kızlar lütfen tavsiye

busra-88

her zorlukla beraber bir kolaylık vardır!!!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
415
280
48
......................................

Son düzenleme:
canım aylar önce işten çıkarılmaya yakın bi durum oldu depresyon kısmı ondan beri vardı. bi de ev satma telaşı. kardeşi annesi de para için üstüne geldi. bi de ben terkedince...

Bir kere şu kadar olan biten sonunda kendini suçlu hissetmen çok daha doğrusu buna pay çıkarman çok anlamsız. Sen kilo almış olduğun için eşinin seni beğenmemesi ve bunun karşılığında o kadınlara gitmesini kısmen haklı bulur gibi.
Bir kere sen kendini yeteri kadar değerli görmüyorsun ki eşin görsün.
Madem kendince her şeye sünger çekmeye karar vermişsin ve eşin de düzelmiş o zaman gerçekten eski defterleri kapatacaksın. Sayfalar yarı açık kalırsa ya da tekrar bakabileceğin kadar yakın bir rafa koyarsan bu ruh durumundan kurtulamazsın.

Cikarmayaydiniz o zaman klinikten anacim, seni sevdigine emin olabilirsin ama adamin akli yerinde mi su an??? Anasini kesti gecenlerde birisi, o anasini sevmiyor muydu yani???

Doktoru dinleyip orda biraz daha kalmasina musaade etseydiniz keske, son zamanlarda degisik fake konular acildigindan keklenmek te istemiyorum yorumlar gelsin devam edecegim.

baştanda normal değilmişki cam tv kapatmalar aile ile görüştürmemeler

eşinin gerçekten yardıma ihtiyacı var
psikolojik olarak çok donanımlı destek alması gerek bu süreçte bence yanında olmalısın
boşanmak biraz bencilce olur bence çünkü sağlam bir psikolojiyle aldatsa dönüşü olamaz belki ama şuan gerçekten debeleniyor anladığım kadarıyla destek olmaya çalış ama çabalarının kar etmediğini görürsen bu şekilde hayat devam etmez.

Okurken beynım uyustu sanki ben yasamısım gıbı ıcımı yaktı
Boyle bırını hıc durmam bosarım
Her seyi eksi bu adamın
Ay hele bır yabancı kadınla esini konusması aldatma olayları falan kotu

canım şimdi iyileşti ilaçlarını kullanıyor. bitince kontrole gitcez inşallah. sadece çabuk sinirlenmesi sıkılması kaldı.

Eşinizin yardıma ihtiyacı var,tedavi görmesi gerekiyor. Seviyorum demekle düzelmeyeceğinin farkında değil misiniz?

Neden hastahaneden vikartiyosunuz ki birakin tedavi olsun sonucda ordada bakabilirsiniz yanlis yapmissiniz boyle iyileseceginimi dusunuyosunuz

Okurken beynım uyustu sanki ben yasamısım gıbı ıcımı yaktı
Boyle bırını hıc durmam bosarım
Her seyi eksi bu adamın
Ay hele bır yabancı kadınla esini konusması aldatma olayları falan kotu

aslında evlenirken tek istediğim sevilmekti. bunu fazlasıyla verdi bana. evet ben de zor tutuyorum kendimi. sevgi de bir yere kadarmış. artık sıkmıcam seni diyor. o kadar yasaklaması kişi kendi nasılsa karşısındakini öyle bilir gibi onu aldatacağımdan ayrılacağımdan korkmasıymış. artık istediğini yap güveniyorum sana diyor. şşu anlık eksisi kalmadı. sorun geçmişte yaptıkları...

Eşinizin yardıma ihtiyacı var,tedavi görmesi gerekiyor. Seviyorum demekle düzelmeyeceğinin farkında değil misiniz?

Neden hastahaneden vikartiyosunuz ki birakin tedavi olsun sonucda ordada bakabilirsiniz yanlis yapmissiniz boyle iyileseceginimi dusunuyosunuz

zaten bu sürede çoktan hastaneden çıkartıyorlar. onlara göre düzeldi. ilk günler zordu

Gecmis sana acı verıyor Ise bence bıraz dusun
Gercekten cocuklar icin mi

canım aldatilmak nedir bilirim sinirlenince erkekler her şeyi yapıyolar ben affettim sinirine verdim benimde aklımdan çıkmıyo suratına baktığımda aklıma geliyo ama güzel şeyler yaparsanız beraber bu aklınızda silmeye değil de bugulanmaya başlar terketme savaş tekrar yaparsa koy tekmeyi daha da hastalansin hakeder o zaman

Gecmis sana acı verıyor Ise bence bıraz dusun
Gercekten cocuklar icin mi

çocuklar için o adama katlanılmaz. onu seviyorum o da beni. sevgimiz olmasa çoktan giderdim. eskiden çok sıktı evet. şimdi düzelmişti herşey. maddi durum iş para. kadın yok artık biliyorum. tam da herşey düzelmişken... o olmadan daha mı iyi olacak? hiç sanmıyorum. ama içim acıyor...

tekrar yapmıcana eminim aslında. tedbiri bırakmam ama kendi kendine bıraktı o kadınları. ben anlattıkları duyunca şoka girdim zaten. zor atlattım. ama bir daha olursa hiç düşünmem dedim. o gözlerine çok değer verir, en çok korktuğu şeylerden biridir gözlerini kaybetmek. hiç onları söz konussu yapmazken bu defa dedi bakarsam gözlerim kör olsun diye

Bu hastalikla ilgili bilgim yok. ama Allah istedi tarzi seyleri hastaliktan soyluyorsa ve hastaliktan dolayi da yalan soyleyemiyorsa yani bunu doktor size soylediyse , esiniz buyuk ihtimalle bu hastaliktan dolayi sizi aldatmistir. Bence asla unutmayin ama esinizi de birakmayin. Hicbirseye degmese dahi ilerde sevabi kalir size . Ama size siddet uygulayacak prikolojideyse de hemen klinige yatmasi icin ikna edin kendi caniniz kimseden degerli olamaz evladiniz var sonucta onlari da dusunun...

bende şoka girmiştim çok olmadı aslında bana söyleyeli 2 hafta oldu yani benim yaram çok yeni ama dediğim gibi affetmeye çalış

eşimin başka bir kadına meyletmesini, tam beraber olacakken kadının kalk git eşin seni seviyor demesini, ve bunları gözümün içine bak baka anlatmasını hayal edemiyorum.şuan bile mideme kramplar giriyor düşündüğümde.
Ne kadar büyük bir hayal kırıklığı..
Rabbim adice aldatılmış hanımlara nasıl bir sabır veriyorsa artık, düşünmesi bile can yakarken yaşaması ne demek kimbilir.
Kimse yaşamasın, kimseye yaşatmasın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…