- 14 Ağustos 2018
- 21.214
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.506
- 598
adetiniz gecikirse kan verin şüpheniz varsaKizlar adete 5 gunvar bakar mısınız bugün yaptım var mi sizce
Bu testte ikinci çizgi yok mu bi tek ben mi görüyorumadetiniz gecikirse kan verin şüpheniz varsa
Bende size denk geliyorum sürekli hamile olmanızın özgüveni ile milletin belirtilerine kaba kaba cevaplar yazıyorsunuz hayır tabiki buraya yazanlar bunuda göze almalı da bir can taşıyorsun gerçekten kalp kırarken nasıl bu kadar cesursun valla üzüldüm. İnsan hemcinslerine karşı kötü üslupla dönüş yapmamalı eğer fıtratında ukalalık varsa hiç yorum yazma tut kendini bak bugün bu üçüncü yorumuna denk geldim normalde hamilesin bende sana böyle konuşmak istemiyorum ama seni bir insan olarak uyarmak istedim.Keşke sürekli her yere yazıp konu açmasaymışsınız. Ben göremedim çizgi. Kan verin içiniz rahatlasın böylelikle saat başı buraya yazmak durumunda kalmazsınız.
Valla ben gördüm hayrlı olsun kuzum inşallah
İlk attıklarında göremedim ama bund var gibi.Telefondan çok belli olmuyor
Ay evet böyle yorum yapanlara bnde kızıyorum banada böyle yorum yapan oldu okadar üzücü ki yapmayın bu konuyu açan insan bu şeklde davranmak istemiş siz soruyu cvplayın gerisini laf etmeyinBende size denk geliyorum sürekli hamile olmanızın özgüveni ile milletin belirtilerine kaba kaba cevaplar yazıyorsunuz hayır tabiki buraya yazanlar bunuda göze almalı da bir can taşıyorsun gerçekten kalp kırarken nasıl bu kadar cesursun valla üzüldüm. İnsan hemcinslerine karşı kötü üslupla dönüş yapmamalı eğer fıtratında ukalalık varsa hiç yorum yazma tut kendini bak bugün bu üçüncü yorumuna denk geldim normalde hamilesin bende sana böyle konuşmak istemiyorum ama seni bir insan olarak uyarmak istedim.
Cidden bende daha önce 1,5 sene hamilelik beklemiştim insan o psikolojide moral bekliyor ama sanki Allah nasip etmiyorda üremesi kendi başarısı gibi böbürlenenler hamileyim nede olsa tecrübe konuşuyor der gibi ağzına geleni ölçmeden konuşuyor sanırsın tüm hayatları doğrucu davut olarak geçiyorAy evet böyle yorum yapanlara bnde kızıyorum banada böyle yorum yapan oldu okadar üzücü ki yapmayın bu konuyu açan insan bu şeklde davranmak istemiş siz soruyu cvplayın gerisini laf etmeyin
Zor olmamalı yaa burda insanlar tecrübeli insanlardan yanıt bekliyoken aldığı yanıtların bu şeklde olması çok kalp kırıcıCidden bende daha önce 1,5 sene hamilelik beklemiştim insan o psikolojide moral bekliyor ama sanki Allah nasip etmiyorda üremesi kendi başarısı gibi böbürlenenler hamileyim nede olsa tecrübe konuşuyor der gibi ağzına geleni ölçmeden konuşuyor sanırsın tüm hayatları doğrucu davut olarak geçiyor
Hiç öyle insanları kafaya takmayın rabbim birşeyi çok istetiyorsa en güzelini veriyor benim onca stresin ardından bir oğlum oldu o kadar iyi huylu bir çocuk ki dilerim rabbim aynı şekilde senin bekleyişini aydınlığa çıkarırZor olmamalı yaa burda insanlar tecrübeli insanlardan yanıt bekliyoken aldığı yanıtların bu şeklde olması çok kalp kırıcı
Evet canım var gibi gözüküyor hayırlı olsun ama kan testide yap istersen netlessinBugun sabah aç karnına yaptığım test kizlar var demi ben mi yanlış görüyorum
Evettt var hayirli olsun vcanim kan testi de verBugun sabah aç karnına yaptığım test kizlar var demi ben mi yanlış görüyorum
Canım var gibi gözüküyor. Rabbim gönlüne göre versin inşBugun sabah aç karnına yaptığım test kizlar var demi ben mi yanlış görüyorum
Evet var görünüyor canım kan testine git çıkar benceBugun sabah aç karnına yaptığım test kizlar var demi ben mi yanlış görüyorum
Bugun gidecem insallah vardır adete 4 gün var henüzEvet var görünüyor canım kan testine git çıkar bence
Saol cnm eşim işte gelsin gidecez insallah kandada çıkarEvet canım var gibi gözüküyor hayırlı olsun ama kan testide yap istersen netlessin
Amin inşallah cnmCanım var gibi gözüküyor. Rabbim gönlüne göre versin inşimkanın varsa kan testi ver acilde
Tamam can bizede yazmayı unutmaSaol cnm eşim işte gelsin gidecez insallah kandada çıkar
Hemen yazarım cnmTamam can bizede yazmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?