Negatif
Kan veremem tek başımayım. Başka test yok elimde. 1 seneyi geçiktir bu haberi bekliyorum. Bununla yatıp bununla kalkıyorum. İçim içimi yiyor . Şu silik çizgi bile beni ağlattı.Keşke sürekli her yere yazıp konu açmasaymışsınız. Ben göremedim çizgi. Kan verin içiniz rahatlasın böylelikle saat başı buraya yazmak durumunda kalmazsınız.
5 dk içinde çıktı sence var mı? Yoksa kuruma çizgisi miBen gördüm sanki ama bulanık çekmişsiniz net çekerseniz daha iyi olur . Bir de hemen mi çıktı?
Telefondan çok belli olmuyorBen gördüm sanki ama bulanık çekmişsiniz net çekerseniz daha iyi olur . Bir de hemen mi çıktı?
5 dk icinde çıktıysa kuruma cizgisi degildir ama bekleyip çektiyseniz bilemiyorum . Fotoyu hemen mi çektiniz? Bat ne zaman?5 dk içinde çıktı sence var mı? Yoksa kuruma çizgisi mi
Canım bende hafif silik çizgi gördüm bende böyle çıkmıştı 2 gün sonra kan vermiştim 8 çıkmisti betam
Hayırlı olsun:) sağlıcakla doğsun inşallahCanım bende hafif silik çizgi gördüm bende böyle çıkmıştı 2 gün sonra kan vermiştim 8 çıkmisti betam
SAT 6 ekim. 30-35 günde bir adet oluyorum5 dk icinde çıktıysa kuruma cizgisi degildir ama bekleyip çektiyseniz bilemiyorum . Fotoyu hemen mi çektiniz? Bat ne zaman?
Teşekkür ederim canım inşallah seninde güzel haberlerini alırızHayırlı olsun:) sağlıcakla doğsun inşallah
Iki gun sonra yine tekrarla canım bak bı koyulasicak miSAT 6 ekim. 30-35 günde bir adet oluyorum
Tamam birkac gün daha bekleyin test yapın yarın yine koyulaşırsa kan verin. Umutlandırmak istemem ama bence var bende böyle öğrendim çünküSAT 6 ekim. 30-35 günde bir adet oluyorum
Canım benim bu teste bel bağlama çok yanıltıyor benim daha koyuydu ama negatif kan tahlilinden başka teste bukadar silik olduğunda güvenme rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?