Gebeliğe Hazırlık Kızlar lütfen testime bakar mısınız kafayı yiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yokmudur yani rahim filmi çekildim bu ay bütün belirtiler yıllar sonra ilk defa var çok umutlandım

Keşke sürekli her yere yazıp konu açmasaymışsınız. Ben göremedim çizgi. Kan verin içiniz rahatlasın böylelikle saat başı buraya yazmak durumunda kalmazsınız.
Bende size denk geliyorum sürekli hamile olmanızın özgüveni ile milletin belirtilerine kaba kaba cevaplar yazıyorsunuz hayır tabiki buraya yazanlar bunuda göze almalı da bir can taşıyorsun gerçekten kalp kırarken nasıl bu kadar cesursun valla üzüldüm. İnsan hemcinslerine karşı kötü üslupla dönüş yapmamalı eğer fıtratında ukalalık varsa hiç yorum yazma tut kendini bak bugün bu üçüncü yorumuna denk geldim normalde hamilesin bende sana böyle konuşmak istemiyorum ama seni bir insan olarak uyarmak istedim.

Telefondan çok belli olmuyor
İlk attıklarında göremedim ama bund var gibi.
Üzülme canım, çoğumuz aynı kaderi paylaşıyoruz. Bununla yatıp bununla kalkıyoruz.
Belki de bu kadar düşünüp, sürekli burada kendimizi bulduğumuz için de olmuyor olabilir.
Rahat bırakmak lazım ama onu ben de beceremiyorum. Sabah akşam düşünüyorum, 11 ay oldu

Ay evet böyle yorum yapanlara bnde kızıyorum banada böyle yorum yapan oldu okadar üzücü ki yapmayın bu konuyu açan insan bu şeklde davranmak istemiş siz soruyu cvplayın gerisini laf etmeyin

Ay evet böyle yorum yapanlara bnde kızıyorum banada böyle yorum yapan oldu okadar üzücü ki yapmayın bu konuyu açan insan bu şeklde davranmak istemiş siz soruyu cvplayın gerisini laf etmeyin
Cidden bende daha önce 1,5 sene hamilelik beklemiştim insan o psikolojide moral bekliyor ama sanki Allah nasip etmiyorda üremesi kendi başarısı gibi böbürlenenler hamileyim nede olsa tecrübe konuşuyor der gibi ağzına geleni ölçmeden konuşuyor sanırsın tüm hayatları doğrucu davut olarak geçiyor

Zor olmamalı yaa burda insanlar tecrübeli insanlardan yanıt bekliyoken aldığı yanıtların bu şeklde olması çok kalp kırıcı

Zor olmamalı yaa burda insanlar tecrübeli insanlardan yanıt bekliyoken aldığı yanıtların bu şeklde olması çok kalp kırıcı
Hiç öyle insanları kafaya takmayın rabbim birşeyi çok istetiyorsa en güzelini veriyor benim onca stresin ardından bir oğlum oldu o kadar iyi huylu bir çocuk ki dilerim rabbim aynı şekilde senin bekleyişini aydınlığa çıkarır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…