kızlar lütfen tavsiye

aslında fiziksel olarak aldatılma söz konusu değil görüşmüş ve vazgeçmiş. evde de kriz geçirdi bana ya da bebeğe değil eşyalara zarar verdi. kendini tutabiliyor. şimdi hepsi geçti. zarar vermiyor hiçbir yere

Bu kadar büyük problem varken senin sadece başka kadınlarla görüşmüş unutamiyorum demene çok şaşırdım adam hasta doktor çıkarmayın demiş sana veya kendine zarar verebilir. Birak tedavisini olsun sonra bunları düşünürsünüz.

ben daha onu hazmedememişken diğerini de anlatması. inan günlerdir o mide kramplarını çekiyorum. çok canım yanıyor

aynen canım ya çok kötü bi şey bana da söylendi ve yaklaşık 2 saat konusamadim hayal kırıklığının uç noktası

Geçmiş olsun.
Bazı hastalıkları teşhis etmek çok zordur.
Şöyle söyleyeyim, öksürük, burun akıntısı, hafif ateş görünce grip sanilabilir hastaliginiz. Çok daha ciddi bir rahatsızlığın belirtilerinden bazıları da olabilir bunlar.
Bipolar denilen esiniz çok daha rahatsız olabilir.
Ilahi emirler aldığını söyleyen birini başka doktorlara da götürmek, hastalığının doğru teşhis edildiğinden ve uygun şekilde tedavi edildiğinden emin olmak gerekir.

aynen canım ya çok kötü bi şey bana da söylendi ve yaklaşık 2 saat konusamadim hayal kırıklığının uç noktası

işin tuhafı bunları anlatırken ikide bir beni seviyor musun deyip cama çıkıyordu ve mecburen evet çok seviyorum deyip aşağı indiriyordum.

işin tuhafı bunları anlatırken ikide bir beni seviyor musun deyip cama çıkıyordu ve mecburen evet çok seviyorum deyip aşağı indiriyordum.
öyle bi şey de var tabi bizim de konuşma aralarında aramız bozulmiycak dimi iyiyiz dimi seni çok seviyorum deyip duruyodu tabi bozulucak desen olmaz yok bozulmaz desen olmaz insan neye uğradığını şaşırıyo

şu an hastaneye gitmek istemiyor ne yazıkki.. ilaç bitince mecbur gitcez. toplamda 10 günü geçti şimdi sınava gitti. bütün sıkıntıları ne zaman biter onu merak ediyorum.

Öyle demeyin ama sizde. Eşinizin yanında falan hiç demeyin. Her ne olursa olsun, babası sonuçta.
birkaç hafta önce demiştim alın babanı dövün kardeşlerinle bir daha gıkını çıkaramaz diye bilinçaltı demekki...

adam manyak biraz. eşim daha ilkokulda çalışmaya başlamış onun yüzünden. burası otel mi diyormuş çocuğa. bi de sürekli beddua eder. eşim o ne derse yapıyordu son zamanlarda baba hakkı hem beddua etmesin diye. adam her işini gördürüp hakaret ederdi. faturalar ödemeler şahsi işleri... canıma tak demişti. annesi de öyle. bulaşık makinesi çamaşır makinesi parkeler.. parayı umursamam da üstüne bi de beddua etmeleri yok mu... dedim artık benden habersiz tek kuruş yok onlara. bi de eşim üst düzey devlet memuru öyle aşağılanacak bi adam da değil

doktor çıkarmayın dediği halde niye çıkardınız hastaneden tıp eğitiminiz mi var hanımefendi

sen tavsiye istemiyorsun moral istiyosun al o zaman: canım bak eşin seni çok seviyormuş sen de onu seviyorsun çocukta var eski defterleri kapat mutlu mesut yaşayın toplumun yarısı deli zaten

çok doğru.kendi nette kızlara baktığı için dışarda başkasıyla görüştüğü için senin de aynısını yapacağını düşünmesi çok normal.çok zor bir süreç geçirmiş.işsizlik terk edilme baskı.onun açısından da zor bi süreç.ancak bu yaptıklarının doğru olduğunu göstermez.
ben aynı şekilde olsam inanmazdım.maddi sorunum da yoksa kendime yeni bi hayat kurardım.o kadar sıkmış seni ona ragmen her dediğini yapmışsın ama o bu durumda bile seni aldatmış.diyosun ki onsuz yaşayamazdım.deli gibi seviyoduk.demek ki eksik gördüğün bi yer var ki kocan seni deli gibi sevmiyomuş.ki kafası karışmış başkasına bakma ihtiyacı duymuş öpüşmüş filan.bilemedim yani ben.ama ortada çocuklar da var..o da ayrı bir konu..

bunları yapalı 5 yıl falan oldu şu an sorunlar onun açısından bitti. herşey kafamda bir daha yapmaz diye düşünüyorum. yaparsa da hastalık falan dinlemem zaten

bunları yapalı 5 yıl falan oldu şu an sorunlar onun açısından bitti. herşey kafamda bir daha yapmaz diye düşünüyorum. yaparsa da hastalık falan dinlemem zaten
madem o kadar yıl geçmiş bundan sonra o kıskançlıklara kısıtlamalara hiç izin vermeyin.aklının köşesinde bulunsun hep bidaha yaparsam bitecek bu iş diye.

Biraz arastirdim psikiyatr kuzenim var onu aradim boyle durumlarda hassas konular konusulmamali esiniz icini dokebildigi kadar dokebilsin onu dinleyin tartismadan sorular sorun onunla ve sorunlariyla ilgilendiginizi belli edin ve ona hergun ne kadar iyilestigini onunla gurur duydugunuzu onu sevdiginizi soyleyin diyor. Bebegin bakimina ortak edin mesela banyosunu birlikte yaptirin altini birlikte degistirin gibi. Ve kafasini karistiracak kisilerdsn uzak tutun. Bir de Allah istedi tarzi seylerin cok irdelenmesi gerektiginj farkli hekimlerden yardim almaniz gerektigini soyledi.

canım çok teşekkür ederim benim için sormuşsun. elimden geleni yapıyorum ama ilk başlarda çok sordum cevapları aldıkça üzüldüm ağladım kendimden geçtim. o daha çok üzüldü pişmandı zaten. atlatmam zaman aldı. şimdi üstüne gitmiyorum düzeldi zaten. bir ara şarkılar söyleyip zıplıyordu ona rağmen birileri iyisin falan diyordu. yalan olduğunu anladığı için kızıyordu. ben hep biraz sıkıntın var ama iyiye gidiyorsun dedim. bebeği alıp yicem falan dediğinde blöf yapıyorsun seni tanıyorum dedim başkaları ciddiye alıyor. sadece ne kadar daha sürecek merak ediyorum. ilk çıkardığımda gerçekten iyi değilmiş ama şimdi sadece sıkılması ve sinirlenmesi kaldı. dr gidelim deyince biraz korkuyor beni yatırcan mı diye o yüzden ilaç bitsin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…