Kızlar lütfen YARDIM. Toksik ilişkimi?? Yoksa atlatılması gereken zor süreçler mi?? Hangisini yaşıyorum anlamıyorum :((

Hayır odaklanmam gereken bir sınavım var ve bna ciddi anlamda yardımcı olacak yok gösterecek birileri varsa detaylandırmak istedim. Konum ile ilgilenen olmazsa boşuna zaman kaybım olmasın diye

27 yaşında , yetişkin bir insansınız. Sınavınız anlatmak istediğiniz konudan daha önemliyse forumda zaman kaybetmek yerine ders çalışın.

Hayır odaklanmam gereken bir sınavım var ve bna ciddi anlamda yardımcı olacak yok gösterecek birileri varsa detaylandırmak istedim. Konum ile ilgilenen olmazsa boşuna zaman kaybım olmasın diye
Neden ilgilenmeyelim ki? Her an linclemeye hazir kisileriz burda. Anlatin.

Neden bu kadar eleştirelsiniz ki anlamış değilim. Ne bu hıncın sebebi?? Sarmaya insan mı arıyorsunuz ?
Neden siparişle konu açıyorsun? Direkt yazacaksın okuyacağız işte, bu kadar boş muhabbet yerine konuyu yazmıştın dedim ne saldırması, neyse aldatılmanın gerginliğine veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…