• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar lutfen yardim edinnnn:(

Kizlar mrb. Benim bi durumum var. Sizlerden de akil almak istiyorum. Simdi kendinden bahsediyim biraz. 24 yasindayim. Üniversite mezunuyum ama calismiyorum şuan çeşitli sebeplerden dolayi. Bu zamana kadar hep yanlis insanlara asik oldum. Öyle birinden hemen hoşlanan, asik olanda biri degilim. Yanlis insanlar dememdeki neden ise kaba, sinirlendigiinde disardaysak bile bagirip cagiran, hep dedikleri olsun isteyen, seviyorum ölüyorum diyen ama bunu lafta söyleyen.... Yani daha çok ama aklima bunlar geliyor. Neyse iki buçuk önce bi çocukla tanistim. Bu çocuk benimle evlenmek istiyor. Benimde istediğim gibi davraniyo bana sanki prensesmisim gibi.. Lafta değil uygulamada cokk. Ama ben ona karsi iki buçuk sene geçmesine rağmen hala bisey hissetmiyorum. Ayrica ilkokul mezunu. Yani benim kafam çok karisik. Sizce evlilige bi adim atiyimmii mutlu olurmuyum ? Yorumlarinizi bekliyorum.. Bi akil verin lutfen. Şimdiden teşekkürler.

sevmiyorsan eğer evet dememelisin. yani 2.5 sene geçmiş ama genede kendine zaman ver belki seversin ama sevmiyorsan asla evet deme. tamam hayatına hep yanlış insanlar girmiş ama bu daha sonrada hep yanlış insanlar giricek anlamına gelmiyor. o kişiye biraz daha zaman ver.eğer seversen iyi olur ama sevmiyorsan ve sevemeyeceğini biliyorsan asla evet deme

ya bence oyle bir adi atmayin, kimi zaman sevilmek sevmekten daha kiymetli derler ama sevmeden evlilik nasil olur?
Bir de ben egitim durumunun daha cok insanin kendisini yetistirmesiyle alakali oldugunu dusunurum, ama hem sevgi yok, birde kafalar uyusmazsa bu risk alinmaz bnce.

ya bence oyle bir adi atmayin, kimi zaman sevilmek sevmekten daha kiymetli derler ama sevmeden evlilik nasil olur?
Bir de ben egitim durumunun daha cok insanin kendisini yetistirmesiyle alakali oldugunu dusunurum, ama hem sevgi yok, birde kafalar uyusmazsa bu risk alinmaz bnce.
İste bende sevdimde noldu gibi seyler dusunuyorum o da kafami karistirio

Back
X