Ne yaptın canımAmin inşallah cnm
Ne yaptın canım
Hm tamam canım hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahSonuc bekliyorum cnm 5 gibi cikacakmis
Son yarım saatSonuc bekliyorum cnm 5 gibi cikacakmis
İnşallah cnmHm tamam canım hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah
Çok hafif görünüyorKizlar adete 5 gunvar bakar mısınız bugün yaptım var mi sizce
Normal kaset test degil mi bu? Ben gordum silikte olsa. Daha 5 gun varken kaset testte ciktiysa var olma ihtimali var bence.Kizlar adete 5 gunvar bakar mısınız bugün yaptım var mi sizce
Ben gördüm 2.yi ama beni çok kez yanılttı bu testler idrarda çıktığına göre şuan kana daha çabuk geçer hcg sabah sağlık ocağında kan verin varsa kesin çıkarBu testte ikinci çizgi yok mu bi tek ben mi görüyorum
Çıktı mı sonuçBugun sabah aç karnına yaptığım test kizlar var demi ben mi yanlış görüyorum
Evet cnm hamileyimÇıktı mı sonuç
Normal canım daha adetine 4 gün var 2 günde bir 1 2 defa daha baktır hayırlı olsun inşallahEvet cnm hamileyimdeğerim 38.61 normal mi doktor çok yeni dedi
Evet kaset test bende çok şaşırdım ama çıktıNormal kaset test degil mi bu? Ben gordum silikte olsa. Daha 5 gun varken kaset testte ciktiysa var olma ihtimali var bence.
Erken yumurtlama olmuş bence takip ettiniz mi ilişkinizin üzerinden kaç gun gecti hayırlı olsun gayet güzel çıkmış iki gün sonra tekrar ayni saatte test verinEvet kaset test bende çok şaşırdım ama çıktı
Erken yumurtlama olmuş bence takip ettiniz mi ilişkinizin üzerinden kaç gun gecti hayırlı olsun gayet güzel çıkmış iki gün sonra tekrar ayni saatte test ve
Varmış Varmış yazdı bayan kan vermişYolladıklarınızda telefonu evirip çevirip gördüm ben hemen kan verin bence inşallah da vardır rabbim hayırla nasip etsin isteyen bekleyen herkese
Ayyy çok sevindiiimVarmış Varmış yazdı bayan kan vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?