Kizlar lutfen yardım

Uğraşmıyorum o hesabim tıklanması tedirgin etti. bana ofkeli olduğunu biliyorum niye geri adım attım diye

Bence adamın Boyle bir sorunu yok cok ilginç bi konu korkunuz varsa engellerseniz biter sizde onu takıp ederek aynı seyı yapıyorsunuz yoksa umrunuzda olmazdı benim son gorulmelerimi sık takıp edenden urkerim hatta biri son gorulmenı acarmısın demıstı de ne münasebet dedim.

Siz sevgili günlük konusuna baya baya aşk ilanı yapmışsınız mesajlarınızla hep ozlediginizden bahsetmissiniz aramama geri dönmedi yazmışsınız.
Acaba kendinize bu sayılarla bir umut mu çıkarmaya çalışıyorsunuz belki adamın hicbiseyden haberi yok ama siz öyle olsun istiyorsunuz olabilir mi ? Takıntı yapmışsınız adamı

İlişki durumuna biri var diye yazın. Oralı olmayın bence. Geçer gider. Ona laf taşıyabilecek birine de çok sevdiği biri varmış, bir ara ayrılmışlar sonra kızcağıza bu sefer ciddi düşünüyorum diye gelmiş, dayanamamış kabul etmiş diye bir hikaye sallayın. Bir de size uyarı gelince hemen online olmayın. Whatsapp ayarları var yani, son görülmeyi engelleyen, en pratik o yani. Ne siz başkasını, ne başkası sizi göremiyor. Mesaj atarsa da geç dönersiniz.

Sanırım siz de bir dil geliştirdiniz ve ben anlayamıyorum.

O kadar şey nedir?
Hesap tıklanması ne demek?
Rakamın dosya atması ne demek?
X yerdeki hesap nedir?
Bildirimlerde ne yazıyor?
Annem böyle pasta yapmayı nereden ögrendi :KK48:

Son düzenleme:
69 da olsaydı kesin seni s... istiyor derdikte 31 tek başına yeterli değil bence :D
Konu sahibi cok fazla whatpadd okumus

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekler mastürbasyona 31 diyorlar ya konu sahibinin bahsettiği güçlü erkekte hep 31. Dakikada mesaj atıyormuş yada hep o dakikada çevrimiçi oluyormuş yazar burada diyor ki bu çok güçlü şahsiyet benimlemi seks yapmak istiyor yoksa belamlamı
Galiba böyle bisey :olamaz:
dedektif olacak kızsın maşallah:KK52:

Back
X