canım çok teşekkür ederim benim için sormuşsun. elimden geleni yapıyorum ama ilk başlarda çok sordum cevapları aldıkça üzüldüm ağladım kendimden geçtim. o daha çok üzüldü pişmandı zaten. atlatmam zaman aldı. şimdi üstüne gitmiyorum düzeldi zaten. bir ara şarkılar söyleyip zıplıyordu ona rağmen birileri iyisin falan diyordu. yalan olduğunu anladığı için kızıyordu. ben hep biraz sıkıntın var ama iyiye gidiyorsun dedim. bebeği alıp yicem falan dediğinde blöf yapıyorsun seni tanıyorum dedim başkaları ciddiye alıyor. sadece ne kadar daha sürecek merak ediyorum. ilk çıkardığımda gerçekten iyi değilmiş ama şimdi sadece sıkılması ve sinirlenmesi kaldı. dr gidelim deyince biraz korkuyor beni yatırcan mı diye o yüzden ilaç bitsin diye bekliyorum
Cok guzel yazmissin. Gercekten eski defterleri ya kapatacaksin ya hayatindan cikacaksin. Ne kendine ne baskasina eziyet etmeye gerek yok..Bir kere şu kadar olan biten sonunda kendini suçlu hissetmen çok daha doğrusu buna pay çıkarman çok anlamsız. Sen kilo almış olduğun için eşinin seni beğenmemesi ve bunun karşılığında o kadınlara gitmesini kısmen haklı bulur gibi.
Bir kere sen kendini yeteri kadar değerli görmüyorsun ki eşin görsün.
Madem kendince her şeye sünger çekmeye karar vermişsin ve eşin de düzelmiş o zaman gerçekten eski defterleri kapatacaksın. Sayfalar yarı açık kalırsa ya da tekrar bakabileceğin kadar yakın bir rafa koyarsan bu ruh durumundan kurtulamazsın.
Asla ama asla seni birakmam deyin cunku kuzenim en buyuk ilac destektir dedi. O dengesiz ailesiyle de gorusturmeyin ya da az gorusturun dusunsenize bunlarin elinde buyumus ve bu hale gelmis adam sizin bilmediginiz neler yasamistir gecmiste... onun ailesi sizsiniz artik . Ama farkli doktorlara goturmek icin mesela bir doktora gittiginizde basardin seninle gurur duyuyorum seni cok seviyorum tadinda konusursaniz doktorlardan daha az korkacaktir.
Bakar misiniz doktor korkusu bile ailesinin bir urunu adamcagizin.. ama bu tip hastaliklar kolay iyilesmezmis yillari alirmis ve hicbir zaman da tam duzelemezmis. Ailesinden uzak tutmaya calisin...
Ben tabiki sizin skintilarinizi tam bilemem cunku hic yasamadim en iyi siz bilirsiniz ancak yardimci olmaya calisirim ozelden mesaj atabilirsiniz bi sorununuz olursa kuzenime sorarim...
bu kaybetme korkusunu tatmasi bence gayet iyi olmuş canım üzme kendini korksun böyleailesinin neler yaptığını anlattım ona para için yapmadıkları kalmadı. annesi tam bi yalancı. eşim de farketti artık. ben yanında olduğum müddetçe onlara pek yanaşmaz. 2 gün önce annesi bizdeydi. eşim iyiydi, çağırmış bize. eşim odadan çıkar çıkmaz bana hastaneye yatır diyor. o hastanede olunca benden para kopartacaklarını sanıyorlar. yumuşak yüzlüydüm bu olaylardan önce. artık umrumda değiller.eşim sadece sana güveniyorum diyor bi yandan da bırakıp gitmemden korkuyor. tlf şarjı bitmiş diğerinden aradı ödü kopmuş nerdesin terkettin sandım diyor. kadın konusu da çok eskilere dayanıyor. 10 yaşında falan evden çok uzakta birinin yanında çalışmış babası çalış dedi diye. adam tam bi pislik. sürekli o....lar gelirmiş dükkana. pis şeyler konuşurlarmış sonra eşime sen bi dolaş gel dermiş... vs.. bütün bunlar birikmiş hepsini içine atmış.
şimdi bu patlama işe yaradı sanırım döktü içini.
açıkçası o zaman hasta olup olmadığını bilmiyorum ama artık böyle şeylerden ALLAH korkusundan vazgeçtiğini tövbe ettiğini ve bir daha inşallah yapmayacağını biliyorum. çünkü uzun zamandır yapmıyor. hatalarını düzeltti. sanırım o yüzden hala yanındayımAma dedigim gibi bu hastalik nedeniyle mi sizi aldatti bunu da iyi arastirin yoksa omur gecmez boyle evladinizi da dusunun
hiçbirini anlatmazdı bana hastalık yüzünden anlattı.
açıkçası o zaman hasta olup olmadığını bilmiyorum ama artık böyle şeylerden ALLAH korkusundan vazgeçtiğini tövbe ettiğini ve bir daha inşallah yapmayacağını biliyorum. çünkü uzun zamandır yapmıyor. hatalarını düzeltti. sanırım o yüzden hala yanındayım
teşekkür ederim...Hem seviyorsunuz hem de esinizin cocuklugunda agir travmalar var dolayisiyla aldatmalari hos gorun diyemem yine de temkinli olun ama sonuna kadar da yaninda olun. Ailesi gercekten cok pislik insanlarmis. Bence esiniz yaptiklarindan cok pisman ve iyilesmeye de calisiyor. Bir sans daha hersey duzelecek :)
aslında fiziksel olarak aldatılma söz konusu değil görüşmüş ve vazgeçmiş. evde de kriz geçirdi bana ya da bebeğe değil eşyalara zarar verdi. kendini tutabiliyor. şimdi hepsi geçti. zarar vermiyor hiçbir yere
bebeği alıp yicem falan
dalga geçiyor aklı sıra. ısırırmış gibi yapıyor. böyle diyince herkes saçmalama ver çocuğu falan der.DERKEN ???
boşanmayı falan geçtim seni çok seviyorum falan dedim şimdilik iyi. artık tek başına dışarı çıkabiliyor ve insanlara kibar davranıyor. 3 gündür bi tuhaflığı olmadı. ilaç almazsa sıkıntı. hastanede psikolojisi alt üst olmuştu onu terketttiğimi düşünüyor orda.Anlattıklarınız bır kadının cok uzecek seyler fakat eşinizi suan evde tutmak ona iyilik değil.Siz onu evde tutarak tedavısını zorlaştırıyosunuz bence.Mesela onu bu kadar konusturmamanız gerekıyor.Siz onu kosturdukca,o sızın onu terkedeceğini dusunup daha da kotu oluyor.Suan beyfendinin kendi kafasını toplaması lazım.Gerekirse hastaneye bıle az gidin..
Beyfendi bu durumdayken alıp eve getırıyosunuz ve bosanmaktan bahsedip ona daha da kotuluk yapıyosunuz bence..
hastalıgı duzeldıkten sonra bosanma konuları konusulur,halledilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?