Kızlar lütfen yardım edin ne yapıcağımı bilmiyorum:( :(

niye herkes altınlara takılmış anlamadım ki...adam,karısını köle gibi kullanıyor..evi 1-2 olmadı derken temziletip duruyor...sonra da olmadı cezalısın falan diyor.koskoca kadına ,öğretmen üstelik..böyle muamele olur mu?bir de şiddete başvuruyor..
konu sahibi arkadaşım,altın falan hikaye,kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok..bu muameleyi görmek için mi evlendiniz siz?anneniz elin adamının kölesi olun diye mi okuttu sizi? adamın takıntılarını,hastalıklarını bastırmak için mi evlendiniz?
kararınızdan pişman olmayın,geri dönerseniz,adam sizi eskisinden 10 kat daha köle yapar..emin olun..
özel eşyalarınızı pasaport diploma vs isteyin..verrmezlerse polis yoluyla alın..sonra da davanızı açın..karşınızda pişman olmuş bir erkek yok unutmayın..geri dönerseniz bin beteri olacaktır ..

Olaylar gereksiz bir bicimde buyumus..

Ofkeyle kalkmissiniz...malesef

Hakkinizda hayirlisi olsun ins.

Canım eşin belli rahatsız sağlıklı düşünüp karar verebilecek psikolojide değil ..
Konuşsanız da bir çözüme ulaşamazsınız diye düşünüyorum .
İşler bu hale gelmeden bir tedaviye yönlenderilseydi iyiymiş .
Ama şu durumda zaten sağlıklı bir insan yok karşında çok zor ikna etmen..

konu sahibi ögretmenmiş çalısıyor maaşı var.zaten aldıgı altınlarıda krediye yatırmış madem altınları krediye yatırcaktın neden kendini böyle rezil bir duruma düşürdün ki .en basta keşke yapmasaydın şiddet var demiyo zaten konu sahibi üzerime yürüdü diyor siddet yok yani temizlik adına yapılan her evde olabilen tartısmalar .buda tutup kendini altın hırsızı sıfatına koymaya degmezdi esyalar kapışılmıs falan sen yatak odasını almıssın dierleri baska seyler yangından mal kaçırır gibi 1 seneyi doldurmadan bukadar çirkinleşmisse zaten o evlilkten hayır gelmez barıssanız bile ben erkke olsam böyle bi kadına saygı duymam aynı sekilde böyle bi adamada .

Altınları almakla en güzelini yapmışsın.
Sizi köle gibi gören insan var, sizi İNSAN yerine koymayan bir öküz var hatta karşınızda.
Yeteri kadar ezilmişsiniz. O insanı hayatınızda çıkartın ve 1 seneyi beklemeyin.
Siz anlaşmalı açın davayı gerisi gelir zaten...

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.Eşinizin tartıştıktan sonra altınları götürdüğünü düşünsenize.
Olan olmuş artık geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…