarıyla yıllardır manik defresif ama farkedemedik. şimdi ben ne yapıcam. unutmak istesem de yapamıyorum. eşimi de çok seviyorum. ama ona bakınca başka kızlar geliyor aklıma. bi de kilo aldım biraz 2 ay önce doğum yaptım onların zayıf olduğunu düşündükçe de sinirleniyorum. ayrılsam para konusu sıkıntı değil ama çocuklar var. bi de ayrılsam kesin yine kafayı yer. ne yapmalıyım sizce....
bende şoka girmiştim çok olmadı aslında bana söyleyeli 2 hafta oldu yani benim yaram çok yeni ama dediğim gibi affetmeye çalıştekrar yapmıcana eminim aslında. tedbiri bırakmam ama kendi kendine bıraktı o kadınları. ben anlattıkları duyunca şoka girdim zaten. zor atlattım. ama bir daha olursa hiç düşünmem dedim. o gözlerine çok değer verir, en çok korktuğu şeylerden biridir gözlerini kaybetmek. hiç onları söz konussu yapmazken bu defa dedi bakarsam gözlerim kör olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?