- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.837
- 333
Belanızı s.... istediğini o sayılardan nasıl anladınız ?bana ne demek istiyor belani s... yoksa seni istiyorum mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belanızı s.... istediğini o sayılardan nasıl anladınız ?bana ne demek istiyor belani s... yoksa seni istiyorum mu
Sanirim o oyle bi dil gelistirmis bana dosya atiyor o rakam . x yerdrki hesabım tıkanınca üst üste bildirim geliyor kim bu kim dedim bunun online olduğu zamanlar
X yerde bu hesabım var her saat başı üst üste tıklanıyor kimse öyle boş şeyle uğraşamaz bu whatsaap yakaladım
okadar şey tesadüf olamaz yani
Şöyle diyim karşılıklı hoslanti oldu ben geri adım attım benim x ilgili hesabım var belli saatlerde tıklanıyor giciklik icintıkanma saatleri bunun whatsaap giriş anları tesadüf olamaz?Saat geç olunca ben anlamıyorum sanırım
Iyi geceler
Çünkü kendi istediği olmadı koşa koşa ona gidicegimi sandi cok hoslandim geri adim attimBelanızı s.... istediğini o sayılardan nasıl anladınız ?
Sanirim o oyle bi dil gelistirmis bana dosya atiyor o rakam . x yerdrki hesabım tıkanınca üst üste bildirim geliyor kim bu kim dedim bunun online olduğu zamanlar
X bi sayfam var günün belli saatleri tıklanan tesadüf o ki bunun whatsaap online olduğu anlar. işle alakalı dosya attı birkaç kere hep malum rakamSanırım siz de bir dil geliştirdiniz ve ben anlayamıyorum.
O kadar şey nedir?
Hesap tıklanması ne demek?
Rakamın dosya atması ne demek?
X yerdeki hesap nedir?
Bildirimlerde ne yazıyor?
Cidden kafa karıştırıcıinsanlar bısey anlayamıyor istese de bi durumda yok yani. Bence engelleyin siz kurtulun son gorulmeye bakıp durmak baslı basına bir takıntı numaralara vs bakmanız ayrı takıntı Hangısıne degınelım. Basınıza bela olacak kişiye de bakmayıverin sizde.
[/QUOTE
istemsizce takıntı oldu x hesabim sürekli belli saatlerde tiklaninca
Şimdi biraz anladım galiba.X bi sayfam var günün belli saatleri tıklanan tesadüf o ki bunun whatsaap online olduğu anlar. işle alakalı dosya attı birkaç kere hep malum rakam
X sayfa demek yerine gercek adini mi yazsaniz ?X bi sayfam var günün belli saatleri tıklanan tesadüf o ki bunun whatsaap online olduğu anlar. işle alakalı dosya attı birkaç kere hep malum rakam
EvetŞimdi biraz anladım galiba.
Sizin bir hesabınız var ve genel olarak tıklanma saatleri o kişinin online olduğu anlar. Muhtemelen o bakıyor. Peki saat hep 31. Dakikaya mı denk geliyor?
X bi sayfam var günün belli saatleri tıklanan tesadüf o ki bunun whatsaap online olduğu anlar. işle alakalı dosya attı birkaç kere hep malum rakam
Evet tutuldum ama geri adım attım çünkü o seks arıyor gibi geldi.X sayfa demek yerine gercek adini mi yazsaniz ?
Sevgili günlük adı altina da msj yazmişsiniz
Siz baya baya tutulmuşsunuz bu adama
Beni istiyor mu yoksa başıma çorap mi örecek o da ondan çok hoşlandığım anladı geri adım attım hala üzülüyorum olmazdı su an o takıntı yapmış gibiAnladım sonunda. Senin bi sayfan var. O sayfaya tıklanan saatler bahsettiğin kişinin whatsapp'ta online olma saatleriyle aynı. Yani o tıklıyor diyorsun. Yani seni takip ediyor. Reddettin diye de sana takıntı yapmış olabileceğini düşünüyorsun ya da seni hala istediğini. Doğru mu anladım?
Anlayan olursa kamu hizmeti olarak özet geçsin plz![]()
Fazla varsayımsal yaşıyorsunuz.
Hahahahaaaaaaa gece guldurdunuz13.31 - Seni seviyorum
14.41 - Çaldır kapa
15.51 - Bas konuş
16.16 - Tut kopar
Ya da böyle bir şeyler diyor konu sahibi
Beni istiyor mu yoksa başıma çorap mi örecek o da ondan çok hoşlandığım anladı geri adım attım hala üzülüyorum olmazdı su an o takıntı yapmış gibi